gravidute din timisoara

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Consi, masute erau mai multe , dar vineri seara, "activitate" era doar la 3 dintre ele. Sambata dimineatza si seara asta, parea intr-adevar mai animat locul . Sincer, nu ma prea intereseaza inca gradinitele . Bb e inca in burtica.

33+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Ce mai faceti timisorencelor ....

sorinatim - ma bucur daca te-au inspirat cat de cat cuvintele mele si crede-ma si mie imi este frica de multe lucruri , dar cand ma ia cu frica stii ce fac ??? ma gandesc la toate mamicile din jurul mei care au trecut prin aceste experiente si in mod special la mamicile noastre care nu aveau conditiile de acum (gandeste-te la anii 70 ) Nu ai discutat cu medicul tau de anestezia care te ajuta sa treci mai usor peste moment ( se zice ca nu simti mare lucru cand nasti de la mijloc in joc ) oricum anesteziata o sa fii si la cezariana . multe ca sa incepem sa punem in cu frica ....

Otiliainceput 34+Laurentiu

Mergi la inceput

Deci ati fost pe Branco ??? Noi am fost si am facut si cumparaturi va zic si preturile . Un patut Babycare stil tarc cu nivel si saltea la 230 RON si pentru hainute este un anumit magazin la care ma duc ( daca vreti sa stiti care sa-mi spuneti ) unde am cumparat urmatoarele lucrusoare : pentru patut aparatoare pe margini + lenjerie complecta , prosop pentru bebe + paturita + 4 seturi de hainute complecte (adica bluzite + caciulita + pantalonasi ) + un costumas de marinar ( cu bascuta dupa care m-am topit) + una bucata de salopeta cu capse intre picioare -- pentru toate am platit 165 RON si ca de obicei am primit si cadou o pereche de sosetute ( fabricat la Sebes - Romania ) Toate sunt 100 % bumbac . Am facut comanda de carucior la 280 RON - ceva gen 3 in 1 dar despre el va pove miercuri daca vreti ...

Mergi la inceput

Oti, magazinul asta e pe Branco ? Ca eu am fost acum o saptamana si nu am prea gasit nimic fainut. E drept ca am fost si cu sotul, care nu mai avea rabdare si comenta intr-una ca lui nu ii place inghesuiala. Asa ca i-am promis ca nu-l mai duc niciodata pe Brancoveanu .

33+

Christian

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ashera

Oti, magazinul asta e pe Branco ? Ca eu am fost acum o saptamana si nu am prea gasit nimic fainut. E drept ca am fost si cu sotul, care nu mai avea rabdare si comenta intr-una ca lui nu ii place inghesuiala. Asa ca i-am promis ca nu-l mai duc niciodata pe Brancoveanu .

33+

Christian

De fapt sunt doua depinde ce te intereseaza si amandoua sunt mai retrase . Pentru patut l-am luat din spate de tot aproape de semafoare (nu cele din dinspre calea Sagului ci in partea opusa ) . Cred ca e ultimul pe partea stanga cum mergi catre aceste semafoare si are o curte mare plina cu de toate .Aici in curte se vindeau pantofi la gramada cu 100000 lei perechea si s-a deschis un coridor . Magazinul de la care am luat patutul si de la care voi lua caruciorul vinde mai mult de fapt haine de blugi dar are cateva carucioare expuse la usa . Pentru magazinul de hainute o iei pe dreapta spre semafoare ( nu departe de un magazin de plasticuri situat pe colt ) , la intrare are cateva trepte si in geam sunt puse papuse imbracate . Vanzatoarea de acolo este una amabila care parca stie tot ce-ti trebuie (din pacate nu avea scutece de finet ) si de fiecare data cand am fost acolo am avut parte de o mica reducere (in sensul ca toate adunate faceam 168 ron si ea le-a lasat la 165 ron + o mica atentie cadou ) in care magazine mai gasesti asa ceva , noi am fost incantati de modul ei de a ne servi si am mai luat hainute pentru nepotelul nostru la inceputul anului si tot asa s-a comportat (nici atunci nu a uitat de "cadou ). Daca nu am fost suficient de explicita spune-mi ca o sa incerc o alta abordare a "problemei"

Mergi la inceput

Oti, multumesc . Patut de panza ne mai trebuie. Cred ca am inteles pe unde vine magazinul, urmeaza sa vad daca-l mai conving pe tati sa mergem . Ce culori aveau la patut ? (ca eu incerc si sa-l asortez cu camera ). Sti cumva si ce dimensiuni are ? Ca eu mai vreau sa iau si o saltea din cocos in plus, peste salteluta lui, si tre sa vad daca se gaseste saltea ptr dimensiunea lui.

33+

Christian

Mergi la inceput

Ashera - din pacate la dimensiuni nu prea pot sa-ti spun (al nostru e inca adunat in gentuta lui ) de culori iti poti alege daca nu au azi ce culoare vrei ti se aduce in doua - trei zile asa am comandat si noi caruciorul . La patutul nostru predomina culoarea albastru inchis si mai are pe margini si salteluta cu portocaliu si dungi fine rosii . Mai e un magazin tot pe Branco tot pe aceeasi parte ( aici la intreare au pijamale si tricouri pe ambele pereti ) iar pe mijloc sunt magazine . Aici a aparut un magazin nou unde am vazut un carucior cu trei roti si rotile erau cu spite (ca la bicicleta ) si aici au patuturi . Un alt magazin este chiar la Cleopatra parca ii zice ( are mult albastru ) si la una dintre intrari se vinde kebab si aici e un magazin pentru bebei.
Spor ca cumparaturi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

Nr de tel al doctorului Budau este 0256/201113.
sa nu te astepti la un cabinet ultra modern.... conteaza ce stie el si aparatul care il are si felul cum explica si iti raspunde la intrebari.... bafta

22+
Raul
[/quote]

Ceau Ank83
MULTUMESC DIN SUFLET PTR. AJUTOR!!!
Sper ca totul sa fie bine.

Mergi la inceput

Fetele, dupa cum stiti deja o parte dintre voi, A NASCUT MIILLYY !!! A nascut in 24 iunie, la 37 saptamani, prin cezariana, la Szeghed. Are un baietel, Gabriel Mihnea, cu greutate 2550 gr. Miillyy iti dorim refacere rapida si te asteptam sa ne povestesti cum a venit pe lume printisorul tau . Gabriel bine ai venit ! . Sa dea DD sa cresti mare, sanatos, frtmos si destept !

33+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Felicitari Millyy ... sa fie sanatos bebe si sa fii mandra de el >Sper sa citim de bine in curand de la tine

22+
Raul

Mergi la inceput