Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 18
rali spune:
quote:
Originally posted by megbeng
mai..cum adica sa luati copiii de cap??..la propriu??? ridici copilul de ca din baitza, de ex???
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
Si eu am aceeasi intrebare? Si de ce trebuie scosi de cap din apa?
(31.01.2007)
megbeng spune:
marybell..si eu ezit inca daca sa folosesc sau nu elancyl pentru abdomen..situatia nu e chiar tragica si parca prefer sa nu risc..

iza29 spune:
fetele,aceeasi intrebare si de la mine, trebuie luati de cap si ridicati? De ce??? Sa faca si ei gat sau care e treaba?
tonylexa spune:
am uitat daca v-am spus mai demult : eu sunt nascuta pe 27.01.1980, iar ana daria s-a nascut prin cezariana pe 10.02.2007
a avut 3,500 kg, 49,5 cm
acum are 6,400 kg
nu-mi vine sa cred ce repede creste
deja vrea sa se intoarca direct pe burta, nu pe o parte si plange nevoie mare ca nu reuseste din prima sa stea cu boticutul in saltea (asa crede ea ca va reusi sa se intoarca pe burta)
toata ziua isi baga manutele in gurita, am citit sfatul cu suzeta mai mare si voi incerca si eu sa vad cum e
e f agitata zici ca e copil atomic
motiv pentru care tot varsa lapticul, uneori si la 1 ora dupa masa
se agita, da din picioruse, vorbeste cu noi pe limba ei, cearta jucariile ca nu stau cum vrea ea, ba inca pe o papusa (de carpa luata din carref) s-a apucat si a tras-o de par (nu e buna de nimic papusa apropo' caci e toata plina de scame, mai rau e dupa ce o speli)
zici ca e baiat nu fetita
megbeng, ne-am cunoscut la municipal, tu tocmai nescusi si eu urma sa nasc (smabata dimineata)
apropo' m-ai impresionat: asteptam sa vina dr sa ma "pofteasca" in sala de nasteri cand te-au adus asistentele
lesinata ![]()
imi aduc aminte ca ziceai ca dr te-a taiaaaaat... , dar tu tot nu te-ai lasat si vrut sa vezi cum ii faceau baita copilului
cand te-ai trezit tot nu vroiai sa te lasi!
mama-mama!![]()
tonylexa spune:
am uitat sa va spun ca eu fol supliform de la hofigal (e o crema romaneasca 6-7,5 ron) si are un efect....
in plus, dimineata iau o pastila de otet de mere (nu mai alaptez de cand avea daria 6 sapt caci au venit musafirii si dra are pretentii mari); de o sapt fol intens (adica zilnic, ca inainte nu aveam timp si imi aduceam aminte numai la culcare) si sotul meu spune ca e pielea mai ferma
, in plus se vede cu ochiul liber ca au scazut soldurile
daria facea kk o zi da, doua nu, asa ca am decis sa schimbam apa cu care ii pregateam laptele: am fol apa fiarta si raciata si am trecut la izvorul alb d ela dorna, dar acum fol apa de la humana si are scaun zilnic
cred ca e posibil sa ii apara dintii, desi gingia nu e inflamata, dar saliveaza abundent, e mai agitata decat de obicei si isi baga pumnii in gurita de zici ca sunt buni de papa
megbeng spune:
alta problema: scaunul auto..ati luat deja? de care? meirta banii cele cu sistem de prindere ISOFIX>? am vazut ca sunt de la 14 milioane in sus..

Maryela spune:
Feteleeeeeeeeee, mai opriti-va!!!!!!! De azi dimineata tot incerc sa scriu si eu ceva...si ba mai apare o pagina, ba urla Mihnea..ba mai spal un pahar....
Messa cum sa dau fata cu rosii...crezi ca am eu in frigider asa ceva...??
. Oricum tu esti o draguta si o dulcica si imi inseninezi fiecare zi...asa ca uite un
mare!
Alinuk ti-am scris si pe mess da iti zic si aici: LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTE LUNITE si sarbatoritilor zilei de azi!!!!
Marybell am ras de n-am mai putut cum ati adormit voi in metrou!!!!
Hai ca trimit asa..si revin..sper.
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
Maryela spune:
Megbeng eu am de la chicco, din www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=608" target="_blank">asta . Mi se pare super bun. Il tin pe Mihnea in el si in casa...il folosesc pe post de leagan..:D. Am inteles ca orice ai lua, trebuie sa aiba nu stiu ce eticheta portocalie pe care ca srie ER 4.
Mi-a placut mult de Matei. E un dulce!
Nici eu nu prea inteleg de ce trebuie sa-l iau de cap???
Loremunteanu nici eu nu am reusit dar o sa intru pe site-ul lor.Multumim mult.
Hai ca am editat ca se latise rau pagina!
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
Ivona1977 spune:
Buna fetele
La multi ani Alinuk! Sa fii sanatoasa si bucuroasa!
La multe lunite sarbatoritilor de azi!
Criss bine ai revenit! Ma bucur ca ti-a trecut sanul. Mie mi-ar fi frica sa o ridic pe Elluta de cap, dar am vazut pe altii care faceau asa cu copiii si nu erau probleme...Si Ella a avut o umflatura ca un chist pe falcuta sub barbie cand avea vreo 10 zile, si s-a miscsorat si a trecut de la sine. Doctorul a zis ca de la hormoni. Bine ca i-a trecut si Ligiutei...
Bafta la examene! Si eu mai am unul in iunie, pe 16 si pe 18. Nu am chef deloc, ma simt foarte nepregatita...
Meg eu am scaun de masina si il folosesc de la nastere pentru ca noi ne deplasam foarte mult cu masina. Important e sa fie sigur, sa ai grija sa il prinzi bine in centurile de siguranta in masina, sa ai grija sa pui mereu centura copilului (din scaun), sa fie confortabil si rezistent. Nu cred ca merita ISOFIX - ul. Dar mai intereseaza-te...
Marybell m-ai distrat cu adormitu in metrou ca boschetarii :)Apropo de creme de vergeturi, am vazut ieri o emisiune la tv in care se testau niste creme din astea. Cea mai ieftna era cea mai eficienta...Insa vergeturile nu or sa dispara de tot niciodata...Zicea prezentatoarea ca si zebra are dungi si nu se plange, noi am facut eforturi sa obtinem aceste vergeturi, nu trebue sa ne rusinam de ele...Sunt un semn al feminitatii...
Lili te mai doare spatele? Cum mai esti? Ca si pe mine m-a luat o durere in spata stanga...De, am mutat un dulap singura...
Dana raportez ca am mai scazut 2 kg! Multumesc fetelor care m-ati incurajat data trecuta cand m-am plans...Am ajuns la 63, dar sa stiti ca e mult pentru mine pentru ca am 1.56 inaltime, si 100g se vede daca pun...N-am facut nimic deosebit, vad ca slabesc in salturi, fara explicatii...
Catalina distractie placuta cu prietena ta!
la fete...
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

..la propriu??? ridici copilul de ca din baitza, de ex???