Mamici de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 21
ilenutza spune:
Gabi vazand si facand!Si eu cred ca nu realizeaza ca tu nashti sapt. viitoare
, Super casa voastra!
V-ati mutat deja?mai ai putin

Io nu am cablu si in seara asta e serialul meu preferat "Crimele din Midsomer" pe Hallmark.

Ile
32 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
oaana spune:
ANYA,cand ai timp sa te uiti te rugasem ceva in pagina 12 parca
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 30+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
gabiarama spune:
Ilenutza , casa inca nu e gata , dar e intr-un stadiu mult mai avansat decit ce ai vazut in alea 2 poze.Am mai pus acum citeva .Camerele sunt aproape gata ,mai lipsesc prizele si intrerupatoarele ,mobila si restul
.In bai trebuie montate cazile ,chiuvetele .La usi trebuie montata sticla .De lucru mai e .Timp sa fie .
GABI
AMR 4 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
cristina26 spune:
ddanagh si mie imi e frica sa dorm singura in casa chiar daca avem sistem de alarma. Ultima data m-am inchis in dulap si acolo am dormit de la 5am la 7am asa imi era de frica (noroc ca nu eram gravida
)
lorinaoo1 m-am tot uitat dupa ratusca si nu am vazut-o, poate se ascunde de mine
. Daca avea grija de oua si le clocea era si ea mamica pt prima data anul asta, poate nu era pregatita pentru un pas asa de mare. Poate la anul va fi mai pregatita![]()
gabiarama nu iti fa griji cu mancare ca doar daca nu este nimeni cu tine iti comanzi mancare de pe meniul cofetariei spitalului. Sunt sigura ca vei gasi tu ceva ce iti va place in selectia lor. Eu am fost foarte multumita cu mancarea lor.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
30+
Ingrid Ecaterina si mami
gabiarama spune:
He,he, Cristina , ai uitat ca noi traim inca in Romania
La spitalul din Iasi nu exista asa ceva .Si apoi dupa cezariana trebuie sa respect un anumit regim alimentar :ceai ,supa strecurata ,brinza de vaci,iaurt ,etc.
GABI
AMR 4 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
witchy_witch spune:
Iata-ma si pe mine cu ale mele probleme. Stiu ca s-ar putea sa par baba care se piaptana in timp ce tara se arde.... dar am patit ceva si vreau sa va intreb daca stiti despre ce e vorba sau vi s-a intamplat si voua.
Eu am buricul f micut de fel, si doctorul meu mi l-a prins de asa natura cand eram mica ca a iesit extrem de uniform si bagat inauntru exact cat trebuie (ma rog, nu conteaza prea mult descrierea). Ideea este ca desi am burta cat casa, buricul meu nu a iesit deloc in afara, ci s-a intins perfect.... era exact ca si restul burtii, cu pielea f intinsa si doar dupa "desene" iti dadeai seama ca acolo fusese buricul. Sper ca intelegeti ce spun. Si de asemenea pielea era f tare si tensionata, exact la fel ca tot restul burtii. Eh, ieri dimineata am vazut ca nu mai e intinsa pielea, ci s-a format un fel de "gropita" acolo, nu mai e tensionata ci pielea parca s=a relaxat, e moale in zona aia si poti "ciupi" de ea ca face cute. In restul burtii nu poti, pentru ca e foarte intinsa. Exact asa era si buricul si acuma ma sperie, nu stiu de ce este asa... nu ma doare deloc, dar nu inteleg ce s-a intamplat. Era intins la maxim si acuma s-a "relaxat" si e exact ca o groapa in mijlocul burtii, o gropita intrata inauntru si parca nu mai e muschi in zona aia...
Anya, poate tu ai vreo explicatie? A mai patit vreuna dintre voi asa ceva?
sapt. 26 cu
maricel in burtica
karligutza spune:
buna fetili!
m-am intors din delegatie! uraaa!!! nici n-am apucat sa va zic eu voua, dar vad ca am 'tradatori' aici
dna.hook a tras teapa dnei jadi
si gata.. ati stiut toate ce-am facut! eh... gluma-i gluma, dar nu am vrut sa fac asa, a intervenit brusc aceasta delegatie si stiti ce mi-am zis acum dupa? imi schimb clar atributiunile dupa ce nasc... si pana ce nasc, normal.... nu ma mai duc nicaieri fara sot, darmite' fara bebe! deci va fi exclus sa ma mai plimb eu in interes de serviciu si sa las acasa tot ce mi-e mai drag.
deci la gym am lipsit.
am uitat ca e ziua Andreei C, insa de toanta ce sunt, ca am citit cand ea a anuntat ca nu vine miercuri la gym ca are nush ce musafiri, dar eu n-am facut legatura.. asa ca scuza-ma Andreea, iti urez cu intarziere
si sa fii o mamica fericita cat de curand! dar nu mai curand decat trebuie, ok?
dna.deniss! nu raspundeti la telefon cand va suna numere necunoscute? am incercat azi sa te sun de pe tel.unei colege.. asa s-a intamplat, dar no answer! imi pare rau sa aud ca ti-a scazut tensiunea la gym... vezi ca ti-s asa de draga ca te ia cu lesin daca nu sunt prin preajma? uff, bine ca te-au readus pe linia de plutire, normal ca au avut grija de tine, sper sa nu ti se repete, ca io te-as mai si bate pe deasupra!
ca data viitoare sa nu mai faci!
... iar cu eco, ai luat o adevarata teapa, din pacate, insa bine ca a fost sotu' descurcaret si luni veti avea un raspuns ferm cat de cat. Bafta multa!
paticut, vin si eu, nu ma dau la fund, vb.si eu cu sotu' dar acum nu prea mai sunt in stare nici sa gandesc coerent pt.secunda urmatoare,dar in principiu sunt si eu de acord pt.aceasta duminica. doar sa ne hotaram si la ce ora ne facem sir indian spre SNAGOV. da' sa nu uiti de capsunele si de inghetata aia.. da? 

si-o sa te iubim si mai mult!
... iar eu va aduc altceva bun, ca am cumparat ceva din muntii patriei noastre... acum cat am fost in delegatie!
si am mai citit eu ceva interesant, dar nu am avut timp sa reactionez.
super intalnirea de la IASI... i remember also CORSO...
si mie imi place acolo! complimente la toate fetele ieshence gravidutze, si/sau mamicutze de la intalnirea respectiva... sunteti super dragalase toate, iar eu cred ca v-ati pus de acord sa fiti asa zambarete, ca nu-mi explic de ce pe forum va mai doare una alta, ca acolo n-aratati nimic!
asa si trebe... in alta ordine de idei... acum risc sa-mi fac niste "dushmance" insa eu chiar as vrea sa acord un PREMIU SPECIAL din ce mi-am dat eu seama! (si din ce-am citit, dar si din ce-am vazut... ) MISS MAMI si MISS GRAVI si premiul I la toate categoriile de frumusete pt. GABI (gabiarama).... sincer marturisesc: ESTI FOARTE FRUMOASA! si TANARA! 

iar altceva, nu mai stiu... mi s-a zapacit creierul in acest tur de forta prin tara... sa nu ma declarati nebuna fetelor, dar pe bune, a fost nevoie sa ma duc gravida in 8 luni uite asa ca titirezu' prin: Bucuresti-Braila-Buzau-Focsani-Adjud-Bacau- Brasov-Bran-Moeciu-Rucar-Campulung Muscel- Pitesti-Slatina-Craiova-back to Bucharest!!!!
toate astea in 3 zile cu 2 nopti dormite pe la pensiuni...
bebelina m-a iertat (mititica... a fost cuminte si m-am simtit bine, adica nu au fost probleme cu burtica pe durata delegatiei) ca am plimbat-o ceva drum cu machina; iar tati a pupat-o si alintat-o in fiecare seara prin telefon...
deci n-a simtit nici o secunda lipsa lui!
acum normal ca imi iau suturi suturi pt.ca e evident ca sunt obosita (de data asta chiar nu as putea sa ma dau viteaza... si aproape ca adorm)....
o sa inchei aici, mai citesc de la pag.2 incoace si cred ca o sa adorm la un anumit mesaj, dar reiau maine dimineata si va mai scriu si eu.
va tzuc!
karligutza,
sapt.33
si printesa din burtica 
andutzy spune:
Buna seara!
Karligutza, uelcom bec
!
Saru mana de griji ce v-ati facut pt mine! SUnt mult mai bine, dar asa cum i-am zis si Paticutei nu stiu daca ajung duminica la intalneala deoarece in natura (in parcuri si pe oriunde e verdeata) ma apuca atat de tare alergia, incat abia mai stiu de mine. trebuie in cazul asta mereu sa fiu aproape de doctor, de spital.
Imi pare rau ca nu am apucat sa mai scriu mai des. Bebe e miscaret si voios. Witchy Witch, mie inca nu mi-a iesit buricul afara de tot desi e pielea f intinsa si in cazul tau nu pot sa-mi explic decat printr-o schimbare a pozitiei lui bebe care a detensionat pielea din zola respectiva, e posibil sa se intida iar. daca bat campii, spuneti-mi stop.
Jadi, imi pare rau pt neplacerile prin care treci.
Dragelor, daca cumva se mai pune de vreo intalnire la un resturant, ceva, sa nu ramaneti suparate pe mine si sa ma mai luati cu voi, da????
Andra
Sapt29 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Simo78 spune:
si la mine la fel cu buricul, uneori e afara ca o putza, alteori e pielea intinsa...
Simona
28+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
Anya20 spune:
lavinia, multi
pentru tine si pentru micutza lorina.
oanaa, in functie de vreme, imbraca-l pe bb cat mai lejer. asa cum ai spus e ok. daca e f cald, poti renunta la caciulita.
despre iosua, nu am mare lucru sa-ti spun, pentru ca nu stiu mai nimic despre el si nici nu l-am vazut. dupa cum spui, 14 kg la varsta asta inseamna destul...probabil ca a manancat bine pana acum. poate e doar o perioada de pretentii din partea lui. nu e el fraier sa moara de foame si nici nu poti sa-l fortezi.
whitchy, stai linistita, ca nu e nici o problema. iti spun din experienta personala. am un buric pe care nu ti-ai dori sa-l vezi (eu sunt un fost prematur de-ala avorton recuperat si mi-au bagat cateter ombilical; de aceea buricul mi s-a vindecat uratel) si a avut diverse infatisari de-a lungul sarcinii. pielea se intinde mult, ca si musculatura abdominala (ombilicul e o "zona slaba" a abdomenului si atunci cand muschii drepti abdominali sunt tensionati, se departeaza usor unul de celalalt pe linia mediana, lasand intre ei un spatiu mai mare, de aici toate modificarile...sper ca am explicat bine), dar e totul ok.
gabi...am citit ce ai scris si nu-mi vine sa cred. cam de aceleasi "probleme" ma lovesc si eu...soacra nu e in bucuresti si oricum nu a mai vazut-o pe anya de la sarbatori. practic copilul nici nu o cunoaste. mama mea lucreaza si ...are si alte treburi chiar in perioada in care trebuie sa nasc. of...numai probleme le fac si eu cu nasterea asta! nu stiu ce m-o fi gasit...chiar acum in miez de vara...urat din partea mea. nu ma stresez in ceea ce priveste nasterea, cat ma tot gandesc ce-o sa fac cu anya, cine va sta cu ea daca ma apuca ceva noaptea...etc.
andutzy, ma bucur ca esti mai bine.
andraZ, hai sa ne mai scrii.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana