Mamici de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 16
aylin_tarcan spune:
neata!
lia, lavinia, anto
orchis, cum erau IR-urile? cat pregnyl faci? si ce inseamna ca avea mai putin decat trebuia? cat trebuia?
alexi22 de ce sa te interneze in spital pentru infectie urinara? iti da antibiotice. doar in cazuri grave te interneaza pentru asta. nu te mai stresa. maine fac si eu o urocultura pentru ca am ceva dubii....
Aylin, 26+
pozici
atat de mari suntem
arhdy spune:
Buna dimineata buritcute.
Azi schimbam si noi saptamana si odata cu ea si prefixul. Mai avem putin. Din pacate din saptamana 22 cand am facut 4D-ul eu nu am mai facut nici o ecografie si nu mai stiu date despre micuta. Doctora mi-a spus ca totul este ok si nu este necesar sa ne stresam deocamdata. Ea este bine, dar din pacate mie de o saptamana mi s-au umflat picioarele de zici ca sunt butuci. Cel mai rau s-au umflat la glezne, care nu se mai vad. si ma mai si dor.
In ceea ce priveste infectia urinara, eu am facut 2 tratamente cu antibiotice pana acum. Saptamana viitoare fac iar urocultura si sa speram ca nu mai sunt probleme, ca daca nu iar trebuie sa iau antibiotic.
Pupici.
Diana 30+ si Alexandra Maria
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Oana, eu n-am folosit mameloane de silicon; m-am dat cu garmastan inainte, cu bepanthen de la prima alaptare si n-am avut rani.
Andreea, eu am scutece de pinza, le-am folosit sa-l tinem pe bb in brate, ca sa nu punem mina direct pe el; mai ales cind erau si musafiri, se faceau negre in citeva ore. Se gasesc si de cumparat, incearca la bucur obor.
Lavinia.
Am o nunta miine, si am probat din nou costumul pe care il aveam si care ma incapea acum 3 saptamini; din pacate sinii mei si-au dublat volumul in ultimile saptamini asa ca "ma taie" cusatura la subsuoara, dar nici nu-mi cumpar altceva; o sa rabd citeva ore.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
ghinetz spune:
Buna dimineata!
quote:
ca la noi desteptii de la RAJAC au uitat sa o filtreze si miroase ca naiba.
Lavinia si la mine la fel. Si tocmai ce mi-a spus dr. ieri ca trebuie sa renunt si la apa plata, cica si ea contine mult sodiu. Pai atunci ce sa beau? De unde apa de izvor? Stiti cumva vreo marca de apa plata cu mai putine minerale? Praca era Perla Harghitei, dar tr sa ma uit.
Andreea, scutecele sunt f bune. eu le foloseam sa le pun pe pat, daca il schimbam acolo. le luam si cu mine in plimbari, poate il asezam undeva. Eu cred ca voi cauta finet cu model frumos si am sa-mi croiesc, ca astea din comert sunt f mici.
jadi si eu astept ciresele. de alea voi fi sigura ca sunt "autentice" (am o prietena care are o livada de ciresi undeva in apropiere, asa ca le voi manca direct din copaci.
Oana 30+ si Stefan-Vladimir 4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
otim spune:
Fetelor o intrebare : as putea manca spuma de capsuni ??? cam visez ... si parca si gustul il simt .... numai ca imi este frica .... credeti ca ar fi o problema ????
Otiliainceput 28+Laurentiu
gabiarama spune:
Neatza!
Lorinaa , Oana si la mine apa e oribila !
Capsuni am mincat si eu ieri si am nimerit asa de bune .Azi trebuie sa ajung obligatoriu in piata iar .Am vazut si cirese ,dar erau de alea mici-mici si prapadite .
Pe la ora 13 am programare la cosmeticiana si pot declara ca sunt pregatita pentru ziua de marti
GABI AMR 4 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Anculici spune:
Mi-e mi-a recomandat medicul ginecolog sa cumpar finet vreo 10 m si sa fac 10 scutece din el Sunt folositoare cand asezi copilul undeva Nu este bine sa stea acolo unde stam si noi M-am interesat si 1 m de finet lat de 90 cm costa 50 mii Asta inseeamna ca tb sa iau 9 m ca sa fac 10 scutece de 90 pe 90 cm si costa 450 mii Rezonabil zic eu
quote:
Originally posted by andreea c
Fetelor voi cumparati si scutece din panza pentru bebe? Ma gandeam ca ar fi bune sa te mai ajuti cu ele, nu sa il infasezi. Se gasesc oare de cumparat?
Andreea saptamana 33 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
27+
otim spune:
Oana - eu beau Dorna Izvorul Alb (plata) si pe eticheta scrie :
Ca:55 , Mg:1,4 , Na:0,9 , K:0,6 , Cl:12,8 , ph:7,45 ( nu am reusit cu scrisul sus "la putere" ) poate te ajuta asa .
Otiliainceput 28+Laurentiu
ghinetz spune:
otim, si eu am baut Izvorul Alb, si chiar imi placea (Amfiteatru plata - asta de Iasi, nu-mi place, e salcie), dar vezi...tot are sodiu. Si incep sa ma fac ca o gogosica, adica sa dospesc. Am renuntat de mult la inele si verigheta, si acusi trec la pauci de plaja, ca sandalele nu-mi mai vin. Asa ca tr sa iau masuri.
gabi, la cosmetica te epilezi? Cum? Cu ce? Ca ma gandesc si eu ca av trebui sa merg, dar nu stiiu daca o sa suport ceara. Cat despre manichiura/pedichiura...si eu am maine programare.
Oana 30+ si Stefan-Vladimir 4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
gabiarama spune:
Oana , de fapt ma duc la vecina mea care e cosmeticiana
Cu ceara ma epilez ,desi nu o sa prea suport , dar trebuie pentru ca ma tine mai mult decit rasa sau cu crema .Am anuntat-o din timp insa ca "padurea" e cam batrina de acum , ca sa nu se sperie .
GABI AMR 4 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic