cantonament spre batranetze
salutare tuturor!
anul acesta implinesc 40 de ani ... e adevarat: in octombrie! insa am inpresia ca trebuie sa ma "pregatesc" de pe-acum! ... sau trebuia mai dinainte?
voi cei ce-ati schimbat prefixul.. dar nu la 30.. ci la 40 , ce sfaturi imi dati?
am auzit ca e un shoooooook...... !!!!
trag aer in piept si ma uit in oglinda parca altfel: imi caut fire de par alb... riduri .... grasimioare.... si le vad pe toate... parca si vestimentatia mea e altfel! 
sufletul in schimb .... mi-e tanar.... si cand ma-ntreaba cineva ce varsta am : parca spun varsta altcuiva! mi se par o groaza de ani!
no.. cei mai draguti imi spun: da' nu arati de 40.... si in loc sa ma simt mai bine .. ii suspectez ca vor doar sa -mi faca placere!
imi vine sa ma joc cateodata.... si glumesc ... ca atunci cand eram adolescenta.
cred ca poti deja spune varsta unui om dupa modul in care danseaza!
la disco parca sunt intepenita, paralizata, timida : nu ma pot adapta la dansurile -acestea unduitoare... prea trebuie sa-ti misti toti mushchii: inseamna c-am imbatranit? sau doar is putin mai decenta?
sau tocmai decenta se traduce imbatranire.?!.... of.. nu mai stiu! imi pun un mare semn de intrebare: daca voi plange de ziua mea? ce sa fac sa trec acest prag mai usor?
dar cred ca o sa fiti destule ce imi veti zice: stai linistita: nu e nici-o problema... sa vezi cum e cand vei implini 50.... ce te plangi asa?! esti gata pentru cantonamentul pentru batranete?
va pup: acum tre sa-mi fac un plan de incarcare a bateriilor si ....revizuire a mintii, trupului si sufletului!
ps: despre partidele de sex... altadata: acum am cazut iar pe ganduri: mai sunt doar 5 luni!
s-auzim numai de bine! si 

Raspunsuri
corinadana spune:
Si la mine 3 luni....
Mi a zis prietena mea( ea a trecut pragul) ca NU doare! Ha, ha!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Eliza5 spune:
fiecare varsta are farmecul ei. stiu, probabil suna ca naiba si pare pura teorie. bla bla ca sa te faca sa te simti mai bine.
dar eu chiar asta cred. ca fiecare varsta are farmecul si beneficiile ei. asta cam pana pe la 60-70 de ani dupa care intr-adevar cred ca apar ceva disconforturi fizice care te mai impiedica sa te bucuri de avantajele retragerii din viata profesionala.
totul este sa iti accepti varsta. si sa cunosti avantajele si dezavantajele care vin odata cu ea. ok, nu mai poti purta probabil tinute provocatoare si machiaje tipatoare. insa vei fi luata mult mai in serios decat o pustoaica de 20. si cunosti mult mai bine viata, si oamenii. ai mai multa experienta si maturitate. nu mai esti la fel de usor de manipulat si impresionat. sunt 40 de ani de experiente, bune sau rele dar care te-au imbogatit. si te-au facut omul care esti. 
miki68 spune:
Offf mey ardeiashule! Iar mi-am adus aminte. Stau citeodata si ma "analizez" si constat ca alea-alea nu mai sunt asa ferme, burtica nu mai e asa plata, riduri fine au aparut deja sub ochi... Si ma gindesc ca a trecut asa de putin timp de cind eram fetitza ! Eu mai am 9 luni pina trec pragul si stiu sigur ca am sa pling, dar mai stiu si ca multi prieteni se vor intrece in a ma "dragali" si convinge ca sunt la fel de tinara, frumoasa si, in plus, mult mai desteapta. Si am sa-i cred!
p.s. Oricum, am plins si cind am implinit 30, asa ca...
cristina d.
andabrro spune:
eu mai am pina la sfirsitul lui noiembrie ... refuz sa socotesc timpul pina atunci ![]()
m-au pocnit jalea si amarul
devreme, pe la 32 sau in zona - stiu sigur c-am dat apa la soareci in public cind un bun prieten m-a felicitat
... cred ca-n perioada aia s-a "rupt cuiul", dup-aia am reusit sa aduc niscaiva schimbari benefice in viata mea drept care pur si simplu nu mai imi pasa de virsta din buletin
.
peri albi? "scuza" sa-mi vapsesc parul intr-o culoare noua (imi propusesem demult ca-n jur de 40 sa "devin" roscata)
. grasime? hai si eu ca toata lumea la "gym"
. or incepe sa-mi creasca musteti si barba? ma'c la laser
!
bani sa fie si sanatate, ca mereu am avut idei sa ma distrez si nu ma las pin-oi muri. iac-asa! 
e axiomatic deja ca virsta noastra "interioara" e muuuult mai tinara
decit cea din buletin si pentru mine una doar aia conteaza.
batrina voi fi doar cind imi va muri curiozitatea pentru ziua de miine ...
oanalu spune:
Fetelor, eu in aprilie am trecut pragul. Pe la inceputul lunii, cand simteam ca momentul se apropie, am inceput sa-mi fac tot felul de cadouri, asa pentru sustinerea moralului, sa nu cad in depresie. In depresie n-am cazut, am avut o petrecere superba, nu simt cei 40 de ani, dar cand rostesc aceasta varsta ma simt diferit. Suna ciudat, strain, mie imi vine sa sar in sus ca la 18 ani si totusi am...40.Trebuie sa tinem pasul cu generatia tanara, sa ne placa muzica lor, hainele lor, distractiile, trebuie sa folosim creme din ce in ce mai scumpe, haine de firma, sa mergem mai des la fitness si aerobic si totul va fi OK. dar in primul si in primul rand sa fim sanatoase.
va pup,
Oana
ardeiash spune:
mama ce de lume in aceiasi situatie cu mine.... !
ma bucur fete ca nu sunt singura... nu ca sa moara capra vecinului.... dar e imbucurator ca ai cu cine discuta atunci cand te framanta ceva!
dar poate ne da oana lu mai multe detalii.. hi hi

mama lia spune:
eu am implinit cei 40 de ani in decembrie....
recunosc ca am avut un oarecare soc la auzul cifrei....in rest nu am greturi....
si ca sa ma simt bine la cifra asta m-am regalat cu tratamente pe la saloane, am spart niste pe bani pe haine si diverse ale prostii, am inceput sa ma duc mai mult la spectacole (fara sot, doar cu domnisoara mea sau prietenele!)...si am un moral acum mai bun ca la 20!!!
sa auzim numai de bine!!!
ardeiash spune:
mama lia: ma bucur ca esti fericita! sa inteleg ca implinirea a 40 de ani e cam costisitoare.. a?!

oanalu spune:
Da, sa stii ca e cam costisitoare.sau, cel putin asa am simtit eu. Pe langa cadourile pe care mi le-am facut atunci la aniversare, asa pentru moralul meu, de atunci orice cumpar ma gandesc ca trebuie sa fie de calitate super caci, deh...avem o varsta, deci nu putem umbla cu orice fel de pantofi, nu ne putem parfuma cu orice, etc... Inca nu am o luna de cand am implinit aceasta varsta si, drept sa spun parca tot zic ca nu e varsta mea.
V-am pupat,
Oana