Miresele anului 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 25
Alynutza spune:
Nu stiu, cu picioarele in sus? Sotzul zicea ca n-a avut nici o intrebare de prim ajutor. S-a uitat si peste chestionarele pe care le fac pe site si mi-a zis ca alea de la politie sunt mult mai simple, mai clar formulate, fara imbarligaturi. Insa alea de la scoala sunt mai pe stilul Ilioara, cu intrebari naspete si capcane.
Cat despre concediu, o fi zicand legea 15 zile, daca-mi luam asa ce era, ca ramaneam cu nimic din amaratele de 21. Si noi voiam macar 10 sa facem un tur Ungaria-Austria-Italia, dar ne-am calmat din cauza de preturi si lasam o saptamana mai pe la toamna pentru Ungaria-Austria.
Kitzy ce bine-ti merge, stai relash. Nici eu nu ma plang, trebuia sa primesc partea a doua de la proiectul pe care am lucrat sapta trecuta si inca n-a venit, asa ca mai citesc putin pentru examen. Numai ca iar o sa am scandal legat de termenele de predare, ca asa au facut si cu prima parte.
kitzy spune:
Onutz, 80 de lei pe o clanta?! Fereasca sfantul! La Practiker stiu ca au niste scoruri.... mai intereseaza-te si tu pe la magazine specializate in usi, trebuie sa fie mai ieftin, ma gandesc.
Aly, stai linistita si nu incearca sa nu bagi la greu acuma cu intrebarile ca o sa ai o amestecatura in cap si sa fii foarte atenta la teorie ca si sotzul meu prima data a picat din cauza neatentiei, nu nestiintei. Mai bine citesti de 100 de ori intrebarea inainte sa raspunzi.
Felicitari pt rochita, cred ca e tare frumoasa, s-o porti cu noroc!
Alynutza spune:
Da, e drept c-am mai patit si eu sa gresesc din neatentie. O sa ma stradui sa fiu foarte atenta, mai ales ca am deja un stil ca rezolv chestionarul in 5 minute.
ooana spune:
Aly...rabdare si atentie, ca e pacat sa pici ca mine din neatentie...ca te oftici.
Raspunsul era cu picioarele in sus
...si pe mine ma enerveaza chestia cu 15 zile...ca sotul are 21 din care deja si-a luat cateva...drept pentru care isi va face o rechemare din concediu ca sa mai ramana cu 4 zile...si daca vrem o saptamana de concediu in septembrie trebuie sa munceasca peste program pentru a 5-a zi...prea complicat!
Adica chestia asta cu 15 zile se preteaza la cei care au frate de unde sa ia...nu de la amaratii care au 21 si raman cu 6 pentru restul anului!
Naspa e ca noua nu ne dau voie...si trebuie sa isi rezolve fiecare cu sefu daca are noroc de intelegere!
Kitzy...nu mi-a venit sa cred ca atat costa o clanta de interior...radeam glumind, ca e bine ca avem doar un apartament cu 2 camere si ca am desfintat usa la bucatarie, asa ca au ramas doar 4 usi
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alynutza spune:
Deci am raspuns corect. Iti dai seama ca n-am de gand sa ma grabesc acum, in rest bag mare ca sa pot rezolva cat mai multe chestionare, ca daca stau o juma de ora la unul... iti dai seama.
Deocamdata pe noi nu ne-a obligat sa luam 15 zile deodata. Eu mi-am socotit o sapta in iulie la mare, o sapta in Austria, cateva zile de sarbatori, ca n-am chef sa vin intre Craciun si Anul Nou la scarbiciu si mi-au mai ramas cateva zile pentru urgente (una din ele e rezervata pentru examenul cu politia). Daca am noroc sa-l iau din prima, mai raman cateva de un rasfatz de weekend prelungit sau poate prelungim vacanta in Austria. Mai vedem, mai fac planuri dupa 27. Oricum, de cand am iesit din invatamant, 15 zile legate am avut numai anul trecut, cu nunta. Dar anul trecut chiar m-am rasfatzat cu zilele de concediu: 25 + 5 pentru casatorie, a fost de-a dreptul incredibil.
Cat despre clante, sunt mai scumpe alea la care e separata clanta de broasca. Eu am luat unele f. faine si nu foarte scumpe (in jur de 30 de ron parca am dat pe ele, nu mai retin exact, c-a fost acum 3 ani) de la Fierul. Oricum, la Practiker cam toate preturile sunt mari. Incercati si la Ambient.
ooana spune:
Iti dai seama Aly cum a fost pentru mine anul trecut...30 zile concediul + 5 zile de nunta + intre Craciun si Rev ca astia aici nu lucreaza(chestie interna in firma ca bonus pentru ca se lucreaza de dimineata pana seara)...chiar incredibil!
...dar daca Marius nu are atatea zile de obicei merg acasa si lenevesc, ma plimb etc
Clante din astea din 2 bucati vrem, de asta e mai scump...si la Ambient tot scump...am gasit unele la 30 ron dar care au sistemul de prindere in usa din plastic...alea scumpe sunt cu sistem din fier...om vedea dar cred ca le luam pe astea cu 30, ca la noi nu e birou sa inchizi si sa deschizi usa de 10 ori
...sunt asa de happy in 2 saptamani pleaca mesterii din casa...asa ca atunci cand ma duc acasa mergem sa dam comanda de mobila
...si dupa cum stiti vorba aia "Clujul arde si baba se piaptana" vreau sa imi cumpar un storcator bun de fructe sa imi fac eu suc...ca m-am saturat sa tot cotizez la Santal ...ceva instructiuni/sfaturi/idei daca aveti mi-ar prinde bine!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
Alynutza spune:
Pai luati-va ce va place, pana la urma nu va luati clante in fiecare zi. Parerea mea sa va luati ceva bun, sa va tina, nu sa se strice dupa un an, dar cum credeti voi mai bine.
Storcator nu stiu sa-ti recomand, noi l-am folosit pe ala de la robot (avem Philips) in cateva ocazii, insa noi cotizam la Pfanner non stop. Am auzit ca ala de-i face reclama pe canalul de shopping (Power Juicer) ar fi bun, era la un moment dat un subiect deschis la forumul de bucatarie. Insa e si scumpicel (undeva la 600 de ron). Uite subiectul, poate ti-e de folos.
Si bravo ca in curand o sa va fie gata si casutza!
krelia spune:
Aly, mda..cam rarutz ...ca avusai trebi, dir-ar sa fie...si am avut si niste zile mai nashpa...ma rog...or trece ele! ...sa stii ca si eu stau cu paharul pregatit
sa mai zic si eu ceva, printre picaturi...pe la spartu' targului ...
Gio, mie mi-e groaza cu implantul...doamne ajuta ca nu am nevoie (inca..si sper sa nu am vreodata!), ...insa al meu ar avea nevoie, ca are lipsa un premolar...si dk ranjeste mai mult, si dk te uiti cu ffff mare atentie, se observa...noroc ca e el shmeker sia re conformatia de asa natura, incat nu se observa ....insa, la cate a citit si la ce poze a vazut...si und emai pui si ideea lui fixa de a avea ceva strain in el....a zis..pas nene, mai bine imi strica 2 dinti...sau mai bine ma lipsesc...raman cu santzuletz...faza nasoala e ca, int imp, daca nu umpli santzuletzul, dintii si gingia lucreaza si e mai naspa...ca se pot deplasa si implicit, stramba..dintii...
kitzy, intr-adevar, Viena este superba...nu te vei plictisi acolo..insa...tre sa ai banutzu' greu la tine..ca la ce magazinoaie scumpe sunt pe acolo......dar daca te duci numa' pt cultura "imobiliara"..atunci nu-ti trebuie banet ...
onutzelu'...am fo' si eu in Praktiker, dupa niste aplice si plafoniere...60 ron aplica si 80 plafoniera...si nu mi s-au parut mai scumpe ca in bricostore, de exemplu...(e drept, ca erau si din alea la 1 milion juamte, 2 milioane ) ......plus ca, mi s-au parut chiar mai de calitate si mai fatzoase...si, cu bec normal, frate...ca atia parca au inebunit..acu' e la mare moda putzulica aia de bec cu halogen (ma scuzati, va rog frumos )...pe care eu nu pot s-o sufar, nici nu face lumina - 20 W , si costa si cat toata china...vreo 10, 15 ron...
...ah, si mi-am mai luat un dulapior de baie , cu oglinda, pe care am dat vreo 2 milioane 100...ceva de genul...
....la fel de drept, am vazut si un dulap soldatel cu aproape 6 milioane, in timp ce la brico era vreo 3 si ceva...dar, o calitate ceva mai slaba....oricum, dk o sa am nevoie de asa ceva...e calr ca nu dau 6 milioane ...iar la capitolul "clantzau", dc sa vb aiurea...ca nu stiu..
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
ooana spune:
Kreliut...in general nici mie nu mi s-a parut exagerat la Practiker, pana am ajuns la clante si mintea mea nu concepea ca as putea plati 3,2 mil pe 4 clante ...asta fiind cea mai iefina varianta
...azi mi-au schimbat contorul de curent...asa ca am plecat mai repede de la servici, la 16, ceea ce este un record absolut pentru mine ...si daca omu are timp se ocupa numa de prostii
...am achizitionat pentru prima data in viata mea un spray autobronzant...tocmai ce am facut un dus si am inceput aplicarea, dar m-am limitat la picioruse ca alea le pot acoperii daca nu iese "treaba" ....cica efectul se vede in 2-3 ore...si acu sunt in asteptare ...adika a fi sau a nu fi zebra...sa vad continui sau ma las pagubasa
...mi-ar fi placut la solar da nu am timp sa ajung...am fost de 2 ori in 2 luni adica pe degeaba
Noi 2...
Alynutza spune:
Neatza la fete. Haideti la cafelutza!
Si daca tot ati pregatit paharele, ma risc sa va alcoolizez de cu buna dimineata: iaca si tocmai scoasa de la rece . L-AM LUAT! Cu 24 si 26 (se dau 2 chestionare, sa fie siguri ca nu mergi la noroc). Doamne ajuta sa mearga bine si la politie, sa dau tura 2. Mersi ca mi-ati tinut pumnii, fetelor!
Kreliutz sa-ti stapanesti sanatoasa achizitiile! Noi abia la anul ne-am programat ultima runda de casa, mobilarea ultimelor doua camere. sa treaca problemele.
Onutz sa ne spui daca ti-a reusit bronzul . Eu inca n-am apucat sa ma bronzez, numai in drum spre serviciu/casa si in masina la condus. Numai ca pe mine ma prinde foarte repede soarele, tin minte ca si anul trecut la nunta ma intreba lumea daca am fost la plaja/solar, si anul trecut pana am ajuns in Tunisia, tot asa in plimbari prin oras m-am bronzat.
O zi buna!