Miresele anului 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 14
Alynutza spune:
Azi... cumparaturi. A trebuit sa mai raresc orele ca sa ma intind pana la examen, sa nu-mi ramana pauze. Asta e, daca asa s-a nimerit, ca pana in 15 nu mi le terminam, si pana in 27 le terminam prea repede daca le faceam tot in ritmul asta. Plus am lasat 3 sedinte consecutive chiar inainte de examen. Asa ca nu mai 'pup' volanul pana sambata. Ma multumesc cu chestionarele si cursurile de legislatie. Sotzul abia asteapta sa iau permisul sa aiba si el sofer . Dupa ce iau carnetul chiar o sa putem merge cu masina peste tot si poate bea si el un pahar de vin daca are chef.
Giova spune:
M-ati desumflat cu mallorca. pai daca e asa de scump.....mai bine la turci, unde e All inclusive si lux.
e fain sa ai carnet si sa poti conduce.asa bea si sotul ceva linistit, stiind ca are sofer. eu de obicei nu beau decat sucuri asa ca...ii convine de minune.
mai naspa e cand ne intalnim in oras si plecam fiecare cu masina lui. nu-mi prea plavce, dar......
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Alynutza spune:
Gio noi deocamdata avem o singura masina. Poate, cine stie, candva o sa avem doua, dar cu siguranta nu in viitorul apropiat. Eu nu beau deloc alcool, deci cu atat mai mult.
Giova spune:
Aly si noi tot una avem. Una e a firmei unde lucreaza Clau.
Dar in scurt timp voi ramane fara, caci daca pleaca de-acolo.... si pana ia alta poate trec cateva luni, sau poate doar la anul.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
M-ati desumflat cu mallorca. pai daca e asa de scump.....mai bine la turci, unde e All inclusive si lux.
plecam fiecare cu masina lui. nu-mi prea plavce, dar......
_
....nu fi dezamagita...e frumos si lux in Mallorca la un hotel bun, dar daca voi o sa mergeti in septembrie va fi mai ieftin si poate o sa va incadrati in buget!
Aly...nu bei deloc alcool!?...nici un campari orange pentru fetite??? sau Baileys???
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
kitzy spune:
Ciao fetelor!
Gio in 2-3 poate nu-i trece chiar de tot dar ar trebui sa se amelioreze mult. Intr-adevar, sunt parinti inconstienti cu atat mai mult cu cat sunt doctori.Cum se simte azi puiutul tau?
Alynutza spune:
Onutz nici macar un campari orange. Nu mai tii minte ce tam tam am facut anul trecut pentru ca iubi nu era de acord sa bem sampanie fara alcool la intrarea in sala la nunta? (pana la urma a facut ca nebuna, ca altfel n-avea zile cu mine, si inca mi-au postat sticla sub nas, sa vad din ce toarna, sa nu cred cumva c-au facut 'falsuri alcoolice' )
Mai scap din cand in cand la mare sarbatoare la o gura de Lacrima lui Ovidiu (dar sa fie sarbatoare mare, gen ziua mea, a lui iubi, si efectiv o gura, ca altcineva ar bea dintr-o sorbitura cat imi pun eu in pahar, eu il tot 'sarut' 2 ceasuri), nu stiu daca asta se pune .
Gio acum ma gandeam si eu ca daca mergeti in septembrie in Mallorca musai sa gasiti niste oferte la preturi rezonabile. Noi in mijlocul lui iulie la ce ne puteam astepta. Oricum, cred ca acolo hotelurile sunt de cate stele scrie, nu ca la turci/tunisieni/egipteni/etc.
Giova spune:
Oana...Baileys .....
Kitzy ... Marco e ok, dim. nu erau foarte lipiti ochisorii, nici nu au curs asa mult ca luni dim. sper sa fie ok. Oare exista riscul sa se ia daca il duc vineri la gradi? au fel de fel de surprize de 1 iunie, si mi-a zis dir. ca poate ii trece pana atunci.
Aly pai numai in sept. putem merge si dupa 15, inca. caci in 8, parca, cununam si dupa o sapt. mergem si la olteni la partea a 2-a, fac si acolo o nunta mai mica.
_
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
Oana...Baileys .....
_
...si eu sunt topita dupa Baileys
Aly ai incercat macar sa gusti poate iti place !?
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alynutza spune:
Neatza!
Haideti la . Eu am intrat in saptamana 'musca tzetze', asta e clar. Abia ma tarai jos din pat dimineata, si pana pregatesc micul dejun sunt ca teleghidata. Ma resimt ca n-am avut nici un concediu din ianuarie (alea doua zile amarate de Pasti nu prea se pun). Si mai este inca o luna jumate pana plecam la mare.
Ieri mi-am facut pozele pentru permis, normal ca nu-mi place cum am iesit, dar m-a linistit sotzul, ca pe permis nici asa n-o sa fie, ca le mai scaneaza si micsoreaza astia de la politie.
Onutz eu nu-s cu alcooalele in general. Si Lacrima o beau incet incet, abia pun putin pe limba ca sa nu-i simt alcoolul, numai gustul. Oricum, tine si de anume principii, si daca pana la varsta asta n-am inceput, de acum incolo, cu atat mai putin. Pur si simplu nu ma atrage.
Gio tinem pumnii sa se faca bine Marcolino sa poata merge la gradi maine sa se distreze cu copilashii.