O dimineata de frumusete de la Jurnal de Rasfat

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Votez cu Danielag!!!
Chiar la asa ceva visam si eu acum o saptamana dupa ce m-a prins o ploaie pe strada si m-a udat bine: sa stau comod in fotoliu, la caldurica, cu o carte-n mana si sa beau un ceai buuuun...

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Votez Danielag.

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Votez cu danielag, desi le-as vota pe toate!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rituca spune:

vot pentru Unboticutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Scuze pt ca sunt off-topic, dar nu stiam unde sa scriu...m-a surprins intr-un mod foarte placut articolul din supereva si acest concurs. Eu merg la Radu de 3-4 ani, de cand avea salonul la sala Palatului, el m-a facut blonda si apoi satena, este un super stilist, cel mai cel...mergeti cu toata increderea la el. Felicitari pt articol, mi-a placut la nebunie
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Danielag!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andlina spune:

vot pentru MT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Unboticutz

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Daca tot e sa facem un cadou, eu as propune sa primeasca fiecare cate un rasfat.....

Nu cred ca o sa dea faliment firma si nici nu stiu daca toata lume e din Bucuresti.

Fiecare dintre cei selectati de voi reprezinta o alta forma de rasfat si toate la un loc alcatuiesc rasfatul (in acceptiune pozitiva)

Mergi la inceput