PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 29
Amami spune:
Miti multa sanatate lui Alex.
Oanaalex nici noua nu ne place sa mergem de-a buselea. Insa in picioare am sta non stop daca ar fi dupa noi.
Fetelor care merg in concediu, sa aveti vreme frumoasa si sa va bucurati de puiutii vostri.
Noi suntem bine, crestem mari si voiosi. De cateva zile ne supara tare dintisorii. In sfarsit si-a facut aparitia primul dintisor si ii asteptam cu nerabdare si pe ceilalti.
Amami si Sebi (17 Aug.2006)
miti2004 spune:
Muuh am inteles ce mi-ai explicat. Mie mi-a zis cineva ca aici chiar e un aspirator de tebuie sa il bagam noi in gura si sa tragem. O sa incerc si varianta asta...daca zici tu ca nu ma trezesc "mestecand" nimic 
Si Alex are strungareata...nu mai stiu cine a intrebat...
Cum pot sa mai adaug filmulete pe dropshots, ca-mi zice ca nu mai am spatiu....si eu nu am decat cateva filme puse...Ce sa fac ?
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
MADYN spune:
Miti multa sanatate puiului!
hop si noi in clubul "strungaretelor"! Nu mi-l imaginam cu strungareata pe bebele meu, dar .... seamna cu tati si e tare haios cind ride
(pacat ca emoticonul asta nu are strungareata!)
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Genie spune:
Miti si eu am patit la fel cu spatiul pe dropshots, ori sunt filmuletele prea mari, ori ai prea multe. Daca spui ca tu ai doar cateva, trebuie sa fie prima varianta. Singura chestie pe care o poti face e sa mai stergi din cele vechi.
Fetelor din Brasov, cum e vremea pe acolo ca noi am vrea sa incercam o escapada in weekend?
Genie si
Antonia
Poze
Ramoon spune:
'neata! i-s chiauna de somn k aseara am avut musafiri si Timi a avut in program vreo 3 treziri
si s-a trezit si la 7 ...
multumesc fetelor pt raspunsurile legate de transpiratie! 
si Timi are strungareata, dar cred k dupa ce mai cresc dintucii se mai aduna ....cred...
Genie, azi e frumos, cald si soare...ieri nu am iesit nici noi k a plouat si a fost rece... unde mergeti mai exact?
Sanatate bbilor bolnaviori!
si
SARBATORITILOR DE AZI! 
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
crissa71 spune:
"La multi ani" sarbatoritilor de azi!!!
Sanatate si sa cresteti mari si voinici!

Miti:eu ziceam de strungareata!!!!Pupici si sanatate multa!
Vad ca nu suntem singuri in club
..dar unii seamana cu tatii...!!La noi de unde?!!!!!
Va sarut!
Ne auzim mai incolo!
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
crissa71 spune:
Muuh:am vrut sa zic ca se da doar in lunile cu "r"!!!scuzeeeee....batranetea bat-o vina!

Am vazut Alexiunea si cantareata!!!Mai..mai ce fete mumoase....!!!

dariana spune:
si Dari pare sa aiba un pic de strumgareata, dar oare nu o fi normal la varsta asta daca majoritatea are asa??
vaiii, ce am patzit asearaaaaa
am mancat eu 2 prajituri si posibil sa fi fost mai vechi ca s-a trezit Dari din somn plangand si nu a mai reusit sa adoarma pana la 1 noaptea, ma plimbam cu el in bratze siplangea, intre timp m-a luat si pe mine o durere de burtaaaa! eu ma gandeam ca daca face kk se va linisti, dar nu facea neam! asa ca l-am trimis pe taica-su dupa supozitoare si pana sa ajunga el inapoi adormise si dari al meu![]()
dimineata am fost la analize si i-a luat sange din manutza, din vena, a plansss....
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
Tweety7 spune:
Miti imi pare asa de rau sa aud ca sunteti bolnaviori. Sa va faceti bine repede repede!!! Da? 
Madyn si noi si noi cu strungareata. Iubarete foc
Iar cu transpiratia la capusor suntem campioane.
Lushk, Eliza mi-a fost dor de voi!
La mare vom ajunge si noi cu siguranta, doar ca nu se stie cand. Strig dupa ce voi sti ceva sigur. ![]()
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
crissa71 spune:
Dariana:noi avem una mare.....(la strungareata ma refer evident!!!)![]()
![]()
Ce Darius zambaret si frumusel ai!!
Si Cipic e f.f.hlizit...rade cu toata lumea...isi arata stungareata aia mare la toti fara discriminare
....ca ma-sa!!!![]()