EU CAND NASC???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Eu zic ca daca medicul ti-a spus ca e bine, atunci e bine, stai linistita. Oricum, pt linistea ta si mai mare poti sa mai vezi ecografic daca totul e in regula, pt ca un bebe in suferinta fetala, placenta imbatranita, lichid amniotic insuficient etc. indica clar la ecografie necesitatea sa-l scoti pe bebe.
Pe de alta parte, parerea mea e ca atunci cand face 38 de saptamani dupa ce socoteala vrei tu, oricum poate sa iasa, ca e copt. Mai ales daca si tu simti asa...
Deci, iti tinem pumnii vineri! Nastere usoara!

Anca, mami de Roxana, 1 an si 8 luni, si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Eu am nascut la 41 de saptamini (provocat) asa e politica la spitalul unde am nascut eu sa nu lase bebele mai mult de 41 de sapt. (la alte spitale lasa si pina la 42). s-a luat in considerare calculul dupa UM nu dupa eco.

Si eu ma intreb daca la o viitoare sarcina voi naste la fel, adica provocat. Si mama si surorile mele au dus sarcinile un pic peste termen.. o fi ceva de ordin genetic.

E bine ca mergi la control vineri (pregatita de natere), intre timp sa monitorizezi bb sa fii sigura ca ii simti periodic miscarile. Nu iti face probleme ca totul va fi bine. Bebicii nascuti la 41-42 sapt sint un pic mai maricei si foarte sanatosi.
Bebica mea la o zi arata ca un bb de o luna, curata la fata, deloc zbircita cum auzisem de la altii.

Nastere usoara si un bebic sanatos iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Multumesc mamici pentru sustinere.
Maine ma duc la spital.Nu stiu inca ce insemna "sa incercam cu ceva usor pentru inceput",dar cu siguranta nu ruperea membranelor.
Imi aduc aminte ca la prima nastere nu "am cedat" la nimic pana la ruperea membranelor.
Poate de data asta functioneaza.Doamne ajuta!

poze
Iri 39+ 40+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Irina, asa am patit si eu cu Vivi, prima ecografie DPN 29.02., apoi termene din ce in ce mai "mici".
Vezi si tu cand am nascut, eram convinsa ca sunt peste termen cu mult (cred ca la una din ecografii am avut DPN si 16.02), in realitate dr mi-a zis ca dupa parerea ei nici 40 de saptamani nu avea.
Tot asa...internata pe 15.02 pentru a induce nasterea...n-a vrut sa se nasca...(am plecat plangand cu lacrimi de crocodil acasa, toata lumea nastea numai eu nu)...saptamanile ce-au urmat - zilnic la control...
Am cedat psihic pe 04.03. si am cerut imperativ sa nasc.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu-ti rupe nici o membrana, iti face niste injectii si iti monitorizeaza apoi contractiile - deca e sa vina vine, daca nu o vrea sa iasa si ai lichid suficient te trimite acasa

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dynana spune:

Buna gravidutelor! Am si eu o mica problema. Problema mea este ca dupa UM, DNP ar fi 30.12.2007, adica la 40 saptamani si ideea e ca in perioada aia "lumea" este in sarbatoare!!! Credeti ca se poate provoca nasterea, fara alte implicatii atat asupra lui bebe cat si a mamei?
Multumesc!

Mergi la inceput