cancerul uterin

cancerul uterin | Autor: iulia_trusca

Link direct la acest mesaj

As avea si eu o intrebare...o buna prietena a facut ieri analiza sangelui CA 125. a avut unele probleme la san si a fost operata iar in ultima vremea avut si unele hemarogii. La sfatul medicului a facut analizele respectiva. Azi a luat rezultatele si la analiza CA 125 i a iesit 89, iar limita maxima era de 31. Stim ca este cancer, dar ar putea cineva sa mi spuna in ce faza este( in caz ca acest lucru poate fi determinat dupa rezultatele analizei). As fi interesata si de mai multe amanunte legate de aceasta analiza. Imi cer scuze pt lipsa de informare, dar este prima oara cand trec prin asa ceva... Daca cineva ma poate ajuta, este urgent. va rog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Iulia ,probabil exista o corelatie intre analiza si stadiul bolii ,dar stadiul se stabileste in functie de ce se gaseste dupa operatie (ex . histopatologic ), daca sint sau nu ganglioni invadati sau daca exista metastaze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

E destul de mare valoarea dar sa mearga urgent la medic cu acest rezulatat. Cand mama avea 100 stiam ca e mare dar daca ne-am fi alarmat mai mult atunci cu siguranta ar fi fost altceva. Dar am tot asteptat si a ajuns la o valoare fff mare in jur de 200si ceva. asa ca sa nu stea pe ganduri.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_trusca spune:

va multumesc mult pt ajutor...ea o sa mearga cu analizele de abia sapt viitoare, dupa ce ridica si rezultatul analizei Papa Nicolau. Nu cred ca ea intelege inca gravitatea situatiei...iar eu nu ma simt in stare sa i spun. am inteles ca stadiul se stabileste numai dupa operatie si ca e posibil ca la papa nicolau sa i iasa negativ pt k papa nicolau recunoaste numai cancerul de colon, nu si pe cel ovarian

Mergi la inceput