***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Vad ca vorbeati de kilogramele date jos dupa nastere. Eu am slabit 10 kg, mai am 5, si cu toate acestea nu ma cuprinde mai nimic din ce aveam inainte de imbracat si nici verigheta nu imi mai intra pe deget (si sunt foarte trista din cauza asta). Banuiesc ca mi s-a latit bazinul...ca de fund sunt sigura ca s-a marit Sper sa reusesc sa revin la kilogramele initiale, ca sa ma pot imbraca cu ce aveam inainte. Oricum, dupa controlul de la 6 saptamani, daca e totul in ordine si daca ma va lasa bebelina, as vrea sa ma apuc de ceva gimnastica acasa.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Un nou mesaj de la Iri

Dragi mamici si burtici... Acum ca m-am linistit... am nascut natural fara epidurala, deloc usor, dar trebuia sa nasca cineva si greu! Cosmin e bine merci un flacau mare, nu stiu inca lungimea si din pacate nu am ajuns inca la el. Multumesc lui Dumnezeu pentru copilasii mei. Iar pe voi va pup dulce si va multumesc pentru tot. Nasteri usoare!

Recuperare usoara si e bine ca sunteti cu totii bine

Chris, e o dulcica Daphnee a ta Tu nu ziceai ca ai pus numai 7 kg in sarcina? Ai slabit deja mai mult decat inainte de sarcina!

Moberi, cum a zis si Ancamari - pe mail-ul comun e listuta cu numerele de telefon ;)

Madi, Ana e o scumpica, ce frumos arata ea in roz O sa creasca ea mare repede-repede ;)

Yoyoyo,

Edit:
Ancamari - frumos site-ul ;) M-am uitat la preturi si sunt chiar mult mai mici decat aici. Avea dreptate sotul ca mai bine faci o calatorie pana in Ungaria sau Austria decat sa iei de aici
Insa e bine sa verifici si targurile baby-expo (kids expo nu prea aveau reduceri) - am luat scoica + baza graco (care sunt si pe site) la pret un pic mai mic decat acolo (insa fara reducerea de la targ ar fi fost cam dublu )

Anca 38+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Da, Madi, un prieten care sta in Viena mi l-a comandat in Germania (la magazinul virtual kidsroom.at) si apoi mi l-a adus cu avionul. A costat 90 euro. La fel am comandat scoica de masina care se potriveste acestui carucior (Shopper 6 Sportwagen, H-Fun Blue) si mai costa inca 80 euro, cea din urma nu a venit inca dar trebuie sa apara curand. Caruciorul e minunat, are 8,5 kg numai, aici nu am vazut exact modelul acesta, dar unul care seamana costa aici mai mult decat dublu. De scoicile pt masina stiti si voi cat costa aici una de firma. Ma enerveaza ca nu pot comanda in mod direct, dar o vreme o sa ne descurcam si asa.

Anca, 39s+3zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

ANCAMARI si eu am aceeasi problema cu intorsul de pe o parte pe alta.ma dor oasele ingrozitor.Asa ca ori ma ajuta sotul sa ma intorc,ori imi iau avant

IRI felicitari inca o data pt baietel si refacere rapida .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Vali, baietelul tau e un frumos!!!!
Chris, fetita e o frumusete, ce sa mai, o sa rupa inimile baietilor!!!
Ancamarisi eu am 1,60 si am pus 16 kg si mi-e greu ca sunt mica. Cand ma intorc noaptea de pe o parte pe alta ma dor si oasele, dar parca si carnea burticii, asaa...rau de tot.
Piticasigiogosica, imi pare rau ca ai nascut mai greu, bine ca ai scapat si acum te bucuri de puiut!

37+Livia-Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Michigan am uitat sa spun ca cica se mai gandeste pana maine la Alessia ...poate e mai bine Alexandra, D-zeu stie....cica Alma in nici un caz...

37+Livia-Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

CHIQUI la fel face si sotul meu.nici nu apuc sa ma obisnuiesc cu un nume ca se razgandeste.Eu incerc sa il inteleg,ca e si el emotionat si nerabdator,dar ma ameteste. Referitor la kg,eu am luat deja 14 si am 1.67,dar aveam cateva kg in plus inainte de a ramane insarcinata..sper sa dau jos dupa nastere.
Eu va spun noapte buna tuturor si sa aveti parte de un we placut .Iar pt surprize .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ancamari,
deci ai fost in vizita la dr. Radoi; ai grija cu sfatul lui de a iesi la plimbari; si mie cand eram in saptamana 38,mi-a dat dezlegare sa ies in parc si la restaurant cica; nu i-am iesit din cuvant, am fost doar in Herastrau si la restaurant si peste inca o zi mi s-a rupt apa

cine intreba de CMU, daca are importanta la programari statutul de arondat: nu are! eu , fiind arondata si negasind loc mai demult , chiar am intrebat daca cei arondati au prioritate si mi s-a raspuns ca toata lumea are parte de acelasi tratament cand vine vorba de programari; intrebarea daca esti sau nu arondat se pune fiindca te au in baza de date si bifeaza vizita.

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Felicitari! noilor mamici si nasteri usoare in continuare!

Eu vin cu o noua traznaie... sotul meu este intr-o delegatie acum si stand de vorba cu un coleg a carui sotie e insarcinata a aflat ca in urma unei ecografii facute acum 3-4 saptamani la Polisano, Iosup i-ar fi dat niste masuratori gresite si vesti nu prea bune - care din fericire s-au infirmat la o ecografie ulterioara (la alt dr, alta clinica). Motivul ar fi un aparat ecografic nou...
Acum ma streseaza sa imi repet ecografia (desi a mea a iesit bine, doar ca mi-a spus ca e cu o sapt mai mare, iar dr imi scoate cerclajul tinand cont si de asta...).
Eu n-am mai auzit ca Iosup sa fii dat vreun diagnostic aiurea pana acum si sincer mai mult imi fac griji pentru copilul colegului sotului meu decat pentru al meu...
Nu stiu ce sa fac... sa mai repet ecografia? Nici nu stiu unde altundeva m-as putea programa atat de repede...

De Carstea mai stie cineva ceva? Sper ca sunt bine, asteptam vesti...

Pupici si week-end frumos tuturor ,
Florina +34 Teodora si Tudor (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara, burtici si mamici! Iata ca tot seara tarziu ajug pe forum!

Fetelor, multumesc mult pentru urari si felicitari!

Florentina Roman, sincera sa fiu eu mi-as fi dorit sa nasc la termenul stabilit prin ecografie! Lacat de usoara mi-a fost sarcina, as mai fi rezistat sa o duc inca 2 saptamani! Nu m-as fi plans! Am mai spusca data de 22 mai mi se parea perfecta! (pe 22 iunie e ziua sotului meu, tot pe 22, dar august a fost nunta noastra ... etc). Insa Teodora a vrut sa demostreze clar ca e taurica (pe 22 ar fi fost neclar, e taur sau gemeni?) si a dat cu cornitele si si-a ales singura ziua in care sa se nasca! A dat navala pe lume! Din pacate nu stiu un secret pe care sa vi-l impartasesc si sa va ajute la nasteri usoare! Eu am avut noroc, multumesc lui Dumnezeu! Va doresc si voua bafta mea! Sunt sigura ca trecem toate cu bine in Clubul scutecelor! Oricum ... dupa ce ai bebelusul in brate se schimba total viziunea despre lume!

DidiAlex, multumesc! Esti draguta! Tot acolo am sa postez si pozici cu Teodora, insa nu prea ma lasa ... e cam plangacioasa! Sper sa apuc in week-end!

Msemcu, ti-am vazut minuile la TV Iasi! Sunt tare dragute! Felicictari! Si numele alese sunt super!

Din cele 10 kg acumulate in timpul sarcinii, mi-au mai ramas 2 sau 3 la iesirea din spital, iar acum cred ca le-am dat jos si pe acestea. Ma cantaresc maine dimineata si va spun!

Am incercat in primele zile sa o fac pe Teodora sa ragaie si de fiecare data dura mai mult de 20 de minute, apoi o mai apuca si vomitatul , apoi sughitul. Asa ca am reuntat la raga-raga si o las singura pe o parte sa se linisteasca! Apropos ... si bebeii vostri sughit? A mea o face destul de des! Chiar si de vreo 3 ori pe zi ... are cate o criza! Si trebuie sa-i dau sa suga ... asa ca stam destul de mult cu tzitzi in gurita!

Bogalina, sa-ti traiasca Teodor!

Pitica, sa-ti traiasca Cosmin Cristian!

Chris ma bucur ca Daphne e bine! Sa fie sanatoasa si voioasa!

Celor care urmeaza sa nasca le urez nastere usoara si bebelusi sanatosi si mancaciosi.

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput