Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (186)
Raspunsuri - Pagina 8
toanca spune:
Crezi tu ca militaria face un om sa fie ordonat, corect, cinstit, care respecta regulile?
M-as mira....
Usa la bucatarie nu am ca e spart peretele si da direct in living
Iar peste manute nu intentionez sa-i dau....
E copil!!!
Nu are cum sa inteleaga, cel putin nu la varsta asta.
Si eu sunt de principu ca, copilul se educa cu vorba buna, nu cu datul peste manute.
Nu am dat niciodata in el si nici nu intentionez!!!
Nu de asta am facut copilul.
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Biancas spune:
Cosmi, si la mine e diferentza intre ei. Sandra era "fata" si era mai cumintzica, eu asha tin minte. Dani e mai incapatzanat.
Eu nu umblu cu mancare dupa el, eu il pun in scaun eventual ii dau ceva in mana, daca nu vrea asta e. Va manca la urmatoarea masa.
Sora-mea asha l-a invatzat pe fius-o si acum la 4 ani jumate tot asha mananca, e dezastru, sta cu mancarea in gura, iti mananca o masa intr-o ora.
Eu nu fac greseli dinalea.
Bunica mea avea o vorba...cand ti-e foame mananci tu.. si asha si a fost.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
monica70 spune:
Helllloooo helllloooo
Am fost in oras si am comandat incusiv gresia si faianta ,am gasit ceva crem-orange si ieftina .Mi s-a pus pata sa fac baia intr-o culoare "calda".Numai aer conditionat nu am comandat inca,ca nu m-am hotarat pe care sa il iau Numai bine de la magazinul asta e si transportul inclus,mi le aduce dupamiaza pe toate direct in apartament Si au si ceva mica reducere ,nici nu stiam
Vad ca vorbiti de neastamparati,pai si eu detin una super neascultatoare si zburdalnica,dar de aia ma dau pe net la greu,asta in conditiile in care nu de putine ori ma trezesc cu ea ca-si pune pe biroul meu Si daca se catzara pe coltzar si pica n-are decat,si-a facut-o cu mana ei daca s-ar caztara numai acolo ar fi super ... mai nou se urca pe taburet si pe urma pe masutza
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
Biancas spune:
Toanca..pai daca vrei sa il aduci de vorba buna atunci asteapta sa priceapa si asteapta ca dupa ce l-ai lasat oriunde sa ii spui acum ca nu e voie. Ai facut copilul tocmai ca sa ii dai o educatie sa te mandresti cu ce copil ai crescut si ce educatie i-ai dat.(asta mai incolo) Si ce daca e copil nu poate primi peste mana daca umbla in gunoi de ex? Pai daca nu i-as da peste mana astea inseamna ca tolerez atitudinea lui? vai de mine...ce tragedie mare. Atunci nu te mai plange ca nu ai timp de nimic,
Defapt imi pare rau ca am adus discutia. Fiecare e libera sa faca exact ce vrea.
Ciudat ca spui ca nu intelege...dar daca il intrebi daca vrea mancare pricepe? E exact acelasi lucru. Eu cred ca tu subestimezi copii in unele cazuri. Daca pricepe sa vina sa ii dai de mancare, va pricepe si ca nu e voie. Ca nu vrea asta e partea a doua. Aici intervine partea de crestere si educatie.
Azi dimineata i-am spus lui Dani sa isi duca scutecul la gunoi, l-a luat in mana a venit in fatza gunuiului si l-a aruncat. Nu pricepe ashai? Ma faci sa rad
Giova, imi convine cum sa nu. Prin posta sunt ieftine taxele. Daca ai timp si vrei pune-mi si mie unul te rog.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Biancas spune:
quote:
Originally posted by monica70
Si daca se catzara pe coltzar si pica n-are decat,si-a facut-o cu mana ei daca s-ar caztara numai acolo ar fi super ... mai nou se urca pe taburet si pe urm ape masutza
Exact...
toanca spune:
Biancas eu nu m-am plans absolut deloc ca nu am timp....
Si intr-adevat am facut copilul tocmai ca sa ii dau o educatie, dar in nici un cu bataia.....
Daca tu ai impresia ca educatia unui copil se face cu bataie, scuza-ma ca-ti zic....dar cred ca ti-ai gresit cariera: aceea de mama
Da, fiecare face cum vrea, dar nu am sa fiu niciodata de acord cu cineva care isi palia o pauzaste copilul.
Pai, daca acum cand e mic tu ii dai peste maini, inseamna ca atunci cand o fi mai mare o sa-l iei la bataie in toata regula.
Bine ca nu l-ai pus sa se stearag si la fund, daca l-ai pus sa-si duca pampersul la gunoi....
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
monica70 spune:
1 .Sunt de acord ca ei intzeleg tot,inclusiv ca nu e voie,doar ca ii doare (pe unii) fix in (gen Diana)
2. Sunt de acord ca trebuie educati cu vorba buna si in cazuri extreme cu o palma la pampers,sau chiar peste manutza ( chiar este un subiect controversat pe DC pe tema asta unde e mare de tot ) Eu la pampers i-am mai dat cand intrece masura
3. Nu are rost sa va contraziceti aiurea ca una cu copil super zburdalnic si neascultator nu va intelege niciodata cum e sa ai unul super placid si linistit si viceversa...
4.Educatia pot sa i-o fac en gros si tot imi da cu ca asa e ea mai naravasa .Cand vrea, stie foarte bine sa asculte ,cand nu vrea, poti sa ii repeti de 10 ori sa nu umble la jaluzele si sa ii dai de 20 de ori la fund,ca tot la ele face popas
Biancas spune:
Toanca...pai daca tot a venit vorba de reprosuri...tu ti-a facut copil sa ti-l cresca o bona? Mai important e serviciul pt tine decat sa iti cresti copilul? De la ce varsta ti l-a crescut bona?
Hai ca nu are rost sa mai discutam. Preferi sa mergi la servici chiar si operata decat sa stai acasa ca tu ziceai ca nu ai liniste.
Si nu concluziona cu bataia. tragi concluzii pripite. Nu e genul meu sa bat copii.
monica70 spune:
Baaaaai hai ca ne mutam mintenas la ZZ
Biancas spune:
Moni, subscriu la ceea ce ai spus tu. Si Dani uneoiri e incapatzanat si nu asculta.