Ajutor sarcina depasita?
Raspunsuri - Pagina 2
alba spune:
Si eu am nascut la 40 de saptamini si 10 zile un bebe sanatos tun.
Nastere usoara sotiei tale si toate cele bune va doresc ![]()
Adeseori am intilnit saraci care sunt bogati si bogati care-s saraci, barbati care sunt femei si femei care sunt barbati, întelepti nebuni si oameni fara de carte întelepti.
Sfântul Ioan Gura de Aur
viitor_tatic spune:
Acum cateva minute se pare ca au inceput contractiile, se pare ca Mariuca noastra a simtit ca ne facem griji si cred ca vrea sa iasa .Nu stiu sa vedem
Daca e alarma falsa:)
ache spune:
ce frumos...se lasa cu nastere in direct ![]()
va tin pumnii sa fie bine 
nastere usoara si pt. mamica si pt tatic (la asteptare ma refer)
si sa ne spui ce si cum mai apoi...va tin pumnii
anca
mariana_1976 spune:
Cind am citit de placenta previa la termen m-am cam ingrijorat:poate ca totusi s-a mai ridicat in ultimile saptamini?Altfel ar putea fi chiar periculos pentru amindoua,cel putin dupa ceea ce am primit noi aici in Suedia ca material informativ.
Sper ca totul a fost okay si atit mami cit si bebe sunt bine.
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
viitor_tatic spune:
Din fericire totul sa terminat cu bine.Astazi dimineata sa nascut Maria Alexandra 3,9 kg si 54 cm.
Va pup.
Nu-mi gasect cuvintele
Pepsi spune:
la 29 ani l-am nascut pe baiatul meu de 4.145kg la 41 saptamini! eu zic ca nu e depasit termenul ptr sotia ta, dar nu mai trebuie asteptat mai mult de 42s! bafta multa si sanatate
Flavia
36+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Pepsi spune:
acuma am vazut mai bine ca vorbesti de placenta praevia! esti sigur de diagnostic? ca in cazul asta nu cred ca se lasa sarcina la termen, la mine prima sarcina a fost fara nici o problema, de aia am nascut natural, si acuma merg inca la servici,dar la fel nu am o sarcina cu risc!nastere usoara!
Flavia
36+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
papadie spune:
quote:
Originally posted by viitor_tatic
Din fericire totul sa terminat cu bine.Astazi dimineata sa nascut Maria Alexandra 3,9 kg si 54 cm.
Va pup.
Nu-mi gasect cuvintele
Felicitari!Refacere rapida sotiei si un
Mariutei!Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush