Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
dianocica spune:
de dimineata stateam si ma gandeam...katrinel a zis: dianocica, daca citesti, zi mi si mie....si io am zis: pai cum adica sa nu citesc? io citesc tot. da' care era intrebarea? pai normal ca habar n aveam... deci, da, y p se inchde pe la toamna. da' cica ne trimit un mail inainte daca vrem sa ne tyransfere pozele automat si gratuit la cineva, vreo cativa altii...deci nu e grava...noroc cu base
cremele de protectie nerecomadate sunt cele cu filtre chimice. majoritatea produselor dermo cosmetice nu sunt asa.
masa de fructe si eu stiam ca de inlocuieste una de lapte. nu neaparat doar fructe. poate sa fie combinatie cu cereale sau cu branzica, mai incolo...dar pt astea nu bag mana in foc pt ca inca nu am terminat 'documentatia'.
cu microbii si eu militez pt un echilibru. iar mancarea la borcanele chiar nu ma incanta
d m a capiat azi, m a luat plansul, pur si simplu n am mai rezistat. a venit alex de la bbirou la 3 ca am zis ca mi iau campii. plus ca nu merge liftul . asa ca ma alatur danitei...
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
avem scaun de masa
si afara iesim imbracate asa si probabli caat de curand numai in pampers
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
e frumoasa foc oana :)
scaunul de masa.. pare a fi chicco... dar parca nu e... zi si mie, ca tot sunt in cautari, ce si cum :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
a_deju spune:
poze noi de la botez.. din pacate... niciuna in care sa apar in toata splendoarea (..probabil nu incapeam in cadru, si de-aia.. :)) ). de aici si pana la alea de la baita, care-s cele vechi :)
a_deju spune:
scuzati ochii rosii... n-am avut rabdare sa le bibilesc.. candva, intr-un viitor luminos, o sa ma ocup :)
oradeanca spune:
buna fetelor
La multi ani!
Eric, Elisa si Alex
- azi am avut marea realizare de a ne baga singurei piciorusul in gura
noi pe caldurile astea am iesit si la ora 18.00 numai in body-pijama care l-am luat de la real, are maneca scurta dar si pantalonasi scurti intr-una, nu e decupat ca si body (sper ca se intelege ideea) si cu bandana . e infiorator de cald si nu vrea sa bea apa, numai san ; abia astept sa ne mutam la mama mea la tzara sa fie multt mai racoare - oare asa de cald o sa fie toata vara asta, ca eu asa am auzit
m_monique spune:
bine v-am regasit.
oradeanca felicitari pt realizare. abia astept si eu ziua in care isi va baga andrei picioarele in gurita. el deocamdata doar isi prinde degetele de la picioare. e grea burta.
eu il tin pe andrei in casa doar intr-un body subtire, cu maneca scurta. iar noaptea il mai acopar cu o paturica subtire. asta e mai mult pt linistea mea, ca el oricum se dezveleste.
cand iesim afara il imbrac in pantaloni scurti cu tricou, sau body din acela cu pantalonasi. rar ii pun sosete. pe cap ii pun palariuta de soare.
nici eu nu ies pe afara fara palarie. sunt foarte sensibila la soare.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Laura13 spune:
salutari mamici!
dani a fost tare marait pe seara, desi a dormit bine la pranz nu a mai dormit deloc de la 4, asa ca era obosit rupt. fug si eu la somnic, dar vroiam sa va zic: poze noi aici
oradeanca felicitari pt reusita!
somnic usor si racoros
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dolores spune:
desiree, am plasa de tantari, dar tot intra..mai uitam sa le tragem ....mai intra pe usa..nu stiu ce sa zic
bebinuta, eu il imbrac pe david in body cu maneca scurta. daca nu trebuia sa-i pun atele peste dres..il tineam fara pantaloni si invelit cu un scutec de finet..asa cum am mai facut cand doarme la pranz..
dia, am luat acel dispozitiv cu ultrasunete,dar oare chiar nu afecteaza?noaptea il scot caci patutul este exact langa priza..si am eu un pitic pe creier sa nu las aparatul in priza.
chris, solutii inseamna de dat pe corp?
dianarus, cand iti aduci aminte cum se numeste crema de la farmacie sa-mi zici..merci
roana, costa 450.000 de la chico..am facut comanda pe net
dolores si David Cristian -22.11.2006-
chinico spune:
sa traiti. salutam regulamentar ca iar am tras chiulul...
bea a spus ca isi cere scuze ca nu ma lasa sa stau pe forum.
in ordinea in care imi amintesc..
vin si cafa se introduc in alimentatia sugarilor numai, repet, numai dupa 6luni3zile15ore22minute..
ktrinel si castronel..sincer nu mi-am pus problema ca tre sa ii caut castron cu floricele sa ii placa..deocamdata problema castronul e indepartata, ne luptam cu lingurita...lingurite colorate...sa vaz..poate inghite mai bine daca ii dau cu aia albastra si nu cu aia galbena..
serios acum, am bagat la cap teoria ktrinel..tre sa o notez, creierul s-a transformat in gelatina, uit de la mana pan' la gura..
si a mea mama m-a informat ca a zis o tanti la teleu ca borcanele bio de la alete numai bio nu sunt...
pana nu uit, am o maare dilema.
be-a-tri-ce. boooon.
si acu..cu voce tare va rog..adica ...cum ..be-a-tri-ce?? cum scriem asa shetim??
sau estem be-a-tris??
cine stie, sa ma lamureasca si pe mine.daca imi dadea asta prin cap inainte sa paraseasca domiciliul anterior...
ce imi mai amintesc..
motanul a fost botezat, sa fie intr-un ceas bun!
nu spun cine () a propus o saptamana sanatoasa...cioco alba e voie?
crinuta are cercei, draga de ea...
kokorina se lupta cu muzicuta buclucasa..
oo.e 10. ma duc sa fac papicul. acusi ma striga fata..
chinico de Bea (13.12.2006)
roxanica2006 spune:
Buna seara!!
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns in legatura cu piureul de legume si carnita. Asa am sa fac, incerc fara cereale, dar tot voi dilua piureul cu putintel lapte, iar daca nu-l va accepta voi arunca in el si o cupa de cereale, hi, hi!
Eu legumele i le dau numai cu cereale, asa mananca bine, cam 130 la o masa, nici nu stiu daca le-ar accepta simple.
A_deju, f.f.f faine pozele, sunteti parinti taaaaaaare tineri, iar motanul e un "sexos" in devenire, asa cu tenul masliniu, cu privire patrunzatoare , yami, yami
Flore, tare draga mi-e Alessia cu ochisorii ei vii, mereu atenta, am vazut-o cum sta in funduletz, si eu vreau perna din aia in forma de semicerc, de sustinere.
Danita, daca te consoleza, din solidaritate cu "dezastrele" domestice ce se petrec in casuca ta, si la noi au sucombat centrala si masina de spalat. Centrala tocami am reparat-o, a costat 7 mil jumate, cica s-a stricat cea mai scumpa piesa. Noi sa fim sanatosi! Chiar asa, cum stai cu sanatatea??
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui