Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
pussi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Pai eu ma programasem la Iosup ptr morfofetala,la 21 de saptamani ca asa mi-a zis el.Nu stiu ce sa fac,o sa vb si cu dr meu vineri cand merg la el.
anca 14+
Maria
poze
atunci lasa programarea... daca asa a zis1 e ok! omul asta chiar stie ce zice!
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
alfa_anca spune:
Neatza, burtici!
catus bine ai venit alaturi de noi. Te-am trecut in listutza. Sarcina usoara si bebe sanatos.
erika felicitari pt fetita . Sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
shericutz da, cred ca aseara D-ra facea fal-fal ca vroia sa pape si eu ii dadeam numai mere si apa plata cu lamaie....
Apropo de apa, fetele eu nu pot sa beau apa simpla, mi se face greata imediat, si cum tb sa bem lichide ca sa ne higratam, am dat-o de 3 zile pe apa cu lamaie, sper sa nu dau in altceva cu atata lamaie. Pun 2 lamai la 2 litri de apa.
dama cand am spus sub buric m-am referit in plan vertical, adica mai jos de buric pe la mijlocul burticii. Scuzati exprimarea! Nu in dreptul buricului.
Victo vad ca nr de la Genetic lab l-ai primit deja. Sa iti spun eu cum a decurs TT. Joi am fost la ecografie morfologica la Iosup, iar vineri de dim am fost la GeneticLab si mi-au luat sange, fara nici o programare prealabila. Te duci cu ecografia facuta in alta parte ca ei nu fac acolo si sa nu fie mai veche de 5 zile. Ei fac o copie a ecografiei si o ataseaza la un formular completat cu datele tale si in care mai completeaza ei si alte date luate din ecografia morfologica. Nu cred ca e suficient o ecografie normala, pt ca pe langa pliul nucal au mai luat si alte date , masuratori, dar nu mai stiu acuma care dintre ele, ceva trecut pe pagina 2 a foii primite de la ecografie (fetele care au facut la Iousp inteleg ce spun). Sper ca ti-am fost de folos. Iar rezultatul la TT il trimit pe mail si te anunta si pe telefonul mobil printr-un SMS ca ti-au trimis mail.
pussi si eu ma bucur ca icet incet incepe sa dea semne de viata, ca fara astfel de semne nu stiu cum as rezista inca 5 sapt pana la urmatoarea ecografie. Asa traim si noi cu semnele de la bebelus. Apropo de urmatoarea ecografie, eu o voi face la 20s6z ecografia morfologica la Iosup.
bebika si danaVio ma bucur ca l-ati vazut pe bebe si ca e bine. Sunt momente magice.
AncaDragoman da e jucausa nu gluma Mariuca de te 'bate' toata ziua. Eu am programare la Iosup la 20s6z, asa am vrut eu sa fac, Tutunaru a zis ca e bine, si Iosup a zis la fel.
crisstiana sper ca in curand sa scapi si tu de greturile astea si sa reusesti sa te bucuri in voie de aceasta perioada frumoasa a sarcinii.
Ramo si eu merg maine seara sa ma tund, ca mi-a crescut prea mult si acuma mi-e f cald.
pussi abia astept sa vii cu vesti de la ecograf , sa vedem cat au mai crescut titii.
anacami si eu am intrerupt acidul folic de creo 2 saptamani, dar nu am observat nimik deosebit. Acuma am inceptu sa iau Bio Marin PLus care contine ulei de peste, acid folic si vitamina B12.
Anca 15+ Elena
alfa_anca spune:
Eu as vrea sa fac cezariana cu anestezie epidurala, ca sa fiu constienta si sa il vad pe bebe din primul moment, nu sa il stie toata familia inaintea mea. Sper sa se si poata acest lucru si sa nu existe impedimente.
Anca 15+ Elena
ancadragoman spune:
Anca nu o simt in fiecare zi ,ieri m-a caftit dupa 2 zile de pauza.Deci imi las programarea la Iosup ptr 20 de sapt si 4 zile.Pe cat mergi?
anca 14+
Maria
poze
dany26 spune:
quote:
Originally posted by oana_rquote:
Originally posted by dany26
oana_r mersi mult pt raspuns....in concluzie perioada de vindecare de dupa cezariana....depinde de organismul fiecaruia....ramane la voia lui DD
12+
dany,ca sa-ti faci o idee, la 2 zile dupa operatie am plcat acasa.mi-am scos firele la cabinet.
onteaza si de organismul fiecaruia si conteaza foarte mult sa gandesti pozitiv.
15+ si matei
bebe2
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Mda....adev e ca ganditul asta pozitiv mi-a cam lipsit dintotdeauna dar o sa lucrez eu la el....!
alfa_anca spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Anca nu o simt in fiecare zi ,ieri m-a caftit dupa 2 zile de pauza.Deci imi las programarea la Iosup ptr 20 de sapt si 4 zile.Pe cat mergi?
anca 14+
Maria
poze
Eu am programare pe 21 iunie tot la 9 dimineatza, ca asa poate sa mearga si sotul cu mine.
Anca 15+ Elena
dany26 spune:
quote:
Originally posted by pussi
ancutada, diseara la 19:30 am programare. Cu morfofetala ta nu stiu ce sa-ti zic..poti sa-ti lasi programarea asta si mofofetala s-o faci la medicul tau!
oanareu n-am calculat cat am primit, dar stiu ca asa se da, 75%( eu am avut si concediu de odihna in aprilie... 6 zile lucratoare parca, numai stiu)
danytu vrei cezariana ca ti-a placut povestea meaStiu eu Eu vreau cu anestezie totala... nu vreau sa fiu constienta in timpul operatiei...ca o sa mor de frica.
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
A fost bestiala povestea ta pussi!
Uau ce imi place ca acum imi apar si mie mesajele asa repede .....asa cum mi-ai zis de la inceput alfa_anca...!
ancadragoman spune:
Anca eu am pe 26 iunie ,la Fortis ,la ora 19.00.
Data trecuta cand am fost ,aveam programare la 18.30 si am intrat in cabinet la 19.30.
A fost o intamplare sau ati patit si voi asa?
anca 14+
Maria
poze
slippers76 spune:
Buna dimineata
Am o programare disponibila pentru echografie la CMU Unirea la Iosup, maine la 12:30. Daca aveti nevoie de ea, dati-mi PM. Ar fi pacat sa se iroseasca.
O zi buna
Ana 23+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica