Mamici de iulie-august 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Eu ca de obicei, optimista din fire, sper sa imi iasa bine glicemia maine! Mai este vreo nebuna optimista ca mine? .

Deni & Vlad & Tudor

Jadi, mie la prima sarcina mi-a iesit glicemia provocata ( o ora dupa baut glucoza) ff mare, 200 maxima normei fiind 140. Apoi am facut triunghiul acela cum am explicat mai devreme si a iesit ok, s-a mirat si doctorul. Deci ai toate motivele sa fii optimista .
Tu ce fel de glicemie faci maine?
Bafta!

Anto 32 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by jadi

Pai cum ai aranjat alea 42 de zile? Ca in mod normal iti raman 63 de zile dupa DPN si intre 63 si 42 de zile e o diferenta de 21 de zile adica exact 3 saptamani!

Deni & Vlad & Tudor

Ma gandeam la situatia in care mi-as lasa strict 42 de zile pentru postnatal si as intra cat mai curand in prenatal. Cred insa ca m-am lamurit citindu-va pe voi, am 2 optiuni:
1. raman pe varianta cu 63 de zile inainte de nastere si tot atatea dupa nastere, situatie in care raman cu 3 zile neacoperite pe care: a. le iau asa, fara plata (ceea ce nu e o optiune) sau b. il rog pe medcul de familie sa-mi dea un concediu scurt pe perioada lor (el are voie sa-mi dea 45 de zile de concediu si mi-a dat numai 42 pana acum! )
2. ii cer medicului de familie sa iau 58 de zile de postnatal si restul prenatal. End of the story!

Maine imi fac o hartiuta cu toate schemele astea si ma duc inarmata, ca altfel sigur ma prostesc iar acolo... E un tip asa de zapacit si de panicos si-mi transmite si mie toata starea lui de spirit! Uit si de ce-l caut uneori...

Multumesc mult, doamnelor! Neuronul meu s-a facut piftie...

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

GABI37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Ce faci Gabi, ai fost la dr? Ai vesti?

Mergi la inceput

Sa va tin in suspans ?

GABI37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

De azi intr-o saptamina il voi tine pe bb3 in brate .

GABI37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabiarama

De azi intr-o saptamina il voi tine pe bb3 in brate .

GABI37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Bafta, Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Am fost si la intilnire ,dar eu trebuie sa o sterg afara cu Mihnea .Am trecut doar sa ii schimb tricoul ca se facuse ca un purcel . De la inghetata

GABI37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

wow, gabi, bravo! iti tinem pumnii sa nasti un bebelus sanatos si frumos si sa te refaci repede.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Gabi, deja??? Dar de ce va grabiti, fetelor, eu inca n-am pregatit nimic! Am inima cat un purice la gandul ca mai trebuie sa si nasc. Nastere usoara, Gabi, un iedut vioi si sanatos si refacere rapida!

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput