Mamici de iulie-august 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 16
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Eu ca de obicei, optimista din fire, sper sa imi iasa bine glicemia maine! Mai este vreo nebuna optimista ca mine? .
Deni & Vlad & Tudor
Jadi, mie la prima sarcina mi-a iesit glicemia provocata ( o ora dupa baut glucoza) ff mare, 200 maxima normei fiind 140. Apoi am facut triunghiul acela cum am explicat mai devreme si a iesit ok, s-a mirat si doctorul. Deci ai toate motivele sa fii optimista .
Tu ce fel de glicemie faci maine?
Bafta!
Anto 32 cu siVictor (8 octombrie 2005)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by jadi
Pai cum ai aranjat alea 42 de zile? Ca in mod normal iti raman 63 de zile dupa DPN si intre 63 si 42 de zile e o diferenta de 21 de zile adica exact 3 saptamani!
Deni & Vlad & Tudor
Ma gandeam la situatia in care mi-as lasa strict 42 de zile pentru postnatal si as intra cat mai curand in prenatal. Cred insa ca m-am lamurit citindu-va pe voi, am 2 optiuni:
1. raman pe varianta cu 63 de zile inainte de nastere si tot atatea dupa nastere, situatie in care raman cu 3 zile neacoperite pe care: a. le iau asa, fara plata (ceea ce nu e o optiune) sau b. il rog pe medcul de familie sa-mi dea un concediu scurt pe perioada lor (el are voie sa-mi dea 45 de zile de concediu si mi-a dat numai 42 pana acum! )
2. ii cer medicului de familie sa iau 58 de zile de postnatal si restul prenatal. End of the story!
Maine imi fac o hartiuta cu toate schemele astea si ma duc inarmata, ca altfel sigur ma prostesc iar acolo... E un tip asa de zapacit si de panicos si-mi transmite si mie toata starea lui de spirit! Uit si de ce-l caut uneori...
Multumesc mult, doamnelor! Neuronul meu s-a facut piftie...
Lia 29S Miruna Demetra
gabiarama spune:
De azi intr-o saptamina il voi tine pe bb3 in brate .
GABI37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
De azi intr-o saptamina il voi tine pe bb3 in brate .
GABI37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Bafta, Doamne ajuta!
Anto 32 cu siVictor (8 octombrie 2005)
gabiarama spune:
Am fost si la intilnire ,dar eu trebuie sa o sterg afara cu Mihnea .Am trecut doar sa ii schimb tricoul ca se facuse ca un purcel . De la inghetata
GABI37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Anya20 spune:
wow, gabi, bravo! iti tinem pumnii sa nasti un bebelus sanatos si frumos si sa te refaci repede.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
liadorian spune:
Gabi, deja??? Dar de ce va grabiti, fetelor, eu inca n-am pregatit nimic! Am inima cat un purice la gandul ca mai trebuie sa si nasc. Nastere usoara, Gabi, un iedut vioi si sanatos si refacere rapida!
Lia 29S Miruna Demetra