Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 27
pengunica spune:
MONU-nu iti mai fa atatea probleme ca nu mananca cea mica...o sa manance cand i-o fi foame ...nu sta ea flamanda,pana la urma urmei cred ca ne facem in general griji degeaba pentru ca parintii nostri nu alergau dupa noi cu mancare ...cel putin in cazul meu nu ma ruga mama niciodata sa mananc..poate pentru ca eram 4![]()
Danelutza spune:
Elisor 
Pengunica treci la povestit. Ai fost la intilnirea copii-mamici ?

nelia spune:
Sa vedeti voi metoda de hranit si de culcare la sotul meu... Eu am fost aseara la curs si cind am venit dormeau atit de frumos amindoua in patul nostru incit nu mi-am mai pus problema cum s-a desfasurat seara... mai ales ca ma durea capul rau de tot. Dimineata, la 7 se trezeste Tudora, se duce la frigider, eu inchid usa si ea se pune pe un urlat, de nu stiam ce are. O intreb daca vrea sa pape ceva, ea tot tragea de usa... Mi s-a parut mie ciudat si il intreb pe sot ce a mincat Tudora aseara, la care el, foarte calm: nimic! Cum nimic, ca nu mincase de la prinz decit niste fructe. Pai, eu i-am dat, am stat 10 minute in picioare in bucatarie si le-am pregatit cina, le-am pus-o pe masa si Tudora nu a vrut sa manince nimic din ce am pus. Pai, nu ai incercat si altceva? Nu! Am trimis-o la culcare asa cum era, am stins toate luminile si ne-am culcat... ea a adormit prima! Deci la mine pregatirile pentru culcare si adormirea in sine dureaza intre 1 si 3 ore, iar la el mai putin de jumatate de ora, cica la 9.15 dormeau dusi toti trei.
Pai, cum sa ma creada cind ii spun prin ce trec cu ele inainte de culcare!?! Sau cind Tudora refuza cu incapatinare zile intregi sa manince, in afara de fructe si lapte? Eu nu ma mai joc asa! Si dimineata a mincat un crenwusti, o omleta din doua ore, o rosie, citeva felii de castravete, a baut o cana mare de suc stors din doua portocale si acum baga in ea un biscuite. A cui metoda e mai buna, a sotului sau a noastra, mamele, care le facem toate mofturile si ei, copiii, ne pun nervii pe bigudiuri!?! Auzi la el, 10 minute in picioare in bucatarie!
Ma duc sa vad pozele si filmuletele si apoi o duc pe Tudora la gradinita. Dupa aceea ma duc la Consulatul Romaniei ca sa rezolv cu pasapoartele romanesti, sa putem vota miine. Au bagat un regulament nou, noroc ca am aflat, adica nu mai poti vota cu pasaportul romanesc expirat. Si nu mi se pare chiar corect sa schimbi regulamentul in ajunul votarii (nu stiu daca chiar aveam de gind sa ma duc, ca simbata la noi e zi plina rau, dar m-am enervat cind am aflat si de-a dracului ma duc). Pentru ca eu vad lucrurile asa, daca esti mai de mult timp aici si ai pasaport canadian si cu acela circuli, dar ai pasaportul romanesc cu care ai venit din tara si toate actele romanesti in regula, inseamna ca esti si cetatean roman si ai dreptul la vot! Ei, bine, nu, trebuie sa aci cerere pentru un titlu de calatorie (formular completat, doua poze pasaport, actele romanesti xeroxate si 75$ taxa - pe care cica daca e numai pentru votare nu o platesti, sper, spre binele lor, ca altfel fac scandal si scriu la ziar
) si numai cu acela poti sa votezi. Va spun ce rezolv cind ma intorc...
Fetelor, ca toate ati fost gravide, a avut vreuna dintre voi dureri de cap insuportabile, cite 4-5 zile la rind (dar din alea nasoale, cind nu te poti ridica din pat) in timpul sarcinilor? Ca acum sint de-a dreptul ingrijorata, e inuman sa suporti asemenea dureri si parca nu-mi vine sa cred ca sint numai de la sarcina si/sau de la raceala, care e pe terminate deja. Aseara am ajuns acasa cu ochii inchisi, ca daca ii deschideam ameteam, atit de tare ma durea capul... si cind m-am uitat in oglinda, m-am speriat, ziceai ca eram moarta de cel putin trei zile. Nu m-am vazut niciodata in halul asta de palida/pamintie la fata... Si nici acum nu ma simt mai bine, tot ma doare capul, nu atit de rau, dar nici nu am inceput sa ma misc... la prinz sint din nou leguma. Oare cum pot fi explicate aceste dureri ingrozitoare!?!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
patriciaRO spune:
Salutici la fete
Zic si eu
ALEXANDRA ELENA (mygirl);MAYA MARIA (Florentina G) si
ALEXANDRA SOPHIA (corail
Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase si norocoase...Si sa va ascultati mamicile!
Eu joi am inceput cursurile de Aerobic, la scoala mea de instructori si sunt cam derutata. Ca una am facut la Alt modul, alta facem aici.. Si e cam incurcatura cu limba, ca saraca profa vorbeste si in daneza si in engleza asa incat cand trebuie sa zic ceva parca imi mananc cuvintele, nu mai stiu in ce sa zic mai intai.. De-acuma in fiecare wekend voi fi super ocupata si voi veni dupa amiezele acasa.. Obositor dar abia astept sa scap mai repede ca sa plec acasa in RO.. Ca sa-mi fac repejor dantura ca-mi sta pe chelie...
Beatrice, mami de
Alex pifos
monu spune:
Nelia, Loreen parca zicea ca avea dureri de cap in sarcina.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
onixone spune:
nelia: eu aveam dureri de cap insuportabile in primele 3 luni.Am si poze facute lagata la cap.Ma durea asa de tare ca nu puteam sta in picioare.Ciudat este ca imi treceau daca pana la urma plangeam.Adica la punctul culminant nu mai puteam si plangeam.Trage o portie de plans cand te doare ca te mai descarci, la mine asa mergea.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
onixone spune:
uite NELIAhttp://new.photos.yahoo.com/copiluti_mai_iunie/album/576460762391900909/photo/294928804386650243/30durere cap/url]
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
onixone spune:
...hai ca am facut-o de oaie...
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
Margott spune:
La Multi Ani ALEXANDRA ELENA, MAYA MARIA, ALEXANDRA SOPHIA, ALESIA CLAUDIA! Sa fiti fericite mici printese!
Flori petrecere frumoasa maine! Sa stii ca si David la fel este, nu pot ridica tonul deloc la el, ca incepe sa planga. Iar daca are el chef de ceva, nu se lasa pana nu-si satisface curiozitatea. Nu vrei sa faci ca el, musca, se da cu fundul de pamant si apoi plange. Mai nou ii place o pereche de pantofi ai mamei si cand e sa plece undeva cu mama ii da acei pantofi sa se incalte. Rau e ca sunt cu toc si la cate drumuri are de facut mama numai cu pantofi cu toc nu poate merge. Dar el o tine una si buna. Plus ca are preferinte in ceea ce priveste lucrurile lui si incaltarile. Are lucruri care nu-i plac si nu vrea sa le imbrace. Poate pare ciudat dar since asa face. Mersi de ideea cu Stanciu. Am uitat efectiv de el. Voi face o programare si la el. Parerea doctorului nr 3 este de hernie inghinala. Deci unul zice ca-i hidrogel, doi ca ar fi hernie. I-am spus mamei sa-i ia trimitere si voi vorbi aici la Gr Alexandrescu. Acum ca stiu ca e hernie, sunt si mai nelinistita!
Laura admir limbajul tau! E asa de plastic! Ai multa imaginatie!
Azi la dr l-a masurat si cantarit, era 90 cm si 13,2 kg. Circumferinta cap 45 si torace la fel. E capul mare, sau toacele mic? ![]()
Referitor la mancare e o lupta din start pierduta pentru noi, ca nu-i plac decat putine mancaruri, e fan ciorba, si masa la el dureaza in jur de o ora. Ne dispera la capitolul asta!
http://community.webshots.com/user/arcultro
NewMami spune:
"La Multi Ani!" Ioana si Elian,
De asemenea "La MUlti Ani!' fetite dulci si frumoase,
ALEXANDRA ELENA
MAYA MARIA
ALEXANDRA SOPHIA
ALESIA CLAUDIA
Sa fiti intotdeauna aceleasi fetite cuminte, sa va asculttai parintii, sanatoase si sa aveti parte numai de ce e mai bun in lumea asta.
Lili, sanatate multa si refacere grabnica. Sper ca totul a decurs bine, astept sa ne povestesti.
Elisor, 
multumesc pentru comentarii (diapers-urile si le-a pus singurel drept coroana, ne jucam de-a print (el) si cersetor (eu)iar printre picaturi cate o bucatica de painica cu branza in gurita. Asta e unul din show-urile de dimineata
.
Cu furuncurile, nu stiu ce sa spun despre vaccin, ca n-am auzit niciodata de asa ceva. Totusi parerea mea e sa astepti pana luni sa vezi ce alt tratament s-ar putea prescrie.Multa sanatate albastricii, sa ii treaca bubu, repede.
OanaC, ma bucur tare mult de evolutia Evei. E o fetita tare curajoasa, o luptatoare.Multe 

. Cantecelul lui Barney cu bus-ul e si favoritul nostru. Poate facem un duet intr-o zi ![]()
Cornelia, nu stiu ce sfat sa-ti dau sa te ajute cu Stefan. Efectiv nu stiu, pentru ca noi de mic, l-am lasat pe Patrick in camera lui, ii dam kiss-kiss, apoi in patuc si am iesit pe usa.De cele mai multe ori adoarme in max 10 minute. Nu plange , isi mai ia cate o jucarie si povesteste cu ea, sau paturica si o mangaie, dar nu face scandal. Totul citit si alte activitati au loc inainte de a ajunge in patut. Poate asta sa ajute?
Nu folosim dormitorul lui deloc ca si camera de joaca. Avem acelasi ritual inainte de culcare. Nu prea sunt exceptii, chiar si in weekend merge la nani intre 8 si 8:30 p.m.
Si cand se trezeste, el nu plange, ne striga, iar apoi daca nu mergem imediat se mai joaca singurel chiar si pana la 1/2h, uneori chiar se pune inapoi si mai motaie (mai ales in weekend). La amiaza i-am tinut intotdeauna ora de somn, la aceiasi ora cu cea de la daycare.
Si daycare-ul a ajutat putin la capitolul disciplina, caci si acolo vor nu vor toti trebuie sa doarma la 12:30 sau sa stea cumintei in patucurile lor.
Sorry, mai mult nu stiu cum sa te ajut.
Loreen, esti mortala
. Cand am vazut cat a dat jos Eli, acum si tu, chiar ca ma ambitionez sa trec la cura de marti (adica dupa long weekend).