Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

catalina poate o fi tot bine pana la urma... fii tare , noi ne gandim la tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

marybell daca nu a inteles - iti zic ca chiar nici nu ma intereseaza ce cred ei si trandafirii lor...numai asta nu ma intereseaza acum, ca nu am ajuns la mintea lor sa le mai si explic ca oricum comunistii o tin pe ai lor! la varsta lor... nu ma pun cu mintea celui ce invidiaza un aer conditionat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

loleka,BINE AI VENIT! SA ITI CREASCA MARE PUIUL!
MARIA72
liuda
,da,mai -de-aia dormea ala ,ca il imbata!!vai de ficatelul lui!haha le pune caciula ca inca e luna mai !!!
ivonna
pt asemenea suma se pot fura bebelusi la greu si vanduti !!
cristiana da-i cate putinc eai din ala de digestie,ce ii dai tu,si poate face singurel fara dureri.
lilimic,haha,mmisto denumirea de MAMA CARACATITA.

aveti grija,fetelor de ei! nu ii lasati nici o clipa nesupravecgheati!

cumnata-mea s-a trezit in magazin fara carutul cu copil de cateva luni! a inceput sa tipe.ea cerea nu stiu ce fructe si a disparut carutul de langa ea!! cand se uita,un alt carut langa,dar cu alt copil.
dupa ce a crezut ca face infarct,a venit o tuta cu carutul sicopilul,ca incurcase caruturile!!!
a luat-o cumnata-mea la balacareli,chiar asa nu se uita si ea la copil cand ia carutul?? pleaca asa fara sa vada daca respira copilul,daca e bine,ca asa poate vedea dracu ' ca nu e copilul ei !!

mai e un caz mare acum,o fetita de 4 ani rapita in Portugalia din camera de hotel,in timp ce dormea cu o pereche de gemeni,fratii ei de 2 ani.parintii ,englezi,cinau intr.un restaurant apropiat si verificau din cand in cand copiii.fetita a facut 4 ani la cateva zile dupa rapire.parintii sunt disperati.e un caz foarte mediatizat, tipa care a scris Harry Potter a oferit nu mai stiu cat parca 4 milioane pt o pista,David Beckham apare cu poza fetitei ,o blonda dulce foc ,si roaga sa o elibereze.
mie imi dau lacrimile de cate ori dau la tv,e o saptamana si ceva de cand a disparut,si nu ma gandesc decat la bietul sufletel cat rau i-or fi facut..se vorbeste ca ar fi retea de pedofili,cat o fi plan smicutul copil si cata durere...si doamne numai sa mai fie in viata !!!!
si ma intreb:DOAMNE,DE CE LASI ASA CEVA PE CAPUL UNOR COPII NEVINOVATI??
DE CE LASI ASEMENEA BESTII CARE CHINUIE NISTE COPILASI???

Ma uit la copilul meu si imi vine sa urlu la cer!

imi inchipui ce e in sufletelul lor,ca sunt mii de sechestrati,violati,omorati,ce o fi pe ei cand s-or vedea acolo singuri si fara aparare ....of ,doamne!!!

mie imi ia aerul numai cand ma gandesc !!!!

aveti mare grija de copiii vostri !!!

cred ca nu exista rau mai mare sa nu stii unde e,sa nu stii daca cineva ii face rau,daca mai traieste...

sunt disparuti si de 20 de ani si nu se mai stie nimic..cred ca e cea mai mare tortura pt un parinte.

cu aerul conditionat,LIUDA: eu, furtunul ala ,nu l-am lasat sa curga afara,ca ma asteptam sa zica cineva ceva,desi jos e asfaltat,nu e gradina.
pun furtunul intr-un bidon si am grija sa il golesc,desi trebuie golit zilnic ca vara il tin mereu dat drumul ,si daca ajunge apa la furtun,inecpe sa curga pe la aparatul de aer,sa picure apa in casa.ca se duce apa pe furtun...
eu am furtunul scos pe balcon.si apa aia o folosesc direct la flori! ca sunt cate 5 litri odata si eu ud cu 10-15 litri zilnic,vara,ca am balconul plin de plante.
nu doar ca nu s-au stricat,dar s.au facut si mai mari si mai frumoase!

uite AICI doar o parte din ele.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Iti multumesc din suflet Liuda.
Si tuturor fetelor pentru incurajari. Noi vom face tot ce ne-a zis doctora. Trebuie sa fie mai bine.

Si iata va pun niste poze facute azi de mama cand era la mine. Sa il vedeti pe Matei cum arata dupa 3,4 zile de diaree. Si cu el este Alexandra care ii canta melodii din telenovele. Intr-una dintre poze canta la pix (a se citi, of course, microfon).

http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/album/576460762394737318/photo/294928804380298604/27

http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/album/576460762394737318/photo/294928804380308732/30

http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/album/576460762394737318/photo/294928804380308703/29

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Liuda eu as fi fost suuuuper multumita daca mi-ar fi venit hainele de dinainte de sarcina imediat, in primul rand pt linistea mea si in al doilea rand nu as fi fost nevoita sa dau banii pe niste haine mari pe care acum nu le voi mai purta. Deci degeaba mi-am luat eu cateva toale noi...

Cata multa sanatate! Pacat ca se intinde povestea asta urata asa de mult timp! Sper sa va reveniti cat de curand..

Aelita...m-ai lasat fara replica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by Catalina

Iti multumesc din suflet Liuda.
Si tuturor fetelor pentru incurajari. Noi vom face tot ce ne-a zis doctora. Trebuie sa fie mai bine.

Si iata va pun niste poze facute azi de mama cand era la mine. Sa il vedeti pe Matei cum arata dupa 3,4 zile de diaree. Si cu el este Alexandra care ii canta melodii din telenovele. Intr-una dintre poze canta la pix (a se citi, of course, microfon).

http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/album/576460762394737318/photo/294928804380298604/27

http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/album/576460762394737318/photo/294928804380308732/30

http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/album/576460762394737318/photo/294928804380308703/29

Va pup

Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)

nu vad pozele.....

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CATALINA, asa e, ne gandim cu toate la tine si la Matei, deduc din tonul tau ca Matei e vesel, pacat ca nu putem vedea pozele...

AELITA, si eu stau cu ochii pe puiul meu ca o closca, acum seara am vazut la ProTV un reportaj despre o fetita de 6 ani violata... o viata mutilata!

Frumoase florile din balconul tau!

Sa stii ca i-am dat ceai de anason cu chimen, indulcit cu lactoza, teoretic ar trebui sa-si dea drumul dar practic il chinuie inca bashinelele, cred ca o iau de la capat cu picaturile de colici.

LILISOR, super Femeia caracatita! Bine ales!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Cata,multa sanatate lui Matei, nu reusesc sa vad nici eu pozele.
Iti spun de o reteta testata de mine impotriva diariei, mar ras si lasat o ora pana oxideaza si apoi mancat. Acum nu stiu despre ce este vorba la Matei.
Multa multa sanatate.
Va pupic, acum citesc si mai din urma ca nu am mai avut timp demult sa intru, s-a facut si la noi in sfarsit frumos afara, nu f cald dar e ok ,si stam mai mult pe afara.

O zi buna,

Poze 3 luni, Rihanna
Poze 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

sal

intrebare-ntrebatoare: stiti un dermatolog bun? dar nu din auzite, pe probate... sotul are o ciuperca la picioare si nu stim cum sa-i dam de cap.

multam

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

sorry, intre morcovul fiert, mucilagiul de orez, matei care plangea de cald, alexandra si cornel am uitat sa le fac publice. gata, acum cred ca le puteti vedea.

no kk de la 7. sper ca am terminat pe azi. acu scriu cu el in brate. mancam si ne culcam. io sunt lata. tati si-a revenit.
multumim mult de rugaciuni si de gandurile bune. sunt sigura ca toate vi se vor intoarce inzecit.

pupici

Mergi la inceput