Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Hello, fetele, azi am o gramada de treaba, asa ca scriu repede ceva si fug la muncaaaa

La multi ani Adam si Roberta!

Alinuk, pai ne-om vedea noi zilele astea, nu? Lasa ingrijorarea cu haleala lui Margica, la cat de rotofei este eu zic ca lapticul tau e numa' bun!

Ivona, tare statul in popou, vreau sa stea si a mea, sa se termine in felul asta cu rahatul ala de reflux care ne chinuie si pe ea si pe mine!

Mai scriu mai tarziu printre picaturi daca mai apuc azi, ca am la treabaaaa!!!

fetele!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

alexia mi-a sughitat ieri toata ziua cu mici pauze cand manca si vad ca azi incepe iar
ati patit asa ceva ? ce sa-i mai dau ? ( i-am dat ceai sau laptic se opreste putin si incepe din nou cu sughitu )
citesc din urma si revin dar asta era urgent

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

neata si de la mine.
Ivona, ce misto sta Ella in fundulet. Si Anelin sta, dar nu-l las eu prea mult ca-mi e frica. Mai ales ca de ieri a inceput sa se intinda si dupa jucarii cand sta in fund.

Alinuk, mersic ptr aprecierile la adresa lui Anelin. Cu crema...eu zic sa nu o folosesti inca.

Ne-am intors si noi de la plimbarica. Noi ne-am schimbat programul de plimbare. Acum mergem de la 8 la 11 dimineata. Pe la ora 10.15 deja era zapuseala in Cismigiu. Asa ca cine vine dimineata in Cismi ne gaseste acolo. Hai ca fug ca tre sa pazesc "titirezul" ca se apuca sa dea ture prin pat.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

am fost un pic afara. e prea cald.

ce bine ca va duceti fetelor la aerobic , slabirea e in toi :) si eu am mai slabit . cu mancat sanatos. de toate dar mai putine dulciuri. oricum am vergeturi o gramada. nu cred ca exista tratamente bune pentru astea ca daca ar fi n-ar mai avea nimeni vergeturi ... voi c stiti, sau ce faceti?

ALINUK - pentru ce e crema aia? eu nu stiu ce sa iti zic.

asa, sa va intreb si eu ceva...ca sunt nedumerita. de DIVERSIFICARE... am citit articolul de la LIUDA si Thea respecta toate pragurile alea scrise. deci isi tine capul super bine, se intoarce, se uita la noi cand mancam, vrea sa se ridice sa stea i fund. buuun. acum de mai mult de o saptamana cand mancam noi se intinde din balansoar, SE LINGE PE BUZE, isi umeda buzele asa ca si cand i-ar fi foame sau pofta... SI FACE MMMM MMMMMM MMMMMMMMMMMM si intinde capul in sus spre noi ca un catzel care vrea mancare...
mai asta inseamna ca vrea mancare? ca e gata ? eu alaptez exclusiv si zic sa incepem la 6 luni dupa reguli. dar atunci daca ea face asa inseamna ca e pregatita? intreb si eu...

v-am zis ca thea are 5.700 kile? la 4 luni jumate... e putin dar asa eram si eu cand eram mica. la un an aveam 8 kile... acu sunt normala....

LA MULTI ANI ROBERTA SI ADAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Dana de ce nu tre' sa manance peste un kil? Ca a mea papa de mult asa
Diana sa stii ca si a mea avea toate semnele astea ba mai mult asta incepe sa planga daca ma vede mancand de tre' sa ascund mancarea de ea.Noi am inceput la 4 luni dar papam mai multa completare decat san.Eu zic totusi sa mai astepti macar pana la 5 luni daca alaptezi exlusiv
Acu ca am scris repede sa nu uit,pot sa va urez si eu buna dimideata la pranz,o zi faina si fara caldura ca deja simt ca ma topesc,eu fac urat de tot la caldura.

de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

La multe lunite Roberta si Adam!

Diana, si al meu se uita fix in ochii mei, se linge pe buze si face din gurita ca si cum i-ar ploua in gura de pofta. Nici apa nu mai pot sa beau de fata cu el. Ca sa nu mai zic de mancare.Parca are detector. Cum mananc eu , chiar dac doarme ...se trezeste si ma priveste fix de parc-ar zice "Vleau tzi eu papa d-aia bunaaa!"

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multi anisori sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Multa sanatate bb. Thea,bb. Matei, bb. Mihnea !

Am vazut multe pozici frumoase- cu bebei si bebite, fratiori,verisoare, mamici, floricele, mare si pe bb Ella- care sta in fundulet - e o scumpa....

Nadia - multa sanatate micutei Lidia- indiferent pentru ce tratament o sa optati sa fii sigura ca se va face bine si va merge de nu te vei putea tine dupa ea . Doamne ajuta!

Maria - multa sanatate si operatia sa fie o reusita!

Adela - la noi sughitul se opreste singur (uneori si dupa 45 de minute) sau cu laptic (poate nu a reusit sa scoata bine aerul .... zic si eu)

Alinuk- daca pe crema scrie ca nu e recomandata... poate e mai bine sa nu o folosesti...

Loleka - bine ai venit... a crescut frumos piticul tau...

Mai ce gingase sunt fetitele... noi la 3 luni aveam 7.800 g ...dar nu sunt gras doar voinic......asa arat eu la 3 luni juma...De ieri am inceput sa ne jucam si cu manutele- ce le mai framantam...
Avem o mica problemuta- ni s-a inrosit pielea de la unghiile mari de la picioare... am dat cu baneocin unguent cu betadina...dar nu trece... ce-i drept ca si isi freaca rau talpile...o sa mergem si la dermatolog sa vedem el ce ne spune... ati patit si voi asa?

O zi frumoasa si racoroasa!

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Catalina- Cleo e din Brasov

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Rali, mersi mult, merit o rosie mare si zemoasa in fata. Sunt dusa cu capul. Scuze Cleo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Adinush,tu ai trecut la nr 2 si bea 1l?Sau esti tot pe nr 1?
Eu am cautat ieri pe net cind trebuie schimbat laptele la nr 2 ca Lucas bea 210ml de 5 ori pe zi si eu citisem si in Capraru ca nu e voie sa depaseasca 1l pe zi.
Si ca daca bea mai mult e semn ca nu se satura,ca laptele nu mai e consistent.
Pe net,am gasit la nemti ca asta e semnul ca trebuie introdus nr 2.Astazi o sa iau sa-i dau in seara asta sa vedem daca e mai bine.
daca intervalul dintre 2 mese se scurteaza sau se trezeste noaptea sa pape,e semn ca nu-i ajunge lapticul.Si ori maresti doza (daca nu a ajuns la 1l pe zi)ori schimbi cu nr 2 care e mai consistent.

Dinamizzi si aici sunt regulile descrise de Liuda,doar ca se insista sa asteptam cu diversificarea minim 4 luni la sticla si 6 la alaptat.Eu zic sa astepti pina la 6 luni,daca bebelina ia in greutate.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput