hainele groase - cum le depozitam vara?
nu am f mult loc in sifonier, asa ca trebuie sa strang hainele groase (ori in saci, ori .. nu stiu cum);
voi cum procedati?
cum protejati hainele (altceva in afara de naftalina, ca aia miroase groaznic)
merci
Raspunsuri
hcclara spune:
uita-te ca trebuie sa existe si la voi impotriva moliilor asa niste foite ca de hartie cu o valabilitate de 6 luni, (pe la real, metro, nu stiu ce alte supermarketuri aveti) si pune asa ceva intre haine, nu naftalina ca aia pute de mori...adica mie nu mi-ar placea sa simt ca-mi miroase hainele a naftalina. sau poti sa faci intr-o punga niste gaurele si sa pui niste fire de lavanda...
nicole2005 spune:
e de la raid o chestie nu stiu cum sa ii zic acum e cu miros de levantica si eu pun la haine si e ok. daca vrei sa pui in sifonier are si un fel de agatatoare.
in saci dar sa nu fie umeeala unde le pui si cred ca mai trbuie aerisite din cand in cand. nu stiu zic si eu.
sau incearca in cutii.
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
piscotel
Clover spune:
Eu zic sa le impachetezi in hartie subtire si sa le pui in cutii de carton. Daca nu le depozitezi undeva unde e umezeala, ar trebui sa nu ai probleme. Zdranganici de molii numai pentru lana, ca nu gusta ele la materiale de-astea facute de om.
Keep the promises you make to yourself.
Porumbita spune:
hartie subtire din aia cum punea bunica pe raft?
o sa ma uit de ceva contra moliilor sa vad ce gasesc;
eu ma gandeam sa pun puloverele intr-un geamantan sus in debara; nu prea stiu cu costumele (sacouri etc) cum sa fac...
Clover spune:
Mai subtire decat aia, sa se sifoneze si sa se plieze usor. Am gasit un articol si se pare ca cel mai sigur e sa folosesti geamantane. As acorda atentie speciala numai daca ai lucruri delicate, gen matase naturala, casmir.
La costume din pacate eu zic sa le tii atarnand vertical pentru ca isi pierd forma.
Asa arata www.hazelvalleypackaging.co.uk/shop/images/whiteacidtissuepaper.jpeg" target="_blank"> hartia de impachetat. Foarte subtire.
Keep the promises you make to yourself.
Idaira spune:
Si eu tot in geamantane fac miscarea asta...haine groase/haine subtiri,iarna/vara si arunc niste pungulite cu levanda,printre ele.
cait spune:
Eu le pun in pungi de plastic fara nici o naftalina ca nu-mi place cum miros si le depozitez in dulap in spatelor hainelor de vara si nu am avut nici o problema pana acum.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Candy spune:
Gasesti in Metro saci speciali pentru depozitat haine (ca niste huse mari) care teoretic se pot pune sub pat sau pe dulap daca ai suficient spatiu.
Mai pot sa-ti pui haine si in dulap din material textil (din acela cu fermoar).
God, if I can't have what I want, let me want what I have.