atentie mare la copii-in vacanta si nu numai

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Se pare ca politia a facut niste greseli elementare la inceputul anchetei cand s-ar fi putut strange probe importante deci, cum s-ar zice, au inceput-o cu stangul.

Parintii au hotarat sa ia o pauza dupa vizita in Maroc, sa ramana toata vara in Portugalia si sa se reculeaga, sa se gandeasca la fetita si la ce-ar mai fi de facut. Bietii de ei! Si nu pot sa-i inteleg pe cei care, satisfacuti, spun: "Asa le trebuie, sa sufere acum!"

A trecut mai bine de-o luna, cine stie ce va fi...

poza Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Dumnezeule, sunt ingrozita,
ma gandesc la momente de genul:
sutn cu fetele la plimbare, cea mare foarte zvapaiata de felul ei si o ia la fuga inainte pe trotuar, si la un moment dat se dezorienteaza si uita unde sunt si se tot ducea in fuga in directia opusa uitandu-se disperata dupa noi. Nu stiam ce sa fac, cea mare fugea si fugea cu viteza, ceam mica in carut si mica mica, de trei saptamani, eu abia ma miscam, cu epiziotomie, tot tacamul. Sa o las pe cea mica in carut si sa fug dupa cea mare? Daca o ia cineva pe cea mica? Sa rog pe cineva sa fuga dupa cea mare (desi greu de crezut ca ar fi comunicat cu altcineva). Fetelor am simtit ca vine cerul peste mine. Am luat-o la pas cu carut cu tot, biata bb ce o mai zguduia carutul si am inceput sa strig dupa cea mare. In cele din urma m-a auzit si s-a oprit. Mami, am crezut ca te-am pierdut! Imi venea sa plang.
Sau cand trebuie sa ma duc sa o iau de la gradi si cea mica doarme, sa o las singura in masina sau sa o iau cu mine in gradinita?
Mi s-a intamplat sa o pierd pe cea mare si in magazin, o singura data, eu fiind gravida in 9 luni tot asa, nu m-am putut tine dupa ea. Si m-au dat pe statie sa ma duc sa imi iau copilul. Nu va spun si atunci cat am alergat cu burtoiul dupa mine, sa o gasesc pana am auzit anuntul.
Stau cu frica in san si la gradi ce i se poate intampla, si peste tot.
Oricum suntem la mana sortii.
Dar cea mai buna solutie e sa fim tot timpul cu ochii pe ei si mai ales sa ii EDUCAM. Sa stea langa noi, sa nu vb si sa nu plece nicaieri cu strainii. Eu vorbesc . Dar la concluzia asta am ajuns. Trebuie sa am grija sa le intre bine in cap ca trebuie sa stea aproape de mine. Intr-un fel m-am bucurat pt faza din magazin pt ca s-a speriat nitel si va intelege mai bine.
Si in nici un caz nu le-as lasa singure.
Ma rog pentru Madelaine si pt parintii ei. Sper ca macar sa n-o fi luat vreun pedofil.

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ce groaznic!
Sa o ajute Dumnezeu pe micuta!

Ca parintii au gresit e neindoielnic, dar nu credeti ca platesc suficient de mult? Ii mai judecam si noi?

Cate dintre fetele de aici, de pe DC nu au recunoscut ca lasa copii singuri in carut in fata magazinelor? Cate nu au spus ca ii lasa singuri in casa? Sunt parinti si parinti, unii mai precauti, altii mai putin.

Nu ma intelegeti gresit, eu sunt genul care sta lipita de fie-mea oriunde. Si cand iese cu taica-su afara stau cu inima stransa. Mi se pare o nebunie sa-ti lasi copiii in camera si sa pleci la o terasa.
Dar ... acesti parinti traiesc o drama cumplita. Haideti mai bine sa ne rugam pentru fetita si pentru ei.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ah, si apropo de vremurile mai sigure de alta data. Prietena mea cea mai buna a fost aproape violata pe cand avea 8 ani si se intorcea singura, cu cheia de gat de la scoala. In liftul blocului nostru, situat intr-o zona centrala a Bucurestiului.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

aici se vorbeste despre vizita parintilor in Maroc.. http://www.24dash.com/news/7/21725/index.htm
chiar e cumplit ca dupa atita timp nu se stie mai mult decit in prima zi...nici nu-mi pot imagina prin ce trec parintii ei...am inteles si eu de la stiri ca parintii madeleinei au hotarit ca vizita lor in Maroc sa fie ultima lor actiune publica...cel putin deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

gabdyd, cand te duci la gradinita o iei cu tine din masina. Ca daca e cu tine sigur nu pateste nimic. Stiu ca stai in gradinita putin, dar mai bine sa fie amandoua cu tine.

Cat despre cea mare invat-o ca daca nu te mai vede sa se opreasca si sa astepte.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

O scrisoare anonima a fost trimisa la redactia unui ziar olandez, se mentioneaza locul exact unde ar fi ingropat cadavrul lui Maddie.

Politia investigheaza veridicitatea, se pare ca locul ar fi la 15 km de casa de unde a fost rapita, intr-o zona nelocuita, intre dealuri.

Acum 2 ani o scrisoare anonima a fost primita la redactia aceluiasi ziar olandez, dand detalii despre locul unde ar fi fost ingropate cadavrele a doua fetite de 7 si 10 ani belgience disparute. Cadavrele lor au fost intr-adevar gasite acolo.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Am auzit si eu
Ma uit pe Sky News. Devine horror, in scrisoare se dau detalii cum ca ar fi ingropata sub crengi si pietre intr-o zona arida in apropierea unei sosele.

Tare ma tem ca-i adevarat, mai ales ca am citit mai demult declaratia unui expert in criminlistica si acesta spunea ca, in general, pedofilii isi abandoneaza victimele nu departe de locul de unde le-au rapit. Asa a fost si cu cele 2 fetite din Belgia dar sper din tot sufletul sa nu fie la fel si cu Madeleine, desi...

Cazul asta a fost larg mediatizat, l-am urmarit si am emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Am vazut si eu azi la stiri, sper din tot sufletul sa fie doar un copycat, vreun dement care sa fi trimis scrisoarea stiind ca a mai fost trimisa una care si-a confirmat veridicitatea.
Sper din tot sufletul ca fetita sa fie in viata - desi ce sanse mai sunt?

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu sper ca a murit repede, ca nu au chinuit-o si desi am avut speranta in suflet tot timpul in zilele imediat disparitiei acum deja cand ma gandesc la ea ma gandesc ca mai bine e moarta decat vie, ascunsa pe undeva si abuzata continuu cum se mai intampla.

Offf, tare ma doare sufletul cand ma gandesc si sper ca daca este moarta sa fie descoperit autorul curand. Eu as castra toti pedofilii descoperiti fara drept de apel.

Luna 31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput