Fetele din Japonia
Raspunsuri - Pagina 6
ralucami spune:
Yurika eu am facut comanda in jurul datei de 20 si ieri mi-a ajuns pachetul+ catalogul. Deci toata treaba dureaza in jur de o saptamana.De produsele comandate sunt foarte multumita ( ca pret, materiale, cusaturi, model etc). Faza nasoala e ca eu mi-am facut comanda pe masura M si de fapt sunt sigura ca S era cea care mi se potrivea In concluzie in afara de sandale toate celelalte imi sunt cam largi.Barbate-meu in schimb e foarte incantat de ce a vazut In schimb incaltamintea e bestialasi imi vine ca turnata. Ce m-a surprins e ca au preturi destul de micutze in comparatie cu cele de pe aici. De exemplu aici am dat si 10000\ pe o pereche de sandale mai calumea dar stilul tot japonez(adica tocul specific). Daca tot nu iti vine catalogul spune-mi si o sa ti-l trimit eu pe al meu (nu e foarte gros sau greu). Yurika si daca mai stii tu vre-un site de shopping zi-mi si mie ca taaaare nu am ce face Pupaturi bebelusului
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
ralucami spune:
Grea problema cu chatul asta.Mai fetelor eu m-am dus in "profil personal" si mi-am schimbat adresa de mail(am 2 adrese). si apoi m-am logat din nou. Cred ca si-a facut D-zeu mila de mine ca si eu m-am chinuit nu gluma pana am reusit sa intruDar daca tot nu aveti succes poate reusim sa vorbim pe mesenger. Dati un semn de viata ca sa va spun cu ce nick intru eu si poate ne si vedem(poate aveti camere web). Ar fi fain .Va pup
ralucami spune:
Grea problema cu chatul asta.Mai fetelor eu m-am dus in "profil personal" si mi-am schimbat adresa de mail(am 2 adrese). si apoi m-am logat din nou. Cred ca si-a facut D-zeu mila de mine ca si eu m-am chinuit nu gluma pana am reusit sa intruDar daca tot nu aveti succes poate reusim sa vorbim pe mesenger. Dati un semn de viata ca sa va spun cu ce nick intru eu si poate ne si vedem(poate aveti camere web). Ar fi fain .Va pup
ralucami spune:
Uite ca am trimis un mesaj de doua oriMerge si calculatorul meu cu maare intarziere Sorry
EDDY spune:
Buna,Anna B !NU am scris nicaieri despre vreo "experientza proasta din spitale" iar daca ai sa reciteshti mesajul postat de mine anterior,ai sa vezi scris clar "o experientza proasta a nashterii in Japonia",iar asta se referea la modul in care au nascut shi la cum au fost tratate de medicii respectivi,citeva din fetele ce locuiesc in Tokyo sau imprejurimi,fete care au shi scris aici,pe site povestea nashterilor lor.
Haidetzi mey fetelor,kiar nu va mutatzi nici una in Hokkaido ?
Eddy & Antonia-Naomi
ralucami spune:
No way Eddy! Cand l-am intrebat pe al meu cum e in Hokkaido a inghetat instantaneu.Cica in "tineretile" lui a fost acolo de 2 ori si a nimerit numai cand era frig. Mi-a spus ca iarna peisajul e superb si poti respira un aer curat cum nu prea gasesti prin alte zone ale Jp. Cica tot pe la voi gasesti Kani(crabi) ieftini(care aici te rup la pret 13.000 de yeni unul) si pepene galben mai parfumat si mai dulce ca acolo cica nu mai exista(am inteles ca sunt chiar renumiti). Dar de mutat tot nu ma mut Da` o vizita tot cred ca facem
Anna B spune:
Eddy,
am citit cu atentie mesajul tau si am inteles ca era vorba de maternitati, care sunt si ele tot spitale, si de alte fete.
Dupa cum am spus, sunt de putin timp aici si de si mai putin timp am gasit acest site. Nu am avut timp sa citesc prea multe subiecte postate aici. Am preferat sa intreb.
Multumesc pentru raspuns.
Anna
Anna B spune:
[ Elena,
multumesc din suflet pentru raspuns. M-am mai linistit putin dar, impresia mea este ca tot ce fac, fac cu cartea pe masa sau la indicatiile precise ale cuiva (sef, etc). Inspiratia, imaginatia le lipsesc cu desavarsire. In chirurgie e nevoie de mai mult. Litera cartii este necesara dar nu suficienta. Nu stiu, poate e prematur sa-mi fac o parere despre ei.
Cu permisiunea ta, vom mai vorbi despre acest subiect. Deocamdata, timp de doua luni, face un tratament homeopat.
Mii de multumiri,
Anna
eapopescu spune:
Anna, nu'sh ce sa zic de inspiratie, am fost multumita ca a existat transpiratie, ca-n Romania lipseste cu desavarsire si rezultatul e dezastruos. Eu nu m-am lovit de lipsa lor de "libertate" si inspiratie, am cerut diverse lucruri si mi s-au aprobat fara semnaturi si parafe. S-au cam codit, ca nu-s obisnuiti cu pretentii si comentarii, dar daca era logic ceea ce ceream acceptau in final. Am discutat de fiecare data absolut orice, cu chirurgul, cu anestezistul, le-am spus ce vreau, ce nu vreau, mi-au explicat ce se poate, ce nu. Am fost foarte multumita, eu cred ca-si fac datoria si meseria asa cum trebuie. Spitalul asta era afiliat universitatii Keio si medicii erau doctoranzi, nu'sh daca asta are importanta, sa zicem ca erau mai pasionati, spre norocul meu vorbeau engleza foarte bine (unii si-au cerut scuze ca nu vorbesc suficient de bine! de era sa intru in pamant de rusine, ca sunt de 2 ani aici si in afara de buna ziua nu stiu mare lucru).
Multa sanatate sotului tau!
yurika spune:
Buna Ralu ,sa stii ca am comandat acel catalog de aproape 2 saptamini si inca nu l-am primit
Ce sa fac? vreau si eu uuuuuuuuuuu
Yurika&Mark