Fetele din Japonia

Fetele din Japonia | Autor: ralucami

Link direct la acest mesaj

Vin si eu cu o propunere. Daca vi se pare aiurea lasati-ma in plata domnului . Deci ma gandeam sa spunem fiecare locatia din Japonia,caci am vazut ca suntem destul de multisoare care stam pe aici. Si cum sunt o persoana plina de idei ma gandeam ca aceasta "localizare" ar putea crea precedentul unei viitoare intalniriDeci voi incepe eu : Raluca - insula Kyushu Oita-Ken. Va astept!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna,Raluca
Eu locuiesc in Tokyo,aproape de Shinagawa,Zona e Meguro sau ceva in genul asta,inainte am stat in Ginza,dar dupa ce am aflat cat da sotul pe chirie,am crezut ca inebunesc,vreo 400.000 si ceva de yeni.I-am spus ca eu nu mai stau aici la cati bani costa chiria,asa ca ne-am mutat in Meguro,Ota-ku mai exact,este mai ieftin si e zona numai de locuinte si e liniste.
Cert e,ca nu imi place Tokyo,prea multa lume,si mie in general nu imi place aglomeratia.
Cam atat de aici din zona asta,poate o punem si noi de o intalnire,ca fetele din Germania,bravo lor,asa sa ramana,unite.
Te pup si mai vorbim,Nati.

Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna Raluca Si eu locuiesc in Japonia dar eu locuiesc in Tokyo aproape de gara de Tokyo la numai 30 minute cu iamanote line Niponel si Emmytsu

Mergi la inceput

Buna Nati Uite acum ti-am citit mesaj tau si am vazut ca stai aproape de Shinagawa .Si eu locuiec aproape de Ikebukuro cu siguranta stii e aceeasi linie de tren iamanote line .Si am doua prietene care locuiec foarte aproape de Megro poate intr-o zi cine stie daca ai timp poate ne intilnim . Niponel si Emmytsu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yurika spune:

Buna fetelor! eu locuiesc in Toyocho -Tozai sen
Aproape de otemachi sau Kasai ,ar fii daca ne-am putea intilnii toate

Yurika&Mark

Mergi la inceput

Buna Yurika .da sa stii ca ar fi o idee buna sa ne intilnim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yurika spune:

Niponel nu te lasi de gulme
Cind mai gatesti ceva bun

Yurika&Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Yurika si Niponel voi stitzi unde stau eu si ptr fetele care nu stiu ,locuiesc in Shizuoka.Noi ne-am intalnit ultima data in martie daca nu ma insel si mi-ar face placere sa ne intalnim iar,de data asta mai multe sa distrugem un karaoke box cu bb-ii nostri cei cuminti.Yurika alias Bianca doar ce m-asi am barfit putzin,tu de ce nu ma suni???Va pe toate,Nicole si bb Amira

Mergi la inceput

Buna Hannen .da asa este prin luna martie ne-am intilnit cu cu Yurika (Bia) si cu mine(Nadin) Mi-ar face placere sa ne mai reintilnim si impreuna cu bebei bineinteles .De data asta sa-i lasam pe ei sa ne fredoneze cite o noua melodie Niponel si Emmytsu bineinteles from Japan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Niponel vad ca esti on-line,ma bucur.Esti cumva pe chat?Eu ti-am pierdut nr de tel,sorry.

Mergi la inceput

Yurika Draga mea Cind am chef o sa gatesc ceva pentru tine si bineinteles kekul nu va lipsi dinala de care ai mai mincat si data trecuta la mine niponel si emmytsu

Mergi la inceput