*** LA REDOUTE (25)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Haideti, mey, fetelor, ca bucuria simtita in momentul in care vedeti avizul in cutie e pe masura emotiilor de dinainte

Jasmine si o prietena (care nu scrie aici) a folosit codul ptr genti rosii si a mers. Oare ce-o fi?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

M-am intors de afara (daca pot spune "afara" la o vizita de juma de ora prin cora)..si mananc o ciocolata alba cu crema de iaurt si coacaze, si injur ca in loc sa-mi iau eu ciocolata care stiu ca-mi place ma avant sa-mi iau ciudatenii, macar daca era si buna la gust...
azi n-am avut timp sa depun ceva bani pe card, ca mi-am umplut cosul cu lucruri pt vlad...dar pe de alta parte ma gandesc ca oricum am 40 de eur blocati pe comenzile nesosite, asa ca mai astept pana sa dau comanda... si parca vad ca pana ma hotarasc nu mai gasesc disponibile marimile care-mi trebe...si uite-asa, ma invart in jurul cozii...fir-ar ciocolata de ras, ca ea e de vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

nicoleta ce ciocolata e ma sa stim sa nu luam si noi??

clau si eu sunt de acord cu topul

INGRID

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mai, care vreti sa slabiti?! Ia uite aici: www.laredoute.fr/vente-la-veste-et-le-pantalon-amincissants.aspx?productid=324024314&documentid=207607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0" target="_blank">costum de slabit care elimina si toxinele, nah!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Clau,

costum de slabit? !!! va dau eu reteta si e gratis : alaptat zi si noapte la 3 ore distanta chiar si mai putin ; din 18 kile puse in sarcina, mai am 2 de dat jos.

cum, nu vrea nimeni sa-ncerce?

ella, mamica de David

Mergi la inceput

ella, , hai, curaj! Mai ai putin de mers in ritmul asta..numai vreo 4-5 luni pana incepi diversificarea si atunci suge mai rar...

cin, asteptam sa ne zici de ciocolata aia cu coacaze ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by claujro

Pun eu cele mai purtate articole:

1. www.laredoute.fr/vente-le-sac-peps-so-home.aspx?productid=324099741&documentid=321407&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">sac
2. www.laredoute.fr/vente-le-corsaire.aspx?productid=324094454&documentid=321407&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">corsari
3. www.laredoute.fr/vente-jupe-taillissime.aspx?productid=324114778&documentid=210407&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">fusta

Claudia, cred si eu ca sunt cele mai purtate, sunt super! Mi-am pus si eu corsarii in cos si asa ma bate un gand sa pun si sacul !!!
Corsarii i-ai luat "brut" sau "stone" ? Vad ca marimea mea nu mai au decat store - oare cat de deschisi sunt ??

Mergi la inceput

Multumesc!!!! Esti dragutza! Mai era o geaca de blugi la 2.93 euro dar nu o mai gasesc...

Corsarii sunt stone, albastru inchis...i-ai. Tu cat porti aici? Pt ca am mai luat o pereche de blugi LR 42 si mi-au fost mari, nu ii pot purta si pe astia i-am luat 40 si vin suuuuper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu am in general 38, mai am si haine 36 dar nu m-as risca... Sper sa-mi vina 38. Deci stone sunt cei inchisi din poza...

Mergi la inceput