*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Ameera referitor la cuvinte ,Nick nu zice decat "mama","baba" si "kaka".Si eu ii tot repet silabe,cuvinte, dar le zice numai cand vrea el.SI eu am mustrari de constiinta cand am treaba si nu ma pot ocupa de el si el dragutul se joaca linistit in camera lui.Insa cand fac treaba prin bucatarie vb cu el si ii zic "vezi mami face mancarica pt tine/mami spala vasele,etc".I-am citit si povesti dar el vrea sa tot dea paginile si nu sta sa asculte povestea pana la sfarsit...rabdarea bat-o vina!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, ANDREEA GEORGIANA !!
SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA !!
SA-TI FIE VIATA, NUMAI LUMINA !!

Cu dedicatie speciala pentru tine, o melodie care mie imi place mult (mai ales semnificatia versurilor), www.youtube.com/watch?v=YqMJuWkY7ag&mode=related&search=" target="_blank">AICI !!

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Andreea, la multi ani, sanatate si iubire muulta!si noroc!! Si la mai multe emisiuni!!..

Mergi la inceput

Ameera, Ana zice cateva cuvinte, de obicei stalcite..cam asa:isi stie numele,cand o intrebi cum o cheama sau cine a facut asta (indiferent daca a facut ea sau nu) zice: Ana(drept e ca este si simplu,pana acum cateva zile spunea Nana), mama, tata,papa,apa,baba (barba), bebe(bere!),ham, da..si scutura din cap cand NU,pepe (pepene),pa pa (la revedere)..cam atat,cuvinte formate din aceeasi silaba care se repeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

La multi ani, Andreea Georgiana, multa sanatate si fericire!!
Nshiro, m-ai dat gata cu cate spune Maria.Edutu nu spune decat mama, tata, ti-ti(la masini si la masina de spalat), di-di(la calutul lui de plastic pe care se urca singur si il "calareste").Cateodata da-da, na-na(canta), pa-pa.In rest numai mormaituri de ale lui.Nu vrea sa zica 'apa', cu toate ca ii repet mai mereu.Aaa, si chiar vroiam sa va spun, fetelor, ca nu e atent cand ii spun unde sunt ochisorii, gurita.Stie numai unde e nasul, a invatat cam acum 2 luni si de atunci nu mai vrea sa invete nimic.Pur si simplu nu vrea sa fie atent.In schimb, stie unde sunt ochisorii calutului de plastic. Ma cam ingrijoreaza.
Nu mai scapa saracu' de o raceala!Azi a inceput s asi tuseasca, pana acum era doar mucios.Azi ma duc din nou la control cu el.Of, si se apropie si vaccinul!Mi-e cam teama ca pana atunci(cam la sfarsitul lunii, cred)nu se face bine.
V-am pupat, ma duc la somnic, ca mi-s franta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Buna
Sper ca ma iertati ca nu pot scrie prea multe. Sunt in plin proces de vopsire a parului.

In primul rand , ANDREEA GEORGIANA, sa ramai la fel de frumoasa, sa ai o viata plina de fercir, sanatate alaturi de familia ta. LA MULTI ANI!!!

In al doilea rand, priviti si amuzati-va: http://video.neogen.ro/user/cciclopu/32t4000o739unana3tk40ed1pug4pn7s/

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

LA MULTI ANI, ANDREEA GEORGIANA ! ! !

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

LA MULTI ANI!! ANDREEA GEORGIANA

multa fericire, sanatate si emisiuni cat mai multe si la fel de reusite

Fetelor, referitor la vorbit ... pai bebeii vostrii-s avansati tare. A mea in afara de ma-ma (ca nu-l leaga, spune doar "ma", face o pauza si iarasi "ma"), cu ta-ta la fel ... si mai strica "me", adica "mai" cand vrea sa se adreseze la unii altii. In rest bolboroseli de neinteles, atat.
Si eu chiar ma ocup 100% din timp de ea, in afara orelor cand doarme, pentru ca al meu copil nu e cuminte, nu se joaca singura, doar acatata de pantalonii mei sta si tot timpul ii trebuie sa vorbesc cu ea.
Deja incep sa ma ingrijorez cand aud cate stiu ai vostrii. Sper sa nu fie o chestie genetica pentru ca socru-mio cica a vorbit doar la 4 ani si avem un nepotel care are 5 ani si nu zice nimic, doar bolboroseli.
In rest e ff atenta la ce-i spun, ii plac poeziile la nebunie (preferata e aia cu "o furnica duce-n spate/un graunte jumatate ... ) si aplauda cand termin de spus si rade de mama focului. Eu o pun pe seama incapatanarii, ca de ce-i spun sa zica aia si aia, chiar de-aia nu face. Cand o las in treaba ei mai scoate cate una.
In rest, trecem printro faza tare nasoala, in sensul ca plange de mama focului daca nu fac ce vrea ea, adica daca n-o iau in brate, daca n-o las sa faca ceva ... si zau de stiu ce sa-i fac. Se opreste din plans doar cand ii realizez doleanta. Zau de stiu ce sa ma fac cu ea, ma manipuleaza de pe-acuma. Am incercat sa-i explic frumos ... nimic, am incercat sa n-o bag in seama, s-o las sa-si faca plansul ... iar nimic, nu stiu cum s-o mai iau. Mi-e frica pentru ca deja vede ca daca urla pana i se taie rasuflarea si se invineteste, obtine ceea ce vrea. catrinutza, da-mi un sfat profesionist ca zau de stiu cum s-o iau.

nshiro, nu, n-am inceput inca sedintele la aparatul de slabit din cauza de lipsa de timp. Pe gongutza n-am cu cine s-o las si s-o iau dupa mine in fiecare zi nu pot. Eu tot trag sperante ca ajung pe-acolo ca vad ca n-am mai dat nik jos de-o vreme buna.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Micaalsa,Simona toma, dar de priceput ce-i spui pricep,nu? adica executa mici ordine..,adu-mi aia, fa aia..
cat despre jucat singura..macar 10 minute, cat imi doresc si eu..da nu, ea e calare pemine toot timpul..chiar si acum.!!am citit ca unii copii care vorbesc mai tarziu,incep direct in propozitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by aalina2003

Micaalsa,Simona toma, dar de priceput ce-i spui pricep,nu? adica executa mici ordine..,adu-mi aia, fa aia..
cat despre jucat singura..macar 10 minute, cat imi doresc si eu..da nu, ea e calare pemine toot timpul..chiar si acum.!!am citit ca unii copii care vorbesc mai tarziu,incep direct in propozitii.

Daaa, sigur, intelege tot, cateodata ma sochez ce bine intelege si chestii complicate. Spre exemplu, intr-o zi nu-si gasea taica-so telefonul si se tot invartea el prin casa sa si-l gaseasca. Eu iarasi, il tot intrebam unde si l-o pus, ca-i si el dezordonat de numa'. Pana ce ne-am dat seama ca de fapt hotul era Iulia, care statea pitita si ne urmarea. Atunci i-am spus sa aduca telefonul lui tati ... urgent a fost in cealalta camera si pusa pe burta, se uita sub pat. Cand colo, acolo telefonul ...
Intr-adevar, nepotelul nostru nu-i atent deloc la ceea ce spunem, putem vorbi cu el ca parca nici nu ne baga-n seama. Nici nu face ceea ce i se spune ... parca traieste intr-o lume a lui. Chiar nu pot s-o compar pe Iulia cu un astfel de copil, doar ca la capitolul trostit cuvinte sta cam prost.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput