Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Miti,Roxana multa sanatate puiutilor vostri

Arleena vizionat pozele cu Alex si gainile(puiutii) strabunicii. Si David e incantat cand vede puiuti ,bobocei , dar pisicile sunt pe locul intai in top ,dar ii place doar sa le priveasca cand s-apropie pisica de noi o luam la fuga .

Ella x am fost si eu la vot si ma bucur pentru rezultat.
Sa sti ca si eu sunt convinsa ca multi au pus pe DA ,neintelegand intrebarea,mai ales batranii din mediu rural. Bine ca s-a terminat asa..

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

CamiM ultima data am vorbit despre Cine este Bau bau
Astept si parerile voastre!!

Ieri am fost la o petrecere organizata la o gradinita, pentru sarbatorirea a 5 anisori a verisoarei mele! Petra a fost super incantata de miile de jucarii si baloane, dar si terorizata de urletele copiilor . Am sa va povestesc mai pe larg putin mai tarziu. Au fost foarte multe peripetii!! Am gasit-o spre exemplu ca mesteca la o piatra maricica si multe altele!
Revin!

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

La Multi Ani cu putina intarziere unor ciresele tare dragalase si poznase : Luana, Rado Gabriel, Daria ( CatXO ), Daria Maria ( Gabi25 ), Timeea, Raluca, David si Stefan !!! Sa fiti nocorosi puilor si sa cresteti sanatosi si fericiti !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Am pus si noi poze noi cu Delia mancand ciresi.A venit vremea noastra,a ciresilor!!!!!!!!!Si avem si poze de la plimbare.Sper sa se vada.

Poze Delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

LA MULTI ANI ALIA!! Sa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi!!!

LA MULTI ANI RAUL CELESTIN!!! Sa cresti mare si voinic!! Si mami sa ne mai arate poze cu tine!! Raalucutza pe unde esti???

LA MULTI ANI de SF. CONSTANTIN SI ELENA!!! Sa ne traiasca sarbatoritii, precum si cei din familie care serbeaza ziua numelui!!!

Am vazut pozele cu Alex si cu Delia. Mama, ce as mai manca niste cirese asa carnoase!! Dar eu in piata nu am vazut . Au aparut deja?? Ar trebui sa-mi fac timp si sa pun ceva poze de-alea Andradei. Insa nu mai apuc deloc. Avem si noi cateva facute "la tara" .

Cami, multumesc pentru info despre carucior. Insa se pare ca aici in Ro nu aduc acest model. Mai caut...

Simona, pai la ce anume vrei reteta?? Hai ca incerc sa scriu asa 2 randuri
- dovlecei umpluti cu carne de vita: tai dovleceii in doua pe inaltime, le scot semintele; carnea de vita (fiarta in prealabil si pasata) o amestec cu 2 galbenusuri, cimbru uscat, un pic de bulion (facut de mama, fara seminte, coaja), marar, patrunjel (ca sa dea un gust bun, fara sa-i adaug sare); umplu dovleceii, ii pun intr-un vas de yena, pun apa, acopar cu folie de aluminiu si bag la cuptor.
- spanac cu carne de pui: curat si fierb spanacul, il toc marunt; pun o ceapa la fiert, apoi adaug si spanacul, un picut de bulion, acresc fie cu bors facut in casa, fie cu jumatate de lamaie, si la final bat 2-3 galbenusuri si le adaug peste spanac. Se formeaza ca niste zdrente. Carnita in general i-o fac separat.
- cartofi la cuptor cu galbenus de ou fiert: tai cartofii in felii mai mari, pun peste ei condimente (cimbru, busuioc, nucsoara, menta), cativa catei de usturoi, un strop de ulei, si ii pun in tava teflonata si la cuptor cu ei. Pe parcurs mai adaug cate un picut de apa, sa fiu sigura ca se fierb... La final patrunjel, marar proaspete.
- conopida si broccoli gratinate la cuptor: conopida si broccoli le fierb la steamer mai intai, si cand sunt gata le pun intr-un vas de yena, bat 2 galbenusuri cu un iaurtel, pun peste legume si apoi le bag la cuptor. Dupa ce le scot si niste marar pentru aroma.

Ei se pare ca am cam depasit cele 2 randuri. Pofta mare puiutilor!!!

Gata, ma duc si eu la nani.

am livada in sarbatoare

Edit: Andreea, am citit ultimele articole de pe blog-ul tau. Foarte, foarte interesante. Am luat aminte la toate sfaturile si recomandarile. pentru efortul depus...

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Of, iar a vomat Alex. Acum e 6 seara aici si mi-a vomat cerealele si iaurtul de la 5 dupa amiaza si legumele de la pranz.
Ieri a fost mai bine, nu a mai vomat. Insa a inceput sa tuseasca ...Azi a tusit si mai mult, sec si innecacios...La farmacie mi-au dat ceva pt nas infundat, ca de tuse nu au voie sa-mi dea fara reteta de la pediatru. Asa ca maine sper sa ne vada un doctor.
Nu mai are temperatura, dar vomita si tuseste.
Oare poate voma de la tuse ???

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Of, iar a vomat Alex.
Nu mai are temperatura, dar vomita si tuseste.
Oare poate voma de la tuse ???

Sigur ca da! De la tuse vomita. Nu stiu ce sa zic, daca n-are bubite poate fi viroza.. Codrin mi-a vomitat mancare si muci cand era bolnav, si chiar si Cornelia..
Off.. imi pare rau, sanatate multa lui Alex

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Intru repede ca-i tarziu si vreau sa merg la nani. Vreau sa-i dau un pupic mare lui Cami care intotdeauna dar intotdeauna draguta si e singura care ne-a vazut pozele anuntate si a spus si doua vorbe. Multumim Cami!

La multi ani David Mihai si Stefan! Neda si Wapi sa va traiasca ciresele!

Maine voi vedea poze cu Alex si Delia si voi spune doua vorbe despre petrecerea pruncilor mei.

Pupam livada!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

DianaR eu recunosc ca mi-au scapat pozele cu dragalasa de Timeea si imi pare rau pt ca stii cat de mult imi place sa ma uit mai ales la pozele in care se dragalescte cu fratiorul ei !
De cand cu temperatura lui Alex si cu vomele lui interminabile am cam sarit peste multe din ce s-au scris zilele astea !
Uite sa nu mai fii suparata !

fetelor, eu tot incerc sa pun un filmulet pe dropshots si cica nu mai e spatiu. Ce sa fac ?

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

As vrea sa uram si noi la multi ani: Daria, Daria-Maria, Rado Gabriel, Luana,Timeea, Raluca, Stefan si Raul Celestin. Sa cresteti mari si sanatosi.

A.C am vazut pozele cu printesa ta e o scumpa cum sta cu ciresele atarnate...hmmm mi-a facut o pofta mare de cirese.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput