Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)
Raspunsuri - Pagina 24
oana.iat spune:
Adelapop, cam asa e si la noi. Nu pot face nimic fara sa fie si ea prezenta. Mai sta in patut si se joaca in timp ce eu calc rufe sau mai butonez la calculator. Cat timp stau la bucatarie sta in premergator sau in scaunul de masa si mananca paine sau se joaca cu lingurile de lemn. Cat fac dus sta tot in scaunul de masa si ma studiaza, in premergator daca e isi baga mainile prin wc, pt ca deschide capacul sau rastoarna cosul de rufe si scotoceste pe acolo.
In legatura cu somnul, ea doarme seara de la 22-22.30 pana dimineta la 7-8 si in timpul zilei de la 11 la 13 si de la 16 la 17.30. Asta asa, in general, dar mai sunt si exceptii.
Arleena, ca meniu noi suntem la faza de papa blenduita. Adica piureuri din legume diverse si cu carnita de pui/ vita/ou. Seara iaurt cu cereale si banana sau mar cu branzica si biscuite sau cereale Humana cu lapte si piersici. Eu, la sfatul pediatrei, respect un program riguros. Adica, daca la masa de pranz a mancat putin sau mai deloc, nu ii dau nimic pana la masa de seara. Nu rontaie biscuiti, pufuleti, fructe, nimic. Si atunci mananca de rupe. Nu prea ma pot plange, pt ca ea mananca cam 260-300 g la o masa. In schimb, are 4 mese pe zi. Dimineata la trezire lapte cu cereale, la pranz pe la 13.30 piure de legume cu carnita/ou/ficat, seara la 18.30 fructe/iaurt si la culcare din nou lapte. Sunt multumita, la 10 luni avea 10 kg.
/
A.C spune:
LA MULTI ANI,TIMEEA!
LA MULTI ANI,RALUCA ALEXANDRA!
Sa fiti sanatoase,frumoase,norocoase !
Alina si bb Delia (10,5 luni)
Poze Delicioase
anamea spune:
LA MULTI ANI,TIMEEA!
LA MULTI ANI,RALUCA ALEXANDRA!
SA FITI SANATOASE, VOIASE SI FRUMOASE
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA
anamea spune:
Adelapop si Ana mea tipa cat o tine gura cand se plictiseste sau cand vrea ceva si nu se opreste, si cand spun ca tipa cat o tine gura, spun ca se aude de la parter, si noi stam la patru. Si la plimbare daca ea vrea pe jos, si eu nu o dau, incepe sa tipe si sa impinga cu piciorusele in carucior pana a rupt bagheta care tine chestia aia din fata de la picioare, care se da in jos, nu stiu cum se cheama
Va puu ca tipa.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA
miti2004 spune:
Fetelor si taticule multumim tuturo pt sfaturi si ca v-ati gandit la noi! 
Aseara am fost iar la doctor, al 2-lea pe ziua de ieri, la pediatrul lui se inchisese taraba...asa ca am mers la o clinica de urgenta, unde nu sunt pediatrii, insa pe de-o parte ne-am luat o mare teapa. Ne-am dus deci aseara pt ca voma tot si nu vroia lichide si avea inca temperatura.
Dupa-amiaza ieri insa ii bagasem un supozitor antitermic, am gasit pt copii intre 2-4 ani dar la farmacie mi-au zis ca de fapt conteaza greutatea, asa ca noi eram la limita de jos pt 2 ani.
Se pare ca in timpul celor 3.5 ore de aseara de asteptat la doctor i-a scazut temperatura, asa ca la 9.30 seara cand ne-a venit randul avea 37.6...Le-am spus ca avem niste prieteni al caror copil are scarlatina si ne-am vazut cu ei inainte de a erupe la copilul lor ( de fapt doar sotul s-a vazut cu tatal copilului acum vreo 2 sapt ) si i-au facut exudat, nu am iesit nimic.
Ne-am intors acasa storsi de epuizare, a tot plans in crize, nu a vrut lichide, insa nu mai avea temperatura macar.
I-am dat acasa niste lapte si apoi sirop antitermic, ca sa nu ii urce temperatura peste noapte...si a vomat
instant si putinul lapte pe care il bause
...a 3-a oara...l-am culcat, am dormit cu randul cu el pt ca statea perfect lipit de noi si se trezea daca plecam de langa el.
Spre dimineata nu a mai facut temp, are cam 37.6 si acum. I-am dat niste cereale de orez pt ca a facut cam moale, normal totusi, ca avea numai lapte si apa in burta...
Acum sa vedem ce o sa urmeze...inca nu are eruptie pe burta, s-a inviorat dupa ce 2 zile, mai ales ieri, a fost efectiv ca o carpa, moale si fff somnolent.
Ca atat....
Puilor bolnaviori le doresc multa sanatate...e asa greu sa-i vezi suferind...
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
arleena spune:
miti doamne ajuta sa treceti cu bine si sa se refaca puiul cat mai repede!!sanatate multa va dorim
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS
dolcebaby spune:
NICHITA LA MULTI ANI!
SARA MARIA LA MULTI ANI!
KAILAN LA MULTI ANI!
NATALITA ELENA LA MULTI ANI!
ALESSIA LA MULTI ANI!
HORA LUCIA LA MULTI ANI!
IRINA MARIA LA MULTI ANI!
MIHNEA ALEXANDRU LA MULTI ANI
DAVIDLA MULTI ANI!
LUANA CLAUDIA LA MULTI ANI!
RADO GABRIEL LA MULTI ANI!
DARIA LA MULTI ANI!
DARIA MARIA LA MULTI ANI!
TIMEEA LA MULTI ANI!
RALUCA ALEXANDRA LA MULTI ANI!
DAVID MIHAI LA MULTI ANI!
STEFAN CRISTIAN LA MULTI ANI!
RAUL CELESTIN LA MULTI ANI!
VA DORIM SA CRESTETI MARI, FRUMOSI, DESTEPTI SI SA LE ADUCETI PARINTILOR NUMAI BUCURII!!!
Rog sa-mi fie iertata intirzierea dar nu am avut net pina azi...
ILDI25 spune:
ADELA iti raspund si eu la intrebarea legata de olita. Eu l-am pus pe David de cateva ori dar n-a dat rezultat decat de 2 ori ,dar nici nu ma stresez ,cred ca pana nu putem comunica treaba cu olita mai are de asteptat. Pai de unde sa nimeresc eu cand vrea sa faca kk, umblu toata ziua cu olita dupa el, chiar m-am intrebat altii cum reusesc sa-si obisnuiasca copii asa devreme ,e ceva....
Vizavi de urlat, urla si al meu cand nu i se face pe plac,sau cand vede ca dispar de langa el ,de cateva zile umbla singur prin toata casa si unde merg eu hop si el ,nici la wc nu pot sta linistita.
La intrebarea 2 ,offf ce greu e ,incerc sa fac prin casa tot ce pot cand doarme el ,altfel n-am nici o sansa .Chiar si cu mancatul daca nu mananc cand doarme el,ma trezesc ca-i ora 13-14 si eu n-am bagat nimic in gura si nu stiu de ce ma iau uneori ametelile.
E greu uneori dar important e sa ne bucuram de acesta perioada din viata copilasilor nostri si sa traim la intensitate maxima fiecare clipa , ca timpul trece atat de repede , si-o sa ne dorim sa fie tot timpul langa noi , dar nu se va mai putea....
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze
amiss_zip spune:
Vin si eu pe fuga sa felicit sarbatoritele Timeea dulcineea si Raluca dulcica!!
Multa sanatate pitici!