Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (185)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

o fi de caldura asta de afar,de numai papa bebeii astia klumea?
io fac inchinaciuni la dav si el numai cat ma vede cu acstronul de papa zice: mami nu papa,nu papa,si atunci incep un intreg pelerinaj pe la coco ,cu castronul dupa mine evident,adica la gaini si la cocosi,apoi pe la ham ham si hap inca o linguritza apoi prin ceap cartofi lalele si ce mai e pe acolo,hap inca vreo 3 linguri,apoi il pun in leagan si hap inca una si uite asa ajung in bucatarie cu castronum ,nu gol..........dar aproape...................rau,f rauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,dar nu pot sa-l las nemencat.........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare si de la noi !
Pe mine sa ma impuste cineva !!! Sunt zombi si cu nervii in pioneza. Ieri noapte a dormit clara 2 ore de la 4 la 6 , restul a urlat non stop , nici o pozitie nu era buna, asa o manca pielea. Cred ca m-au injurat toti vecinii. In final am trecut in sufragerie ca macar Nicu sa doarma .Si ziua doar in brate si nici asa nu e bine. Maica-mea e si ea rupta saraca. Azi noapte a dormit ceva mai bine : 22-23, 00-04, 06-10. In restul intervalului a tipat, scarpinat, mai mai sa se arunce din brate. Zice si AU de dureri . Are bubite pana si pe talpa , nu o pot incalta . Toata ziua ma striga zice mama mamma . Nu stiu in cat timp o sa treaca nenorocita asta de varicela dar eu simt ca o iau razna acusi. Si sa vedeti ce piele are , s-a uscat toata de la dermatita, i s-a crapat pielea la incaieturi. Sunt 2 chesti care se bat cap in cap : pt dermatita trebuie sa o hidratez cu crema si pt varicela din conta ii pun ceva pudra sa se usuce . Asa ca e o varza .
Probabil ca la copii sanatosi nu e asa grav , dar ea cu pilea ei face o reactie exagerata . E exagerat de sensibila . Daca va pun poza va ingroziti de cum arata. Umflata , desfigurat asi pe ochi are bubite .
Na m-am plans destul , noroc ca am cui.
Toanca, poti saii dai ciorba de peste, e ca o ciorba cu carne, dar in loc de carne pui pestele . Clara a papat , i-a placut.
Bianca , pai daca te-ai hoatarat, sa fie intr-un ceas bun .
Cosmi, deci ai casa plina cu copii.
Giova, sigur a fost un inceput de otita. Canalul auditiv ( sau conductul ) probbail era plin cu muci si ar fii dat in otita. Noi am tratat homeopat chestia asta.
Moni , fitze ??? Ei na acum nu o lasi si tu pe domnisoara frumos imbracata cum vrea ea .
Anasol, pupici la David . Ce-i dai pt conjunctivita ?
Ingrid succes la negocieri
Denisa, catalina , Anasebe, Astery, Mirela si toate gagicile . Poate devin pupacioasa sectei

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

ana_m , vai de capul vostru,imi pare rau de voi,lasa ca trecetzi si de asta,..........cu tobradex picatri ,ii pun in ochisori cate o pic la 3 ore,in afara de noaptea......

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasol insanatosire grabnica lui David!! M-am distrat de numa cum ai descris momentul vostru de masa.
Ana_m draga de Clarita, prin ce trece.multa rabdare si treceti si peste asta. sa-i treaca cat mai repede varicela.
Toanca astia nu-s normali. ce porcarie cred ca va fi Titanic 2.

Marco a papat si acum ne pregatim sa iesim afara.
La semnatura in POZE MARCO am pus niste poze facute aseara.

pe mai tarziu .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANAM,OFFFFFFFFFFFFFF CE RAU IMI PARE DE MICUTZA...CEVA SIROPEL CALMANT NU-I POTI DA?EU AM LUAT SUC DE ALOE VERA SI MA GANDECS SA-L DAU PE DANI PE PIELE CA AM CITIT CA E SUPERCALMANT PT MANCARICI SI BUN PT DERMATITA.SI DANI ISI RUPE pielea de pe manute,mai ales ca-i in manecutza scurta...
a cazut si el in frunte aseara si a facut un semn,dar dimineata cand s-a trezit era si un pic vanat sub ochisorul pe aceeasi parte.noi mergem la 16h la pediatra sa ma plang de kk lui.azi noapte la 1 il schimbam si nu are un aspect prea placut.s-a saturat saracul de morcovi si orez,tot imi cere cu manuta iaurt sau fructe
puuuuuuuuuup fetele

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Mirela, ii dau siropul calmant Atarax,, ii dau blevit sueño ( ceai de tei , musetel - pt dormit ) , plus ceva calmant de la homeopat acum. Aseara l-am sunat pe dr homeopat si mi- a dat ceva nou , banuiesc ca si de la asta a dormit mai bine azi noapte. Acum am vb cu mama si zice ca e mai bine , a incepu sa fie umpic si vesela . Saraca de trei zile nu a mai zambit, ea care mereu era cu gura pana la urechi ( toata lumea din Ro cand ma intreaba de ea ii zic ce mai face zambareata )

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA vai saracutza Clara,sper sa ii treaca repede de tot,e nasol de tot ca ce ii face bine la una ii face rau la cealalta Uite muuulti pentru fiecare bubitza si sa se faca iar zambareatza!!!
ANASOL Dav!
PUsi si la restul!
La poze ma uit mai incolo,acum fug in pat,pana doarme Diana ,macar o ora sa ma odihnesc.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

N-a mancat decat iaurt si am mai tras o tura de plans dupa ce s-a culcat. Cand se trezeste ma duc cu ea la pediatra. Poate are rosu in gat. Oricum trebuie sa-i duc carnetul de vaccinari, ca am uitat data trecuta.
Ana M, groaznic! Saracutza Clara prin ce chinuri trece... Am inteles ca dureaza cateva zile eruptia si dupa aceea incepe vindecarea. Sper sa ii treaca mai repede macar simptomele de mancarime..
Anasol, fain moment la masa aveti ..credeam ca numai eu sunt singura cu fitze din astea. Bine ca Dav papa totusi.
Giova, mi-a stat inima in loc, pai tu ii faceai poze si el cocotat acolo? Daca pica pe gresie???? Doamne fata, ai niste idei...imi vine sa te . Apropo, frumoasa bucatarie aveti . Si Marco are un par cretz..sa nu te aud ca il tunzi. Arata super acuma, dragul de el.
Moni, hai ca-i tare faza, incepem cu gusturile, ce, doar tu ai voie sa te imbraci cum vrei?
Mirela si Dani e cu dermatita? Credeam ca e temporar, pai cum a facut-o? Of, de acuma sa te tii cu cazaturile, Diana a cazut pe covor acum 2 zile si i-a curs sange din guritza. Dar s-a oprit. Era doar covor, nimik pe el, habar n-am cum s-a lovit. Poate de aia nu papa??
Ma duc sa fac un dush, aici e foarte cald.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

ana, Ataraxul e un antialergic destul de slab dar ar si efect de linistire, dai cu pudra mentolata...dar si aiai usuca. Si la noi a fost la fel doua zile si doua nopti nu au dormit si nu au mancat nimci dar din a treia au inceput sa se inveseleasca.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Pe mine pudra mentolata ma mai linistea putin, in rest nimic. Saracuta, si eu am tras acum un an cu toti 3 ai mei tot asa plus eu.
hai ca iar scriu pe bucati. Am muncit destul ma duc in pauza.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput