Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (185)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova..cred ca depinde ce reteta gatesti. Apropo de otita..am uitat sa iti spun...si medicul meu de familie i-a pus lui Dani anul trecut un diagnostic de otita si avea si rosu in gat. Am facut tratament cu nush ce antibiotic si cu Otalgin. Peste 2 sapt cand i-au iesit primii dinti si a facut 39.6 am fost la cabinet si nu avea absolut nimic si ne-a trimis la ORL ca poate otita de 2 nu se vindecase. Cand ne-a vazut medicul si i-am spus ca acum 2 sapt a avut cica otita mi-a spus ca cum e posibil ca un medic de familie sa puna un asemenea diagnostic. La otita trebuie mers la orelist si vazut.
Am vrut sa iti spun cand ai scris pe net dar am uitat.
Ciudat e ca pe Dani nu l-a durut urechea, deobicei in otita daca il atingi langa ureche urla de numa. Pe Dani numai daca il apasai f tare plangea , a plans defapt la cabinet, acasa nu a mai plans.
Deci..nu a avut otita.
Marco plangea daca il apasai?
Astia nu au luat curentul, sper sa nici nu il mai ia.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mercic Ana S..nu a avut reactii adverse vaccinul la Tibi, nu?
Azi cica 30 de grade afara...Bia trece la lucrurile de vara...si se pare ca pe cele de primavara abia le-a purtat!
Hei care stiti am lipit o bucata de servetel cu attak de mobila..cum mama masii il mai scot?

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput

Cata..cu fierastral electric, o decupezi frumos si gata

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cata Nu, nu a avut reactii adverse.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

De luni merg la lucru..lucru clar si hotarat
Cum a zis tipa cand i-am spus...sa fie intr-un ceas bun

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca eu nu am fost la dr. de fam. am fost la un pediatru particular. si s-a uitat in ureche cu instrumentul ala. tot timpul mi-l verifica in ureche cand merg la control. Mi-a zis ca e un inceput de otita, ca e nu stiu ce dilatat.
Nu plangea si nici nu plange cand il ating in zona. mai ales ca-l sterg si cu betigase in urechi.
Probabil era un foarte mic inceput...care se trateaza si nu a ajuns la ce e mai naspa: dureri si alte alea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Un intelept a spus candva:
"Frazeologia contemplativ-solipsistica, coroborata cu polivalenta sensului logocentric deconstructivist si în ocurenta cu psihomodernitatea dezambiguizata a infinitului, transcend indubitabil catre o singura si imanenta concluzie: esti prost!"

Craciun 2006

Mergi la inceput

Giova... mi-a spus medicul ala ORL-ist ca otita e cu dureri de ureche. Nu stiu nici in ziua de azi daca Dani a avut otita atunci sau nu, dar acum tot una e.
Ori ca e medic de familie, ori ca e particular, tot pediatru e

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neataaaaaaaaaaa
sunt franta ..ieri am fost in excursie la pestera dambovioara cu elevii am plecat la 7 ne am intors la 22 a fost super vreme buna , am facut gratar ne ma jucat am cantat superrrrrrr...m am relaxat ce mai dar mi a pierit tot vantul cand am venit acasa ..am musafiri de 2 zile ..si mai stau cu o bucata copil 10 ani o bucata copil 2 ani...plus ai mei ...ce mai s a mutat balamucul la minetb sa gatesc ptr toti

stefan e un bun si un cuminte se joaca merge nu sta locului papa si vb bine ...ce mai ditai

CATA papa BIA super
GIOVA asa e cu supermarketurile astea zici ca e nemancata lumea
BIANCAS E BINE CA TE INTORCI LA MUNCA SI TI UREZ SUCCES

va pup pe toate ...si dac venii vorba de aniversari AZI FAC 11 ani de casnicie

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti gagici,
In general bebelacii fac reactie otica la rosu in gat si "secretii" pe care nu le pra por elimina. de aici si diagnosticul de otita sau inceput de otita, dar stiu ei doctorii ce stiu cand va urechea rosie si inflamata, doar ca de multe ori nu e nevoie de antibiotic pt ca e reactie de la diferite viroze. Va zic pt ca sunt raspatzita cu stumfa cu rosu in gat de la 2 luni incepand. Am avut pauza de a anul trecut din august, de cand i-am facut vaccinul ala de imunitate si pana acum, cand am imbolnavit-o eu cu buna stiinta. Si acum chiar am urmarit-o la urechi pt ca a avut nasul extraordinar de infundat, dar a fost ff putin sensibila.
Cuscra, o sa tin cont pt data viitoare cand dorm prin Buc si nu imi mai rezerv camera la hotel. O sa vin vinerea viitoare, dar am o sedinta prin Pipera si dupa aia tzusti home. Imi tot porpun sa va dau o intalneala,da r de obicei cand vin, mai vin cu vreo colega doua si tare ma mai grabesc acasa.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput