Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (185)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LILI tot la mansarda? Vad ca Nicolas tot fara laptic e Ce fain ca sunteti la aer,e super!
Maraki vad ca nu mai zici nimic
Plec si eu la nani ca mi se inchid ochii

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Moni, deci are cu cine semana cu parul cret. Eu l-am avut cret cand am fost mica si de pe la 4 ani can mi l-a lasat mama sa creasca nimic. Dar la al meu sot tot asa i s-a incretit mai tarziu si asa a ramas si pana azi....atat cat a mai ramas

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

anasol, eu deja m-am resemnat cu mancarea. A meia nu manaca mai nimci toata ziua, ciuguleste una si alta dar mancare nu. Iaurt, lapte cand se culca pe la 11 si seara, paine cu unt si gem, si supe...cam asta e meniul ei.....mai nou nici Daria nu mai vrea nimic. Pe ea o mai speriem ca vine lupu dar nu prea tine, da pe Selin cu ce sa o sperii???
multa sanatate la David

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

MIRA PAI SPERI-O TOT CU LUPUL
Eu LUPUL il pastrez pentru cand nu e cuminte ,iar la capitolul mancare o convingem zicandu-i ca daca papa creste maaare .Arata si ea cu mana ridicata cat de mare si mai baga o tura de papa.Mai ales la lapte functioneaza.
Acum seara am invatat-o sa zica haine si i-am explicat ce si cum, in timp ce intindeam hainele pe sarma.A zis de doua ori HANE si pe urma HAINE Ea s-a asezat pe scaunelul olitza si asculta cum pantalonii si bluzele sunt haine si chilotzii si ce mai era p-acolo Asta poveste de seara educativa !
Dupa aia a aratat o bluza de pe sarma a scuturat-o si a zis " PALA PALA " adica "se leagana" ,ce ma enerveaza cu pala ei
Ca si cu apa Nu cred ca nu poate pronuntza lapte sau suc,dar nu vrea ,le zice numai apa Si toata ziua ii repet de lapte,laptic,suc da' tot degeaba,cand vrea striga APAAA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Moni DA iar la mansarda. Noroc ca mi-a venit ieri noul dormitor pt la mine in camera ca pana acum am dormit la mansarda. Asta toamna cand am descoperit probleme si a trebuit sa remediem, am mutat mobila din camera mea, la mansarda. Si ca sa nu ma mai trambalez iar cu ea jos... am comandat un nou dormitor. Si-asa mansarda era doar cu dressing si birou. De-acum pot gazdui linistita musafiri.. ca le ofer spatiu romantic la mansarda.

O sa fac poze in curte.. sa vezi ce "aer de trandafiri infloriti" am.

Pupicei la motzata!
Si eu trebuie sa tund puradelul... oricum din decembrie si pana acum l-am tuns lunar dar acum trebuie sa il tund scurt ca are o claie de par "a la Eminescu". Sa vad ce fac cu el ca nu vrea sa mai stea la "coafor" iar daca mi-l mai ciumpaveste Robert

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

LILI daca tot il tunzi mai bine fa-ti pomana si trimite o bucata de breton pentru Diana Astept pozele! Deci ai camera de oaspeti si inca la mansarda : notez

Mergi la inceput

Mira dupa cum vad fetitzele tin la silueta inca din... pampers. Nici nu cred ca faza cu speriatul mai tine la vreun copil. Eu una incerc sa nu il sperii cu diverse amenintari.

Moni - Nicolas nu reproduce pe loc ce il invat sa spuna. Sta si ma asculta si studiaza cum imi misc limba in gura. Daca cumva imi aduc aminte sa il intreb mai tarziu sau a doua zi, macar, ce i-am tot tocat eu.... reproduce copilul. Numai ca... noi vrem sa spuna atunci cand ii invatam si ne resemnam ca "e mic... are timp". Ei bine... ei chiar inregistreaza in tot acest timp si mare mi-e uimirea cand descopar ca incepe sa le redea.

PASTE 2007
IARNA 2006

Mergi la inceput

Bre Moni, eu iti pastrez breton. Si zic ca sa te deplasezi matale incoace sa vizitezi si "camera de oaspeti" da' mi-e ca pana vii tu dupa breton iti strang ditamai pletele pt motzata ta.

PASTE 2007
IARNA 2006

Mergi la inceput

LILI ai dreptate si Diana facea asa si mai face si acum. Numai ca eu nu prea am timp sa-i " toc " .Dupa ce ca apuc sa stau putin cu ea si ma plictisesc repede Vad ca nu colaboreaza la ceva ? Ii dau pace sau incerc altceva. Totusi e grozav de receptiva acum,pai acum 2 luni era o moafla pe langa cum e acum !

Mergi la inceput

Nici o problema mai,primim inclusiv coditze impletite Si pana cand trecem prin Bucuresti numai bine,o fi la culoare ,i se inchide si parul presupun.
Gata acum chiar plec,ca maine iar dorm in papuci la birou
Noapte buna!
LILI sper sa folosesti mai des mansarda aia ,mai ales la dat raportul!

Mergi la inceput