Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (185)
Raspunsuri - Pagina 28
Giova spune:
jANINAAAAA welcome!!!
ce mai face Carla? mai zi-ne despre ea si ceva poze, pleaseeee.
Maraki ma gandeam ca sunt ceva sandale mai speciale, gen alea de apa.
Iti face sotul curatenie la desuuri, daca nu faci tu. Si pe Clau l-a apucat odata, pana m-am
cu el si de atunci nu mai umbla la mine in sertare.
Astery da-le pace, noi avem probleme de genul: uite ce baiat mare si cu suzeta in gura
. de asta nu mai poti tu. cate kg are?
esti o draguta ca intotdeauna.
Canda mersi trebuie sa-mi notez, daca ne vom gandi sa mergem acolo. oricum nu stoiu cum sa ajungem la satul Giroc.
Marco are crema cu protectie 40 parca, de la Chicco. asa ca tot dintr-aia folosim si anbul asta. astea cu factor de protectie mare nu sunt lichide, si eu mor ca e asa groasa, e tot alb pe piele cand il dau cu ea.
N-a venit italianca si eu mai am putin de surluit. sper sa mai apuc sa si calc pana merg dupa Marco.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
BAAAAI IA LASATI,CE PREFERATI COMENTARII GEN "TU ESTI CEA MAI MICA SI CEA MAI BATAUSHA?" 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
cosmi1975 spune:
nu .............comentarii de aste; vai ce de tanara ati facut copilul sau este fratiorul???????
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
anasol spune:
vaiiiii ce mic e.........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
T_Ioana spune:
Giova
, si eu mor la faza cu suzeta!
Eu trebuie sa-i dau lui razvan cand mergem afara ca alrfel mananca tot ce-i cade in mana (nasturi, pietre, monede, pene, bete-alea de la inghetata sunt preferate-, frunze si diverse insecte pe care reuseste sa le prinda, asa ca ii dau suzy pe afara. Si eram in parc si vine o tanti si la fel il ia" Vai, baiat mare si cu suzeta-n gura!" si hop cu mana pe ea sa o scoata. Moaaaamaaaaaaa, era sa turbez
, si am luat-o pe aia la 11 m ca nu mai stia femeia pe unde sa fuga. I-am zis ca imi vine efectiv sa ii trag vreo 2 palme ca pune mana ei jegoasa pe suzeta lui fi-miu, s-a oripilat femeia, cred ca era sigura ca o bat
........
Asta e faza care ma dispera cel mai mult!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"
monica70 spune:
Pana acum vreo 2 luni,Ghitza ii mai dadea suzeta sa-i inchida gura - cand mai tzipa aiurea.Eu cum o vedeam si o vad (tot mai rar) ii zic "scoate aia din gura ca esti mare" sau "numai bobo au bibi" etc. si o scotea intr-o secunda si o arunca pe jos
Si acum face la fel,mai putin seara inainte de culcare sau cand e obosita rau si vrea sa doarma ziua.Daca uitam sa i-o dam (si eu cam vreau sa o uit) are grija acum sa strige "bibi bibi" ... Daca n-as stii ca e de la dinti ,i-as subtiliza-o incet incet (noaptea dupa ce adoarme de multe ori doarme fara ea,ca o mai scapa) Dar cand o vad cum o mushca uneori
E clar ca o supara dintii , gingiile si suzeta o mai calmeaza ...
Giova spune:
si marco am vazut ca o arunca daca ii zicem. a inceput sora-mea in It. si sa vezi cum ii dadea drumul din gura.
si el baga toate porcariile in gura de pe-afara. preferate sunt mucurile de tigari
.
Moni vrei sa scoti pers. din umbra afara?![]()
Italianca e la birou, de vreo 3 ore. acum mi-a zis Clau. s-o ia naiba, ca mai tarziu sunt cu marco si nu am timp de ea.
ii spun ca am asteptat-o toata ziua in casa, si ca putea sa dea un tel. sa-mi spuna ca nu mai vine
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
monica70 spune:
NICI MACAR IN UMBRA NU MAI E ,ACUM E LA SOARE 
loren@ spune:
Hai ca inca asteptam doctorita...uto era numele meu de familie...acum e mult mai lung si incurcat!
Clar pe Bia nu o ustura pielea..eu nu am vazut pe nimeni sa se bronzeze asa repede ca ea
..vreau si io!
Maraiala o pun pe seama dintilor (ca desi avem 4 masele nu sunt toate colturile iesite inca) dar si pe seama faptului ca e mult prea rasfatata!
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia
Giova spune:
Moni ai dreptate
.
oare Silvia cu Alain cum sunt? au ajuns cu bine? s-au acomodat?
Ioana e mortal razvan la iarba verde
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra