Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

Aperitive si snackuri: Aperitive cu branza si cascaval ( 17 retete )

salata cu brocoli (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2599)
se toaca legumele ca pt sata cascavalul cubulete la fel si ouole fierte brocoli se rupe buchetele si daca sunt prea mari se mai taie dea lungu adauga sare ulei de masline si zeama de lamaie dupa gust ca la salata
Brownies cu nuca (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2242)
1. Incalzeste cuptorul la 180 grade C. Tava in care urmeaza sa pui brownies la cuptor trebuie unsa cu unt, apoi o tapetezi cu hartie de bucatarie.

2. Topeste untul si ciocolata intr-un vas cu pereti grosi, la foc foarte mic sau la microunde.

3. Intr-un castron bate ouale si zaharul, cu mixerul. intr-un alt castron se amesteca faina si sarea.

4. Cand amestecul de unt si ciocolata s-a topit complet, lasa-l sa sa raceasca putin. Incorporeaza amestecul de oua/zahar, urmeaza nucile/alunele, apoi faina. Se amesteca usor, apoi se varsa amestecul in tava pregatita in avans.

5. Se lasa la cuptor timp de 25 minute. Atentie! Prajitura trebuie sa fie umeda la interior.
dovleac copt (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1413)
se spala bine un dovleac potrivit de mare ,se taie in doua,se scobeste cu lingura miezul cu seminte apoi se pune cu gura in sus intr-o cratita cu capac sa se innabuseasca bine timp de cca30 min.Cand este copt,se scoate si se pudreaza bine cu zahar tos si cu un plic doua de zahar vanilat
Portobelo umplut cu gorgonzola (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1243)
Pregatiri cu cateva ore inainte
Pregatiti si spalati ciupercile portobelo, si picurati pe ulei de masline.
Taiati patrate de aluat fraged putin mai mari decat dimensiunea ciupercilor si asezati-le pe hartia de copt. Pe fiecare patrat de aluat asezati cate o ciuperca si indoiti in sus coltul de aluat in jurul ei. In continuare, asezati care 4 felii de gorgonzola pe fiecare ciuperca. Acum, presarati cu inele de salota (ceapa), cu basilicum taiat sau uscat si cu alte picaturi de ulei.

La cuptor:
Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Asezati hartia de cuptor si peste ea, puneti ciupercile. Lasati aproximativ 20-25 minute, pana cand ciupercile se rumenesc bine.
Cand serviti, asezati cate o ciuperca, pe un pat de rucola.


Chiftele din orez (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1373)
Orezul se fierbe, se strecoara si se lasa sa se raceasca.
Ouale batute se amesteca cu iaurtul, cascavalul ras, ceapa verde taiata foarte marunt, sarea si piperul.
Dupa ce orezul sa racit, se amesteca cu restul ingredientelor si se lasa in frigider 2 ore. Dupa ce se scoate din frigider, se formeaza chiftele care se vor da prin pesmet si se vor praji in uleiul foarte bine incins.
Pancetta cu branza de capra si pere (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1471)
Aranjati feliile de Pancetta intr-un singur strat pe o folie de aluminiu captusita cu o foaie de copt, si lasati-le in cuptorul incins aproximativ 8-10 minute, pana se rumenesc si devin aurii.

Scoateti cotorul de la para si taiati 12 felii egale; daca nu va ajunge o singura para mai folositi una. Aranjati feliile pe un platou, peste ele puneti pancetta, branza de capra si piper. Se stropeste cu miere chiar inainte de servire. Garnisiti, dupa preferinta cu crengute de cimbru.
Sfecla cu hrean (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 814)
Am fiert sfecla si am dat-o pe robotul de bucatarie, la fel am procedat si cu hreanul (crud), dupa care le-am amestecat si condimentat cu putin zahar, sare si otet dupa gust.
Pagina Precedenta  
Pagina 2 din 2

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput