Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

Mancaruri%20cu%20carne: Retete%20cu%20carne%20tocata ( 21 retete )

Musaca cu carne de miel si sos de branza (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1943)
Se taie ceapa marunt si se caleste impreuna cu carnea tocata si margarina (grasime). Cu furculita se zdrobesc bucatile care se ”cocolosesc” Se adauga sare, piper, sosul de rosii si usturoiul.
Cartofii si vinetele se curata si se taie felii. Feliile de vinete (cam 1 cm grosime) se sareaza si se lasa o ora apoi se clatesc, se scurg si se prajesc in ulei de masline pe ambele parti.
Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet se asaza un strat de legume (cartofi, vinete si rosii), unul de carne si apoi legume.
Margarina se topeste un pic, se adauga faina si apoi laptele si se lasa sosul sa fiarba cateva minute. Se adauga cam jumatate din cantitatea de branza rasa si se amesteca. Sosul se toarne peste carne si legume.
Se pune la cuptor (foc potrivit) cam o ora. Cand e aproape gata se presara restul de branza.
Friptura din carne tocata cu legume (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2255)
Chifla se pune la muiat. Patrunjelul se spala si se toaca. Se amesteca carnea tocata cu patrunjelul, chifla stoarsa de apa, oul, ceapa tocata marunt, mustarul, sare si piper. Carnea se pune in forma de seminluna intr-o tava unsa cu grasime. Se cresteaza putin amestecul in partea superioara si se presara cascaval ras in santuletele formate. Cuptorul se incalzeste la 200 grade. Se spala legumele si se taie felii, respectiv inele. Se pun in tava, linga friptura. Smintana se amesteca cu sare si piper si se toarna peste legume. Se pune la cuptor pentru 70-80 min.
Carne tocata cu crusta de cartofi (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1886)
Se amesteca carnea tocata cu painea muiata, ceapa maruntita, varza acra, condimentele, patrunjelul verde tocat si ouale.
Cartofii se pun la fiert taiati cubulete. Se scurg de apa, se paseaza si se amesteca cu ouale, ceapa tocata, branza rasa, sare ,piper, vegeta si boia.
Intr-o forma de chec unsa se pune carnea tocata si apoi amestecul de cartofi. Se pune la cuptor pentru 40 de minute.
Mititei (1) (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2164)
Carnea si seul se trec prin masina de tocat. Usturoiul se zdrobeste impreuna cu o lingurita de sare si se adauga 100 ml apa calduta. Apoi se strecoara peste carne, se adauga bicarbonatul si condimentele. Tocatura se amesteca si se bate bine cu palmele pana se omogenizeaza.
Uusturoiul se poate pune direct in carnea tocata si se adauga dupa aceea apa calduta (nu toata o data). Apa se pune in functie de cat de moale este carnea tocata. Pe masura ce turnati apa amestecati foarte bine carnea si o bateti cu palmele, in felul asta va dati seama de cata apa este nevoie. Trebuie sa iasa o pasta moale si pufoasa; sa fie cat se poate de moale dar sa se poata modela mititeii. Foarte important este sa fie batuta carnea bine ca sa nu se inmoaie pasta, sa fie apa bine incorporata in carne. Daca nu se pune apa, ies mititeii mai uscati. Dupa ce pasta este gata se acopera cu o punga de nailon si se baga la frigider pana a doua zi (ies buni si daca sunt facuti imediat).
Mititei (2) (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1490)
Se prepara pasta, se formeaza micii cu mana uda si se frig pe gratar, la carbuni sau in tigaia de teflon, fara ulei.
Mititei (3) (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1459)
Carnea si seul se dau prin masina de 2-3 ori sa fie bine faramitata. Se adauga sare, piper macinat, ienibahar, un varf de cutit cimbru faramitat, bicarbonat si 2 dl de apa rece in care s-au pus 3 catei de usturoi tocat si apoi s-a strecurat. Se bate bine tocatura pana devine ca o pasta fina. Se da la frigider 8-10 ore apoi se formeaza din ea mititeii. Se coc pe gratar.
Mititei cu carne de vita si oaie (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 8901)
Carnea se bate bine cu apa rece, cam 2-3 pahare ( inghite multa apa) sau zeama de carne, se adauga cimbru ( eu pun destul cimbru) depinde de gustul fiecaruia si se amesteca bine de tot. Se adauga piper si sare iar la sfirsit se pun 2 lingurite de bicarbonat si se amesteca. Acest amestec se da la rece pana a doua zi. A doua z,i inainte cu cateva ore de a face micii, se piseaza o capatana de usturi cu sare, se mai adauga putina apa si un pic de ulei ( cam o lingurita) si se adauga peste carne. Se amesteca bine de tot si se mai lasa putin la rece.
Se modeleaza micii si se frig pe gratar. Se pot unge in timp ce se fac cu ostropel de usturoi.
Mici (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1427)
Se amesteca totul foarte bine si apoi se portioneaza. Se pot praji si in tigaie cu putintel ulei, dar cei mai buni sunt cei la gratar. Bicarbonatul nu este atat de necesar.
Mici cu apa minerala (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 8571)
Carnea se toaca apoi se adauga usturoi pisat (dupa gust), condimente pentru carne sau speciale pentru mici si bicarbonat. Se framanta . Aceasta cantitatea de carne trebuie sa o framantati cu 1 litru de apa minerala, si anume: prima data se pune un pic de apa, se framanta, se mai lasa aluatul la frigider o ora si tot asa de 4 ori. Daca aluatul incepe sa fie prea moale nu se mai pune apa, nu este necesar sa se puna toata apa, tot secretul este sa framanti de mai multe ori si apoi sa lasi sa se odihneasca aluatul. Daca puteti, lasati aluatul peste noapte la rece sau cel putin 6 ore, inainte de a face gratarul.
Se modeleaza micii si se pun pe gratar.
Burgeri francezi cu sunca (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1127)
Intr-un castron mare se combina carnea cu pateul, sunca, mustarul, sosul Worcestershire, oul, patrunjelul, sarea si piperul dupa gust. Se amesteca bine impreuna si se framanta intr-o minge ferma, care apoi se imparte in 8 bucati egale, care le aplatizam apoi in forma de burgeri. Pana la utilizare pot fi pastrati acoperiti in frigider.

Burgerii se pregatesc pe gratarul bine uns si trebuie prajiti aproximativ 7 minute pe fiecare parte. Se servesc cu salata mixta si baghete.

Contine pe portie: 395 kcal, Proteine 27 g ,Grasimi 36 g ,Carbohidrati 2 g
Pagina Precedenta Pagina urmatoare  
Pagina 2 din 3

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput