Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

Supe si ciorbe: Supe creme ( 11 retete )

Supa crema de ciuperci (ungureasca) (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1399)
Caliti ciupercile in uleiul incins pana cand se evapora lichidul, amestecand ocazional - cca 10 - 15 minute.

Reduceti focul la mediu si gatiti, amestecand frecvent, pana cand ciupercile sunt foarte moi, inca 3-4 minute. Adaugati faina in ploaie, boia de ardei, sarea si mararul, iar dupa 15 secunde incorporati supa, laptele si cartofii, lasand sa fiarba pana cand cartofii sunt fragezi. Dupa ce s-au fiert, toata compozitia se pune intr-un procesor de alimente si se amesteca dar nu complet, incat supa sa mai aiba bucatele mici de ciuperci vizibile.

Supa crema se serveste calda cu smantana.

Informatii nutritionale pe portie: 232 calorii, 6g grasimi (2g sat, 3g mono); 37 mg de colesterol; 37g carbohidrati, 10g proteine; 4g fibre; 703 mg de sodiu; 971 mg potasiu
Pagina Precedenta  
Pagina 2 din 2

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput