½ kg ciuperci, 200 g branza telemea de oi, 50 g unt, 1 ou, 1 lingura marar fin tocat, 2-3 linguri lapte.
Se curata ciupercile, se spala si se desprind picioarele. Acestea se toaca cu cutitul, foarte marunt, se pun intr-o cratita la foc impreuna cu 25 g unt si laptele, lasand sa fiarba pana scade toata zeama. Dupa ce s-a racit se amesteca cu branza bine framantata, mararul, oul si restul de 25 g unt. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile (palariile). Se asaza intr-o tava bine unsa cu ulei si se dau la cuptor la foc potrivit pentru 25-30 minute.
Se servesc calde, asezate pe un platou si presarate cu marar tocat fin.
Autor: Marianar Data trimiterii: 02/12/2004 18:41:42
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36852
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 45 min.
|