Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Aperitive Aperitive cu legume Aperitive cu ciuperci 

Ciuperci cu cascaval
ciuperci, cascaval, ulei, sare, piper

Se aleg "palariile" ciuprcilor, se curata de coaja subtire dupa care se spala cu mare atentie pentru a nu se rupe. Se unge tava cu unt sau ulei, dupa care se pun ciupercile. Se adauga cascaval ras (numai in palaria ciupercii, nu si pe langa), sare si piper. Se pun la cuptor circa 20 min. la foc potrivit.


Se servesc calde.

Autor: Marianar
Data trimiterii: 02/12/2004 18:36:22
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36852


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 30 min.