Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Aperitive Aperitive cu legume Aperitive cu vinete 

Vinete umplute cu legume
2 vinete mici, 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei gras, 2-3 capatani usturoi, patrunjel, marar, 2-3 rosii, 50 gr. untdelemn.


Se spala vinetele, se indeparteaza codita si se cresteaza incomplet in patru. Se fierb in apa cu sare si se scurg bine. Se introduce zarzavatul tocat marunt si fiert inabusit prin despicaturile vinetelor, dupa care se dau la cuptor, acoperite cu untdelemn si cu rosiile curatate de pielita.



Se servesc reci.

Autor: Marianar
Data trimiterii: 02/12/2004 18:30:13
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36852


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~45 min.