Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Aperitive Aperitive cu legume Aperitive cu vinete 

Vinete pane
o vanata potrivita, sare (sau vegeta), piper, 2 oua, faina, pesmet, ulei pentru prajit.


Se spala bine vanata si se taie felii subtiri (aproximativ o jumatate de centimetru). Feliile se pudreaza cu sare si se asaza pe o farfurie cateva minute sa se scurga. Separat, se bat ouale cu faina, sare, piper. Se dau apoi feliile de vinete prin amestecul de ou, prin pesmet si se prajesc in ulei incins.




Autor: Marianar
Data trimiterii: 02/12/2004 18:27:33
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36852


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 30 min.