Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Aperitive Aperitive cu branza, cascaval 

Cascaval pane
100-150 g cascaval, 1-2 oua, unt sau untdelemn, lapte, faina, pesmet.

Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime.
Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina, ou (bine batut cu furculita, pana cand se face putina spuma) si la urma prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Se servesc imediat.
~ 30 min


Se serveste cald.

Autor: Cary
Data trimiterii: 02/12/2004 17:30:50
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11368&whichpage=3


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 30 min