Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Aperitive Aperitive cu legume Aperitive cu rosii 

Rosii umplute cu branza de vaci
8 rosii
un pachetel branza de vaci
masline
marar, sare, piper

Rosiile se pregatesc pentru umplut, se sareaza si se lasa la scurs cu gura-n jos. Maslinele si mararul se toaca marunt apoi se amesteca cu branza de vaci.
Se condimenteaza cu sare si piper. Cu acest amestec umpleti rosiile.

Se servesc alaturi de alte aperitive

Autor: Marianar
Data trimiterii: 02/12/2004 17:11:39
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11368&whichpage=2


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 20 min