| rosii 3 fire ceapa verde
 1 casrtavete
 marar
 3 ridichi
 100 gr sunca presata sau cremvursti
 300gr iaurt
 sare ,piper
 
 
 Rosiile se golesc si se lasa la scurs.
 Toate ingredientele se taie in cubulete mici, se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga iaurtul si mararul si se amesteca bine .
 Cu acest amestec umpleti rosiile.
 
 
 Se servesc alaturi de alte aperitive.
 
 Autor: adi69
 Data trimiterii: 02/12/2004 17:05:16
 Discuta reteta pe forum:
 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11368&whichpage=2
 
 
 Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
 | Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 20 min.
 
 |