6 rosii mici si tari, 150 gr peste fiert, 1 ceapa, 50 gr unt, zeama de la o jumatate de lamaie, sare, piper, ulei.
Rosiile se spala, se golesc de seminte si se lasa la scurs. Intr-un castron se freaca pestele fiert cu miezul de la rosii, uleiul, sarea, piperul si ceapa tocata fin pana cand devine pasta. Cu aceasta pasta se umpleti rosiile. Rosiile umpute se asaza intr-o tava unsa cu unt si se dau la cuptor pentru 10-15 min. Se lasa sa se taceasca.
Cand se servesc se stropesc cu zeama de lamaie.
Autor: adi69 Data trimiterii: 02/12/2004 17:00:53
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11368&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 45 min.
|