Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Aperitive Aperitive cu legume Aperitive cu ciuperci 

Tarta cu carne si ciuperci
aluat:250g faina,125g unt rece, sare,un ou crud, 2 linguri apa rece.
Umplutura: 300g carne tocata, 200g ciuperci, carnat de porc, o ceapa, masline verzi, branza de vaca, rasa, 3 oua, o cutie cu smantana, sare piper, vegeta.


Se amesteca toate ingredientele. Amestecul se pune in forma de tarta tapetata cu hartie. Aluatul se inteapa cu o furculita.
Peste aluat se pune carnea tocata condimentata apoi ciupercile din conserva taiate bucati mai mari si o bucata de carnat de porc taiat felii subtiri. Ceapa se taie feliute subtiri si se pune peste tarta. Se adauga apoi maslinele verzi taiate in 2 si branza rasa. Deasupra se toarna amestecul de oua si smantana. Seda la cuptor pentru ~ o ora.


Se poate servi atat calda cat si rece.



Autor: osna
Data trimiterii: 02/12/2004 16:59:19
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11368&whichpage=2


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 90 min.