aluat:250g faina,125g unt rece, sare,un ou crud, 2 linguri apa rece. Umplutura: 300g carne tocata, 200g ciuperci, carnat de porc, o ceapa, masline verzi, branza de vaca, rasa, 3 oua, o cutie cu smantana, sare piper, vegeta.
Se amesteca toate ingredientele. Amestecul se pune in forma de tarta tapetata cu hartie. Aluatul se inteapa cu o furculita. Peste aluat se pune carnea tocata condimentata apoi ciupercile din conserva taiate bucati mai mari si o bucata de carnat de porc taiat felii subtiri. Ceapa se taie feliute subtiri si se pune peste tarta. Se adauga apoi maslinele verzi taiate in 2 si branza rasa. Deasupra se toarna amestecul de oua si smantana. Seda la cuptor pentru ~ o ora.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Autor: osna Data trimiterii: 02/12/2004 16:59:19
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11368&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 90 min.
|