225 grame de faina 4 oua 7 linguri de ulei 7 linguri vin alb 100 grame costita afunata 100 grame branza 20 masline negre 20 masline verzi 1 pliculet praf de copt
Se amesteca faina cu ouale, uleiul, vinul si praful de copt. Costita, branza si maslinele se taie bucatele mici si se pun in compozitia obtinuta din oua, ulei si faina. Se pune intr-o tava unsa si se baga la cuptor vreo 40-50 de minute(pana se rumeneste) Se taie, felii, cand este rece.
Se serveste alaturi de un pahar cu bere.
Autor: Andra28 Data trimiterii: 02/12/2004 16:53:22
Edited: 02/12/2004 19:21:16
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11368&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 1 ora.
|