1 conopida 500 gr ciuperci o linguritza de unt 2 cani lapte 4 oua 2 rosii 400 gr telemea rasa
Conopida se fierbe cu sare si o lingura de otet Ciupercile se calesc in unt Doua cani lapte se amesteca la rece cu 3-4 oua si se pun pe foc, se amesteca pana se ingroasa Rosiile se taie bucatele mici
Se unge tava cu ulei, se pune conopida scursa, se adauga ciupercile cu sosul de unt, rosiile taiate marunt, telemeaua rasa si se pune deasupra sosul alb. Se incinge cuptorul si se lasa la foc mic cca 20 minute.
Se serveste calda imediat sau rece a doua zi
Autor: bebi Data trimiterii: 15/10/2004 18:23:45
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13198&whichpage=4
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: 30 minute
|