1 caracatita 2 cepe mari usturoi 4-5 cartofi 350gr rosii pasate(sos) 1 pahar jumate ulei masline 1 cub Knnorr piper paprica iute sare
Curatam caracatita si o spalam. Taiem corpul in bastonase si tentaculele in cubulete. O spalam din nou si o stoarcem bine. Dizolvam cubul knorr in putina apa calda. Curatam cartofii si ii taiem in felii groase. Intr-o oala mare puneti un pahar de ulei si calim ceapa si usturoiul. Adaugam zeama de knorr si caracatita taiata si o lasam sa se rumeneasca. Fierbem caracatita adaugand din cand in cand cate putina apa calda pana se inmoaie. Cand e pe jumatate gata, adaugam si cartofii, rosiile pasate, paprica si piperul. Cand mancarea e gata, turnam vinul si lasam sa fiarba pana se evapora.
Autor: Theodora Data trimiterii: 02/12/2004 15:00:40
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26470
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 3 ore.
|