| 1 caracatita 2 cepe mari
 usturoi
 4-5 cartofi
 350gr rosii pasate(sos)
 1 pahar jumate ulei masline
 1 cub Knnorr
 piper
 paprica iute
 sare
 
 
 Curatam caracatita si o spalam. Taiem corpul in bastonase si tentaculele in cubulete. O spalam din nou si o stoarcem bine.
 Dizolvam cubul knorr in putina apa calda. Curatam cartofii si ii taiem in felii groase.
 Intr-o oala mare puneti un pahar de ulei si calim ceapa si usturoiul. Adaugam zeama de knorr si caracatita taiata si o lasam sa se rumeneasca. Fierbem caracatita adaugand din cand in cand cate putina apa calda pana se inmoaie. Cand e pe jumatate gata, adaugam si cartofii, rosiile pasate, paprica si piperul.
 Cand mancarea e gata, turnam vinul si lasam sa fiarba pana se evapora.
 
 
 
 Autor: Theodora
 Data trimiterii: 02/12/2004 15:00:40
 Discuta reteta pe forum:
 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26470
 
 
 Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
 | Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 3 ore.
 
 |