300 gr conopida fiarta 2 oua 2 linguri lapte 1/2 lingurita sare piper 2 linguri ceapa verde tocata 2 linguri unt topit 1/2 cana cascaval ras 2 linguri parmezan
Se amesteca intr-un blender conopida, laptele, galbenusele, sarea, piperul. Se bat albusele spuma, se incorporeaza amestecul de mai sus, apoi se adauga branza rasa si ceapa. Se stropeste cu unt o forma si se aseaza compozitia peste care se presara parmezan ras. Se coace cca 20-30 min
Se serveste calda ca garnitura sau fel de mincare la cina
Autor: Laura Takacs Data trimiterii: 15/10/2004 02:50:46
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13198&whichpage=3
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare: 30 minute
|