| 1 pahar lapte caldut (pahar de ~ 100ml) 1 pahar apa calduta (pahar de ~ 100ml)
 1 ou
 1/2 kg faina
 sare dupa gust
 zahar dupa gust(o lingurita)
 drojdie(un cub din acela micut ~40g) sau drojdie uscata.
 
 Se pune faina intr-un vas si se face o gaura in
 mijloc. In gaura se pune oul, sarea, zaharul, drojdia si laptele cu
 apa (caldute). Se lasa 15-20 minute, apoi se
 framanta pana se ia coca de pe maini (bineinteles daca
 este prea mult lichid se mai pune faina, daca este prea
 putin se mai pune lapte sau/si apa). Se lasa la
 crescut 1/2-1ora.
 Aceasta coca se poate pastra si la congelator, este la fel de buna.
 
 
 
 
 Autor: manu
 Data trimiterii: 01/12/2004 23:12:42
 Discuta reteta pe forum:
 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=8185
 
 
 Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
 | Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 30 min.
 
 |