Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Deserturi Saleuri, saratele, grisine, covrigei 

Covrigei
apa calduta, sare, drojdie de bere, faina.

Se prepara un aluat ca pentru paine, putin mai vartos. Se framanta bine si se lasa sa creasca, la caldura.
Se fac covrigii, se oparesc in apa clocotita, lasata la foc domol, capata o culoare galbuie (1 min/buc), se scot se pun pe o scandura la scurs, se dau prin sare (mac, susan) si se pun la copt(pe gratar).


Se servesc atat calzi cat si reci.

Autor: tunad
Data trimiterii: 01/12/2004 22:51:13
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=17869&whichpage=3


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 1 ora.